Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.11.2023, 13:57:53
Ano, já vás všechny chápu. Jen mi přišel ten argument typu “Anonymům neodpovídám!” takovej jako…divnej. Je to každého věc samozřejmě. Známe se někteří, ale pravdu má ten, kdo jako nově příchozí napíše např. “A Fíkovnice je co? Je to Vaše jméno?” No, není…takže pro takové lidi jsem vlastně také anonym.
Jinak, jsem třeba v politickém tématu holt koukala na IP adresy, když si tam psali vzájemně dva anonymové.
No a stran Neverenda mám na mysli ty jeho “poslední dny” zde (ježiš, to zní jako by byl po smrti🤔). On se, pokud se nepletu, pak hlásil z různých zařízení, i jako anonym. Mmch. co si pamatuji, tak nikdy se nezaregistroval - ani na IF, ani sem.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.11.2023, 22:07:36
Jo, Fenistil také není špatný nápad…
Co je blbé, mně se stále nevrátil hlas, celkově furt marodím. No a došly výsledky z mikry a je to kultivačně pozitivní. Mrchy bakteriální vyrostly jak v moči, tak v krku - v krku navíc krom streptokoků i stafylokok. No a rezistentní vůči prakticky všem ATB…😟
Jedna moje kolegyně říkávala, když chodila na moje přednášky:"Ty máš sametový a uklidňující hlas!"😊 Tak, a už pátý týden ten sameťák se změnil v imitaci Rákosníčka. Ale ono za to beztak mohou ty šílené stresy, co se u nás dějou. To je fakt těžko k ustání…😕😟
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 25.11.2023, 15:38:13
Niki a orič mě neposlechneš? Myslíš, že bych Ti radila blbě? 😉💓
To, co jsi popisovala, už vykazuje známky prakticky systémové reakce, tak proč nezkusit ten Zyrtec? Vezmeš jednu nebo dvě tbl., a když Ti to nebude pomáhat, tak v tom holt nebudeš pokračovat.
Popravdě já jsem ke kritice anonymů zde více zdrženlivá.
Ono každý z nás zde de fakto vystupuje anonymně, někdo více, někdo méně. Je samozřejmě věc druhá, že tím, že se mnozí známe dlouhé roky, tak o sobě víme víc.
Ale vzpomeňte třeba Neverenda - ten se pak přihlašoval tuším z jiných zařízení (měl jiné IP adresy), pokud si dobře pamatuji.
Jediné, co mi vadí, je, že se pak občas v příspěvcích ztrácím, obzvl., pokud anonym odpovídá anonymovi. 😄 Ale nemůžeme tvrdit, že my zde do určité míry anonymní nejsme. 😉
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 25.11.2023, 11:52:14
Četla jste od Frýbové “Připravte operační sál”? Kdysi pradávno jsem to přečetla jedním dechem… Předpokládám, že to bylo na motivy sexuálního pedofila a vraha Jaroslava Papeže někdy ze 70.let…jak v kině Metro zneužil a ubodal toho malého klučinu Pepíka.
Ale v té knížce bylo víc dějových linek, líbila se mi fakt hodně. A pamatuji se, že byla fest napínavá (tedy tehdy se mi tak jevila, je to tak 30 let zpět, či kolik, kdy jsem ji četla).
Příkladně Phíkovnice právě prožívá převelikou pracovní phrustraci: Podvody, podrazy, phaleš. Přesto při pročítání plus produkci péčkovacích příspěvků pozapomene probírat pracovní problémy, prostě proto, protože palice plná přemýšlení pouze pro produkci P pojmů! 😉
Jani, ale hodně bylo i případů, že lidi zemřeli na úplně něco jiného, než covid. Znám bohužel taky pár takových a byli to defakto mladí lidi, kolem 40 let. A jsou to dokonce případy z Motola, děs.
