Niki, kup si Zyrtec, pokud máš tak velkou reakci…
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Buggyro, právě asi přišla rána z milosti. Večer zkusím písnout.
Ostatní promiňte…
Ali, já to navrhovala už přímo v tom vlákně. Právě jsem obdržela příšerné info z práce, ale večer pokud budu mít sílu, se kouknu, zda se na dané téma diskutuje v Lidských nemocech…
Quash:Zkuste se podívat na Enterosgel
Jo jo, na ten jsem zapomněla. Měla jsem i něco lidského pro kocoura. Teď, Efe, nemám času, ale asi to spěchá, že?
Pro zájemce navrhuji přestěhovat se s tímto do Lidských nemocí. Mám k tomu nastudováno opravdu hodně. Teď tu ale nebudu. Koho to zajímá, mohu do toho přísl. vlákna večer něco připsat.
Zde se to opravdu nehodí.
Milá Efe, já považuji Smectu za dobrý vyvazovač škodlivin, a de fakto i Carbo medicinalis. Teď pádím učit. Mám aktuálně šílené info z práce, myslím, že toto už nerozdejchám. Večer tu zas, doufám, budu - kdyžtak ještě něco připíšu.
Jinak úplně na začátku pandemie, kdy se nevědělo fakt téměř nic, jsem šla za šéfovou se jí zeptat na její názor. Bylo to fakt někdy brzy na jaře 2020. Už tehdy mi řekla, že si myslí, že nás čeká mnohem horší celosvětová pandemie s mnohem vyšším smrtným potenciálem.
Četla jsem, že celosvětově se růst populace konečně zastavil nebo aspoň výrazně zpomalil. Teda ne vlivem COVIDu…
Každopádně vzpomínám na naše “zuřivé” diskuze ze začátku pandemie. Myslím, že dnes už nikdo nepochybuje, že vše bylo umělé… Já osobně lituji i té jedné vakcíny Janssena, ale zpět to nevezmu, no.
Na druhou stranu vím moc dobře, že se na COVID umíralo opravdu hodně škaredě. A moje aktuální nemoc - mám nález na plicích. Asi staršího data. Když jsem nad tím přemýšlela, měla jsem pneumonii, ale to je už pradávno. Takže je mi celkem jasné, že změny mi vyrobil ten první, u mě velmi těžce probíhající COVID.
A mmch. toto je pro mě naprosto skandální a nehumánní, přesto je celkem jasné, že k odpovědnosti za vysoce pravděpodobné vyrobení a vypuštění umělého viru nebude nikdy nikdo povolán a stíhán. Víc a víc se potvrzuje, že my, běžní lidé, vůbec nic nevíme. Co kdo z “vrchnosti” na nás nachystal a nachystá!👎
Tuším, že je to cennost. Ale zatím prodat nehodlám 😉.
To já, jak známo, jezdím pořád a v “mém” wellnessu mají bazén se slanou vodou!👍
V životě jsem neměla od nich mykózu či jiné alerg. nebo další problémy, jako že z veřejných bazénů jsem na to dost trpěla.
Ale to je jeden ze stovek, možná tisíců. O celou problematiku se dost zajímám (moje hodně blízká kamarádka byla muž). Muž, o němž píšete, je zřejmě Daniel Black, že?
Balu, nechci se k tomu vyjadřovat…ale pokud budete mít někdy čas, koukněte na YT na kanál V tranzu. Neříkám, že je mi ta osoba extra sympatická, ale má třeba jeden díl věnovaný tomu, proč sama nechce a nepůjde na operaci.
Raduše:Ahoj, můj dvouletý kocour chodí od malička se mnou a mým psem na každodenní procházky. I 3 km. I tak se ještě často toulá mimo domov, nejdýl byl pryč 14 dnů a tak mě napadá jak nejdýl byl pryč váš kocour?
Je to tu někde k nalezení, ale už si nepamatuji, ve kterém tématu… Já jsem tam psala, že náš první chalupový kocour zmizel jednou v opravdu kruté zimě (a to už byl starý) a vrátil se za cca 6 týdnů, naprosto OK. A můj naopak poslední chalupový kocour asi rok před svou smrtí začal produkovat podivné chování. Přestěhoval se z naší “chalupové vesnice” o několik km dál do vesnice jiné. X-krát jsem obrečela, že jsme o něj přišli… Ale pak už jsem rovnou sedala do auta, jela pro něj do té vedlejší vsi, on tam na zavolání přiběhl, nasedl do auta a nechal se odvézt k nám. Tam se nažral, prospal…a opět zmizel. Nikdy jsem nepochopila, proč to dělal…jedna z variant je, že byl vyštípáván kocoury (byl nekastrovaný). Jak už stárnul, možná se neuměl bránit a toto bylo jeho řešení. Že by rok takto PRAVIDELNĚ odcházel do jiné vesnice za nevěstou, se mi nějak nechce zdát. Jo, a chodil tam po silnici!!! Párkrát, když jsem pro něj takto jela, tak jsem na něj narazila, jak si to štráduje pěkně po silnici, naštěstí spořádaně zcela při krajnici.😄
Ano, termín inhibitory puberty je opět takový pěkný nový výraz. S tím jsou translidi spokojení, ale běda říct spojení chemická kastrace nebo něco takového.😛
Na druhou stranu to, že translidi u nás pro úřední změnu pohlaví musí podstoupit sterilizaci, ehm kastraci (ehm “trvalé znemožnění reprodukce”), považuji za věc poněkud podivnou. Tuším, že v Evropě jsme jedna ze 2 nebo 3 posledních zemí, kde tato povinnost je. Ale to jsem poněkud odbočila.
