Týýý brďo, tak já tupec to čtu postupně…a obě jsme se ptaly na to stejné!🤣
Edit: Biaco, myslíš, že by to bylo vhodné pro Fidouše? Asi proč ne, že? Že bych zkusila objednat…??
Týýý brďo, tak já tupec to čtu postupně…a obě jsme se ptaly na to stejné!🤣
Edit: Biaco, myslíš, že by to bylo vhodné pro Fidouše? Asi proč ne, že? Že bych zkusila objednat…??
Jak to myslíš - “jednodenní kuřátko”?
Ahoj Vahine.😉 Oni neví, kolik jí bylo. Manželovi mé kamarádky zemřel otec, kterého celý život neznal (nestýkali se). Fenka zůstala po něm a měla jít do útulku. Ačkoli moji přátelé měli zrovna nové štěndo čívy, tak kámoška rozhodla, že tady ta bábrlinka dožije u nich (bylo na ní poznat, že je to už stařenka + byla ze začátku hrozně obézní). Tak tomu i bylo. Myslím, že jak jsem sem psala, tak jim prostě ruply nervy (mám pro to pochopení; mně občas také Podnájemníci dávají zabrat!😄).
Takže bábuška u nich dožila a naprosto chápu jejich dnešní rozhodnutí. Jsou z toho špatní - už si na ni zvykli a ona byla naprosto bezproblémová (krom toho, co se dělo teď ten poslední cca týden nebo o něco málo déle). Jsem i zvědavá, jak to ponese ta číva…😢
Zdravím všechny.
Chtěla bych se vás znalejších zeptat: Tento inzerát (viz níže) na mě zde vykoukl. Co může vést majitele k tomu, že štěňata nemají PP? Nebo jinak: Jaké mohou být důvody absence PP u takto kvalitních štěníků (dle popisu)?
Zlatý retrívr, golden
Prodám mohutná štěňátka goldena bez PP po rodičích s PP očkovaná, pravidelně odčervovaná, samozřejmě čipovaná s řádnou kupní smlouvou. Otec s PP, vyšetření kyčlí a loktů - 0/0 , A/A v případě zájmu mohu nechat vystavit PET Passport . Chovatelský servis samozřejmostí. Veterinární kontrola každého štěňátka před odběrem a doklad od veterináře v jakém zdravotním stavu štěňátko je bude přiložen ke kupní smlouvě. Fota aktuální….atd.
Přesně! Je stoprocentně kouzelná!!!
A já asi vím, od koho je…ale napsat to nemůžu, ptž byste se mi smáli.
Thielli:Mám všechny jeho knížky a dodnes vzpomínám na jeho semináře. Sraz venku. Cesta Prahou, vyprávění, objevování míst, která člověk stokrát minul bez povšimnutí, protože se bál jít dál.. nebo jen nevnímal (tenkrát ještě nebylo tolik plotů a zákazů vstupu). Třeba jsem seděla 372 metrů od Svatovítského chrámu U RYBNÍČKU S RÁKOSÍM A PRAMIČKOU. A tam jsme seděli pod obrovskou lípou, on nám četl a pak jsme si povídali.
Ale oni jsou dva Cílkové. Kterého máte ráda? Předpokládám, že jste myslela Václava…
Já jedním dechem třeba přečetla od Romana Cílka “Zabíjela, protože neuměla žít” (o O. Hepnarové).
Tak na Dreamies je závislá Elsa, a to strašně… Normálně fakt mívá absťáky. Já jí je občas koupila (taky jsem si říkala, že i když je to shit, tak jednou za čas se to dá) a ona je teď vyžaduje tak vehementně, že je fakt závislá. Přijdu z obchodu, začne se sápat do tašky (tu za chvíli rozcupuje) a když tam ten shit je, tak je schopná se do toho sáčku zubama dostat. Předpokládám, že to bude šíleně slaný nebo nevím, co jí na tom tak šíleně chutná.
No a dentální pamlsky dtto jako u Tebe - leží téměř netknutě.
Vy jste Buggyro také na bílá tlapátka?? Já úplně strašně… 😀
Kukačka (= Prostřední) je bílotlapkatej s bílou náprsenkou…
Jinak byla u mě kámoška, vyfotila Štístko a Podnájemníci dostali z kámošky amok - doteď tu lítali a brali vše s sebou jako velká voda. Nejvíc mě naštvali, že kočičí trávu převrhli a půl květináče vysypali. Oni holt občas potřebují změnu a zrovna tuto kámošku mají asi rádi nejvíc.
Doron, asi mi nepřísluší dál pátrat…
Ale na Tvůj dotaz odpovím: Štístko bylo zabalené profesionálně od pošty - poslané ze severu Moravy, ale mohlo to být přes e-shop objednané na dálku. Ten někdo znal celé mé jméno, adresu a na štítku je i moje telefonní číslo s jednou chybou (jedno číslo špatně). A dál nepátrám…takto to mělo být, tak to tak i zůstane…😉😇
Děkuji! Je to moje Štístko!!!🍀
😉🍀
Varaxi:Kdyby dárce chtěl, jistě by se podepsal. Pokud nechce a přeje si zůstat anonymní, nechme mu to.
Ale stejně je vtipné, jak některé záležitosti vnímají různí lidé různě; já najít ve schránce na dopisy nějaký poměrně osobní dar, tak měním zámky, sepisuju závěť a zvažuju zavolání policie. 😀
To si děláš ale srandu, ne?😀
Ronjo, to je v pořádku. Já si naopak vážím toho, že jste přemýšlela, jak mi pomoct!👏
Přemýšlela jsem nad tím stejným…😉
Jediné, čím jsem si jistá, je, že Megi to opravdu nebyla. 😀 Byl to někdo, kdo zná nejen celé mé jméno, ale i adresu a dokonce telefon (teda tam bylo popletené jedno číslo).
To je od včera druhý šok - po čičině nosící štěstí.
Také posílám velké blahopřání!!!
Jé, ona má bílé ponožtičky, takový miniaturní. To jsem si dřív nevšimla…
No, držím moc pěsti, ať nemá nějaké trauma z toho kousnutí! A asi to hlídej, ať se jí to nepodebere a nezačne hnisat.
Raduš a bude teda ještě někdy nějaký pesan…nebo budete víc cestovat jak jsi myslím psala?
Já též… Popravdě fakt jsem se chechtala nahlas a jen doufám, že se Bobča nenaštve.
Zase na druhou stranu Palestina nerovná se Hamás. Myslím, že řada normálních Palestinců Hamás nesnáší, nebo aspoň s ním nikterak není v souhlasu.
Je to těžké. Civilní oběti byly, jsou a budou.