Děkuji. Vám také! 👍
Ono situace se současnou nemocí je momentálně určitě lepší než před těmi cca 14 dny.
Děkuji. Vám také! 👍
Ono situace se současnou nemocí je momentálně určitě lepší než před těmi cca 14 dny.
Kilian:Zdravím Jani a moc děkuji…no Jani on je ale docela náročný na pohyb, sice se dočkáže i povalovat, ale zase ne dlouho a pravidelně a potřebuje zaměstnat hlavu…tedy má zkušenost..hodně často se jim přezdívá malá borderka… no Keliše zase na cvicaku zvou malou malinou😉
Evi, děkuji za upřesnění. Jestli se motýlům přezdívá malá bordera, tak to by fakt nebyl pes pro mě… I když tady ta zdejší papillonka chodí tak spořádaně na vodítku. Ale jak jsem psala, je to už starší pesice…
Já stejně byla celoživotně na vestaje. A popravdě si myslím, že mi pes do mého života nezavítá, myslím, že na to fyzicky nemám a situace se bude logicky stále zhoršovat. Je to škoda… 😢 Např. Dasvo mi chtěl, když umřel Floček, osobně přivézt nějakého opuštěného a smutného pesana. Mmch. ztráta Dasva mě také mrzí!😔
Já úplně čučela! Já vždy vidím počet lidí do stovky. Hezky jsme to tu rozjeli, že?😀😉
Popravdě, jak jste děkovali za tu recenzi a že snad je CHZ na polovině návštěvníků IF, tak bych si myslela, že jak sem nastal hromadný přechod a z IF hromadný odliv…tak, že tu bude ještě větší návštěvnost než IF.
Nejsem očkovaná mRNA vakcínou… 😉😛
Ale děkuji!👏
Sorores tres = Tři sestry.
Ode mě máš Mijolky a Lyristes nebo Lyristes tres. Prosím, poznamenat!😂
Já ty přednášky neudělám, to je jasný!!!
Edit: Ještě máš Joking Minnies…
A ode mě sis jako nepoznačila nic?? A to proč jako?🤣
To by bylo Singing Angels…ale asi tam teda musí být ty slabiky, no.
A co říkají na tu obměnu za Kittens, jak vymyslela Semirah?👍
A co říkají na Killers, jak jsem vymyslela já?🤣
Semirah:Tak potom miesto kids dať kingdom alebo kiss alebo kittens.
Miracle Jolly Kittens je úplně nejlepší!!!👏
Em Džej Kej (Miracle Jolly Kids) je fakt nejlepší!👏
Panebože, já mám namlouvat dvě přednášky… 😂
Ale toto mě baví víc! 🤣
Joking minnies… 😀😂
Vlastně jak jsou holky staré?
Trio minikids?😂
Balu, já to zkoušela - česky něco vymyslet, ale pokud tam mají opravdu být ty slabiky, je to těžké… Jde o to, zda děvčata od Irmy na těch slabikách trvají.
Ne ne, to Vy jste dobrá!!👏
Já už jen obměnila kids za killers…😂
😂👍
…ale stejně jsou to naši miláčci…
Tak poraďte, jak se zbavit toxinů…? Netuším přesně, co tím myslíte… Lze si pod tím představit ledasco - i pod tou léčbou…
Jako že zpívají všehochuť?
A ten typ muziky…?
Lidovky, pop, sborové…?