Myslíte to upozornění na nové reakce v oranžovém obdélníku? Teda nevím, jak to mají jiné barevné varianty, já používám přírodní…
Popravdě mám pocit, že někteří jsou už trochu zmlsaní🤔, myšleno tak, že za mě byla OK už jen ta změna na 4 možná barevná schémata. To, že někdo píše, že barvy jsou někde méně syté, jinde moc syté, že se má zvoneček hejbat atd. atd. už fakt považuji za nimrání se v drobnostech.😉 Já od vašich změn používám přírodní vzhled webu a jsem naprosto spokojená👍. I když teda Vámi navrhovaná věc, že při “odpovědi” by bylo možnost rozkliknout na co přesně člověk reagoval, je změna, kterou bych uvítala. Ale jinak za mě naprostá spokojenost!👏
Jo a jak tu někteří ještě opakovaně psali o zbytečnosti zatržítka vlevo, tak já jsem za ně ráda. Vím, která témata jsem kdy navštívila. Nechodím do všech vláken a je to pro mě užitečná pomůcka.
Jani, Čtyřlístek pořád vychází??? 👍 Ty mám někde schované - “stoleté” vydání…
Anonymní:Myslím, že to je užovka hladká.??🤔
Před lety jsem na zmiji taky narazila, naštěstí pes má v sobě nějaký přirozeno, že tam je had - bubák, je na něm poznat. Ale nechtěla bych to, nechtěla - velký špatný no, to je dobře, že jste to nakonec takhle zvládly (holky)!
To je úplně učebnicová Coronella, víc učebnicová snad ani být nemůže!🤣
Ale i tak, divím se stejně jako Orionka, že jsou ještě vylezlé…Ronjo, prosím, ze kterého jste přibližně kraje?😂
Ronjo, panebože, co mi to děláte???😀😛
Ony ještě “nespí”???
Pravda pravda, příšerný!!!☹️
Canka:Ahoj holky,
Za mě to ty slepičky museli udělat pařátkama..jinak si to nedovedu vysvětlit..bylo to jakoby na boku,ale od spoda..a rozvázané…a jen na velikost slepice,nebo jak to mám popsat🙂Každopádně kdyby se to ještě opakovalo,prdnu tam fotopast..mám stejně doma jednu nevyužitou..
Dneska holky zážitek..už večer mi přišlo divný,proč kočičáci všichni 3 stojí u vchodových dveří..vykoukla jsem ze dveří,ale nikde nic…no poznala jsem ráno,co tam slyšeli a cítili🙄Měnila jsem kočkolity ráno(měním ráno a odpoledne) a zavážu do pytlíku a hodím to vždycky na chviličku na chodbu na rohošku,než se převlíknu a vyrazím na zahradu..no a teď otevřu dveře,že to položím na rohožku a na rohožce hovno!A šílený smrad moče..kocouří..rohožka byla úplně nasáklá močí🤮Říkám si,co to sakra je?A kouknu a vidím vyházené pracovní boty z botníku(taková stará skřínka).Kouknu dovnitř a tam se klepal jeden z těch toulavých kocourů tady od baráku.Strašně se bál…sousedka večer vždycky nechává otevřené dveře z domu na zahradu,aby se to na chvilku na chodbě vyvětralo..no a on asi vlezl ze zvědavosti dovnitř,ale sousedka pak zavřela a on zůstal celou noc v baráku…chudák..no dostala jsem ho pološíleného ven a myslím,že po tomhle zážitku už do baráku nikdy nevleze..rohožku rovnou vyhodila a vytřela celou chodbu a botník…smrad teda šílený…
A bohužel mi před chvílí volala starší ségra,jak jsme jezdili s jejím kocourkem na ty injekce,že je to hodně zlé a budeme ho muset nechat jet uspat..že počkáme ještě týden,ale že už se na to nemůže koukat..poslala mi fotky a chtělo se mi brečet..vypadá šíleně..skoro prý nejí..je hrozně propadlý… koukněte na fotky…nechápu to..po té léčbě začal jíst,průjem přestal..a prý teď brutální obrat..volala vetovi,ale ten řekl,že už víc udělat nemůže…
To je hrozné Niki!😢 Přitom měl všechny odběry v normě i vyšetření (snad UTZ?). Přišlo se tedy na to, co mu je?