Zbyňku, v diskuzi je více než 550 účastníků! 😲 Není to rekord?? 👍
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Nenapsala jsi nám styl muziky, kterou zpívají…
V tom případě Miracle Jolly Killers… 😄
Semirah:Mám 3 slová: Miracle Jolly Kids
Asi nie, však?
Mně se to líbí!👍
Pokud by tam ty slabiky nebyly, tak mě ještě napadlo Lyristes, event. Lyristes tres (Lyristes je cikáda).
🤣👍
To je pravda, bude beztak extrémně zámožný, jako námořní inženýr v UK!😂
Jo a Kliment je nádherný!🐈👍
No, však víš, co už toho donesl? Klíšťata běžně, a jednou si myslím, že jsem měla já klíště od něj, jednou dokonce Elsa. No a možná víš, že Fido překonal i kočičí mor a to se také asi nakazil venku. Jenže po 10 letech mu svobodu chození ven už opravdu nemůžu a nechci upřít. Naštěstí teď, jak je horší počasí a on stárne, tak už přece jen nevyžaduje chození ven každou noc. V poslední době je to v průměru obden, někdy i méně.
Děkuji Vám moc! Ale Panthenol užívám (orodisperg. tablety) od začátku této sviňské nemoci. Hlas stále nemám OK, ale už je mi aspoň rozumět. Ještě jednou moc děkuji!
Jako první mi přišly na mysl Mijolky, ale bude to chtít zapojit více invence… 😇
Jaký typ zpěvu provozují?
Jj, musím se podívat jak se to dělá… 😊
Hmmm, to je také pravda…
On ten Ketosteril je defakto vylepšený AminAvast. Já měla u mého kocoura schváleno jeho použití od dr.; teda sama jsem jej předepsala a také komplet zaplatila. Ale jak jsem psala, využívali jsme jen minimum tablet.
Ipakitine jsme dávali, pak také hodně léky proti zvracení. Ale to předbíhám; nejprve je nutná diagnostika nemoci kocourka.
Já nemám FB uzamknutý, popravdě jej nějak zvlášť nevyužívám…
Jen s lidmi na pokec právě na Messengeru.
Teď jen přemýšlím, jak toho chlápka zablokovat…ale ono ignorace bude snad stačit.
Teď nic o zvířátkách, ale prosím, může mi někdo vysvětlit, jak na toto můžou některé ženské naletět?? A dokonce snad těmto individuím naposílat všechny své úspory?! Na FB mi začal psát chlápek, který se označuje jako námořní inženýr v UK! 🤣 Podvodník jako vyšitý a mnou cloumá kombinace smíchu a naštvání, a to opomíjím podivnou češtinu. Trochu to připomíná ty zvířecí inzeráty přeložené automatickým překladačem.
Dávám jen pro pobavení; poslední věta - nevím v jaké Všeobecné nás čeká krásný život! Ve všeobecné nemocnici??😂
“Dobrý večer, jaký jste měli den? Doufám, že se máš dobře, líbí se mi tvůj typ člověka a rád bych, abychom spolu vybudovali přátelství/vztah. Povoláním jsem námořní inženýr. V současné době pracuji v přepravní společnosti zde ve Spojeném království. Rád bych vám o sobě řekl více, ale kde začít, dobře. Pocházím z Velké Británie, moji rodiče jsou z Prahy, Česká republika. Byl jsem dříve ženatý, ale před lety jsem ztratil manželku a od té doby nemám žádný vztah, ať její duše odpočívá v pokoji. Nemám děti. Byli jsme dvě děti mých rodičů, ale moje starší sestra později před lety zemřela. Vystudoval jsem Cambridge University ve Velké Británii. Upřímně řečeno, v minulosti jsem měl řadu zaměstnání, které mi zabíraly většinu času, a nyní jsem se rozhodl, že v této fázi mého života by to nemělo být jen o práci, ale také o tom, abych si pořídil společníka, ke kterému bychom mohli sedět. oheň, když je zima, držet se za ruce, smát se jeden druhému, jít spolu na pláž, jít spolu do kina, neměli bychom zapomínat, že tady nemládneme. ha ha ha. Jsem muž, který svou partnerku nikdy nepodvede, protože věřím, že Bůh stvořil jednoho muže pro jednu ženu a tak bych měl být i já, chci jen upřímnou a srdečnou ženu, která chce žít krásný život, který nás čeká v Všeobecné.”
Pruzinka007:Když je kočka v bytě od koťátka, spíše jí ukážete jak je to venku pěkný a bude vám častěji utíkat. Ale jinak je to super, ale musíte kočku nechat, ať si sama vybírá směr své cesty. Já to dělám a jsem spokojen. Čerpám z vlastní zkušenosti 🙂
A jak to děláte? Venčíte tedy kočku na vodítku?? To by si můj kocour absolutně nenechal líbit. Miluje právě tu svobodu. Má kolem paneláku a v blízkém okolí svůj rajón, ten si v noci prošmejdí. Když zaspím, je v blízkosti taková poloopuštěná zahrada. Takže když je už světlo, vím, že musím pro něj jít až k brance té zahrady a tam zarachtat klíčemi!😄
“…neboť kdo ty králíci zodpovědně hlídá, že…”
A to je zase co za nářečí?? 🤣😉
Já jako dítě měla ochočenou slepici, běhala za mnou jak pes, nechala se pohladit, dokonce vzít do náruče…ale to je asi celkem běžné. Bylo mi určitě míň než 10 let a už tehdy jsem ji trénovala pozitivkou!😂 To znamená, že jsem odklápěla šutry, dlaždice atp. a ona si zpod nich vyzobávala tučné žížaly a brouky…
Tu slepici jsem měla na venkově u babičky. Jednou jsme přijeli, moje oblíbená kropenatka najednou nebyla a ke slavnostnímu obědu byla slepičí polévka…tak asi tušíte…😢 A mně to řekli až po obědě!☹️
Framík se nezdá!😂 A já myslela jak je to poslušný psík. Holt bude na Tobě asi poněkud závisláček, ne?😉
Ještě dodatek: U 15,5 letého kocoura bych tu renální insuficienci i očekávala.😢
Náš tím onemocněl nějak ve věku 12 let a byl uspán, když mu snad nebylo ještě ani 13 let - obyčejné vesnické “plemeno”.
Další edit: Kdyby to tedy bylo selhání ledvin, prognosticky hodně napoví hodnota kreatininu.