Sarah - Alenko, nevíš, je potřeba pomoc obyčejných dobrovolníků v zatopených oblastech? Něco jsme si psaly soukromě, ale teď se ptám takto, ptž jsem se dozvěděla, že jedna členka famílie se tam rozjela pomáhat. A já četla opakovaně výzvy, ať dobrovolníci tam teď nejezdí - hrnou se tam - dle médií - davy lidí.
rapotačka: Pane Bože.
Omlouvám se, ale Vy fakt vzýváte Boha?😉😛
Jako reakci na moje příspěvky? To se zase bude přepisovat historie a 24.2.2022 začala akce spřátelených vojsk nasazených na Ukrajinu pro bratrskou pomoc? Něco jako náš osmašedesátý?
Orionka: To je pořád dokola..
Kdo povolil USA bombardovat Bělehrad? To už tak je, že světové mocnosti prosazují svou moc, bohužel silou a za cenu životů chudáků. Kdyby šlo o Rusko a Ukrajinu, bylo bylo válce v březnu ( možná v dubnu) 2022. Jenže ono jde o Rusko proti USA. Nebo lépe USA proti Rusku na území Ukrajiny. A EU to jsou jen podobní užiteční idioti jako UA. S tím nebetyčným rozdílem, že EU platí jen penězi, UA životy a územím, Rusko životy a USA vydělávají.
Najděte si, co říká (mimo jiné) Robert Kennedy - třeba. Vy ani nemusíte hledat překlad.
Tak, že jsou v tom zavzaty Spojené státy, to je prakticky jasné. Ale pořád v této konkrétní válce byl jejím spouštěčem Putin.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sarah01 z 24.09.2024, 07:15:13
No, ti influenceři to je opravdu pohroma. 👎 Nějaké týpky znám, pro zajímavost jsem si pustila kousky jejich videí. To je ubohost nad ubohost, a jedna z nich se snad chlubila i několikasettisícovým měsíčním příjmem. To je výsměch normálně pracujícím. Vlastně jak to oni mají s daněmi? Většinou je to úplná omladina.
N: To byla ještě auta sloužící lidem a ne lidi sloužící autům. 😀
Tak v tomto s Vámi plně souhlasím. Bohužel je to tak. Ale zase jsou auta na jednu stranu výkonnější, vybavenější a na stranu druhou bezpečnější.
orionka-2: Protože mu neustále vyhrožují, že to udělají oni. Kdyby to Němci nevetovali, tak už Ukrajině povolili ostřelovat Moskvu. Dráždit kobru bosou nohou nejde do nekonečna.
Stojí doteď v Berlíně T 34 ? Kde ?
A kdo povolil Putinovi ostřelovat Ukrajinu??? Myslím konvenčními zbraněmi (zatím - zaplaťpánbůh!).
To je fakt divná logika, co píšete… Vlastně si protiřečíte.
Leithian: Protože chybí jen krůček aby se západ ofiko zapojil nejen do války ale do války na ruském území…. A jestli na to dojde. Fakt si myslíš že nejen že se nechá ale že by měl na to jen koukat a mávnout rukou?
Tak to pozor! Neverend psal, kdy Putin vypustí jadernou raketu - jako první. A na to jsem já reagovala. Pokud začne západ jako první, tak můj názor je, že jsou oprávněni se bránit. Je/bylo by to dtto, co Rusko provedlo Ukrajině. Napadlo ji a podle mě má tedy UA plné právo se bránit.
»
N z 23.09.2024, 18:18:18
Zničil by při tom i sám sebe. Proč by to dělal?
Fikovnice: Doron, mně teď něco docvaklo, až po Tvém příspěvku! Mě CELOU noc budila Elsa. Byla jsem na ni naštvaná neb mě kočky v noci nechávají spát… Nevím, kdy naposledy mě budila až tak vehementně. Packou do mě strkala, tlapu mi dávala do obličeje, furt mňaučela, byla vysloveně otravná. A možná i u ní to byl nějaký instinkt.
No a Kuky se též chová nestandardně, pobíhá po bytě, vydává skřeky, a před chvílí byl nahoře na skříni, poté zas v nejvyšším patře kočičího stromu, kam jinak nechodí. Zvláštní… A to moje kočky povodně nezažily.
Když se vrátím k tomuto příspěvku, to Kukyho lezení ve výškách bylo fakt jen v období povodní a trvalého deště. Zvláštní… I Elsa se zklidnila.
A tak já bych i věřila, že granule “Salmon” budou obsahovat třeba hovězí lůj atp.😛🤪
»
assil z 23.09.2024, 08:30:45
Jinak moje neposlouchání politiků se týkalo situace předpovodňové a i během povodní. 😉 Po opadnutí vody a odhalení zkázy by samozřejmě vláda pomoct měla, a to zcela zásadně.
Edit: A během povodní bych očekávala zapojení regionálních politiků (starostů a místních zastupitelstev), což se, pevně doufám, dělo.
»
assil z 23.09.2024, 08:30:45
Jo, situace a obecně nálada ve společnosti je poměrně děsivá. Naposledy jsem se zhrozila při poslechu maminky té dívky zastřelené na FF UK. Dávala rozhovor Xaverovi. Šílené video, ale Xaver vedl rozhovor velmi citlivě. 👍 Ona pak na závěr vyslovila to, kam jsme se jako společnost dostali… Jako jasně, samozřejmě, že není objektivní…ale já s ní souhlasím, alespoň zčásti.
»
Zuzana z 22.09.2024, 21:55:55
Btw, asi víte, že vás lze nahlásit jako reklamu?! Dělávám to jen u vyloženě scestných věcí, jako jsou půjčky peněz atp., ale i jak píšou holky výše, už toho fakt nechte.
»
Zuzana z 22.09.2024, 21:55:55
Prosím vás, zcela narovinu, ty vaše permanentní a “nenápadné” reklamy zde mně konkrétně už lezou krkem…
»
Leithian z 22.09.2024, 13:07:15
Ty jsi byla na kandidátce?
Chingis: Jen pro příklad, prošlapy u naší Tori. První den - odhadem jí bylo pět měsíců, po dvou týdnech a po třech měsících.
Btw, kdybych mohla a měla možnosti, adoptovala bych ji od Vás. Ona mě něčím uhranula, asi tím hezkým kukučem.😍
Chingis: Jen pro příklad, prošlapy u naší Tori. První den - odhadem jí bylo pět měsíců, po dvou týdnech a po třech měsících.
Chingis, Vaše Tori (jak známo - moje oblíbenkyně) to je prostě úkaz. A je to i důkaz Vaší skvělé péče!👏
Leithian: Tak já to měla s volbama jednoduchý, stejně jako rodina a někteří z mých kamarádů😁
Takže odvoleno bylo a i když to na výsledek vliv nemělo, pohoda.
Jak pohoda?😀
Když “Tvoje” strana a Tvoje volba neměla žádný vliv, tak proč pohoda? Jako že jsi splnila svoji občanskou povinnost?