Jinak já si teda myslím, že ten virus klidně z laboratoře uniknout mohl. Pokud se v laboratořích vyvíjely různé varianty pásového oparu, černých neštovic nebo antraxu, což je dnes už všeobecně známo, tak proč ne nějaké chřipky. Ale stejně tak je možné, že ten virus pochází od zvířat, jak se tvrdilo hned na začátku.
Ali, ano, jasně, že lidé umírali i na něco jiného…a stejně třeba byli započteni do statistiky úmrtí S COVIDEM.
Ale věř, že ty první varianty viru byly masakr. No, napíšu to sem: Viděla jsem nějaké fotky z pitev a jak ty plíce vypadaly, byl opravdu děs!! A jinak také bylo dost úmrtí na trombembolie, které ten virus prostě umí udělat.
A jinak, nebudu se tu určitě s ostatními hádat, ale moje přesvědčení je o umělém původu viru, anebo přinejmenším o úniku z labiny. Nicméně nikdo už nikdy nedokáže, kde byla pravda. Můžu se klidně mýlit a pravdu může mít Buggyra - že byl virus nezáměrně přenesen od zvířat.
Vybíjením, likvidací milionů kusů zdravých zvířat, ptáků, drůbeže, prasat, krav a telat, jednou kvůli "ptačí chřipce", podruhé "prasečímu moru", předtím "nemoci šílených krav"
Naštěstí se vše rychle zvládlo, oočkovali svět, bude dobře .
No růst zpomalil, ale samozřejmě populace pořád roste a ještě dlouho bude. Pár milionů mrtvých na covid je jen kapka.
Info o očkování, který jsem ještě neslyšela, bylo ted v posledním rozhovoru na Radio Universum, si to poslechněte. Kde je pravda bůhví.
Assil, prosím, nehodila byste mi odkaz, co konkrétně jste měla na mysli? Mně teď Google vyplivl víc rozhovorů o očkování (v náhledu je např. prof. Beran - ale to je z roku 2022).
Ano, Gates to přece naplánoval na rok 25 a postihne to zejména mladé, takže my ve středním věku to zatím máme nejlepší. 😀
Já myslím, že šéfová (jakkoli s ní ve většině věcí nesouzním) to myslela tak, že nás tím “obdaří” příroda. Že prostě jednou přijde pandemie něčeho typu Ebola. A to by byla opravdu redukce lidstva.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 23.11.2023, 12:13:55
Nerada vzpomínám, jak jsme se hádali i my - ifauňáci. Byla to divná doba…
Ale nechci opravdu zpochybňovat, že ty první verze viru dělaly škaredé průběhy. A teď ta moje současná nemoc (kroutím už asi 4. týden), tak jsem byla poslaná na RTG plic…a fakt si myslím, že změny, které mi našli, jsou asi z mého COVIDu č. 1.
Co vím, tak když se ještě pitvalo (v určité době se pitvat nestíhalo a nezvládalo), tak zemřelí měli plíce jak řešeta. A bohužel embolky to dělalo také hodně - sestřenici takto umřela mladá paní - už byla nachystaná z ARO na překlad - a prý během pár minut šílené zhoršení stavu a během dalších pár minut zemřela. I přes resuscitaci už “nenaskočila”. A těch případů bylo plno, pamatuji třeba hospitalizaci pána se synem. Syn nepřežil - bylo mu kolem 30 let. Takže ze začátku to fakt byl masakr.😢
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.11.2023, 12:12:03
Ali, já vím - Ty jsi měla Pfizera a asi dvě dávky, že?
Já tehdy “z donucení” toho jednoho Janssena, o nějž jsem bojovala jak lvice.😀
Myslím ale, že i kdyby teď strašili, až by se tráva zelenala, tak už jim na to lidi nenaletí… A hlavně: Vždyť ten virus je víc a víc atenuovaný, předpokládám - teda doufám - že už tu nebudou tak nebezpečné mutace jako byla třeba ta britská mrcha.