Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 03.12.2023, 19:59:58
Ali, hledá se holt uplatnění pro Bartoše a spol.👎
Oni se hodně chytili LGBT problematiky, tak jsem zvědavá, jaké změny chtějí napáchat v této oblasti… Vím, že má být zrušena podmínka kastrace pro úřední změnu pohlaví.
Doufám,že se to zrealizovat nepodaří. Krom toho, že je to kardinální kravina, to bude stát miliardy, protože na rodných číslech je řada evidencí založena.
Souhlasím, je to volovina a mrhání penězi (btw, já kvůli stresu a nepozornosti peníze ztratila - asi v pátek!😢). Někde jsem četla, že snad mají být zachována RČ, ale přitom má vzniknout tato, s prominutím, hovadina. Takže ještě ke všemu duplikace a ano - za miliardy! Hlavně, že my - obyčejní lidé - si máme pořád utahovat opasky!😠
Já jsem jela na veterinu především kvůli průjmu. A je to má první kočka tak mám strach abych něco nezanedbla jelikož kočka nesmí zůstat bez jídla. Upřímně Igin má průjem už ve středu měl řidší stolici tak jsem mu dala půlku aptusu. V pátek už vůbec nezral a nyní žere pouze kuře nic víc a vodnatý průjem má stále. Je to pět dní a prášky proti průjmu vůbec nezabraly jako bych mu nic nedala
Navíc nechtěl ani krevety po který v normálním případě nezná bratra.
Aha, tak to je blbý, vodnatý průjem! Moc na vás myslím!!!🌷
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 03.12.2023, 11:54:32
Jani, nic proti Tobě…
Ale já bych tedy také kvůli snížené chuti k jídlu hned na veterinu nejela (navíc o víkendu??). Zkoušela jsi mu nabízet něco třeba úplně jiného? U nás, jak už jsem mnohokrát psala, frčí syrová ryba - normálně filety z tresky. Naopak štiku nebo pangáse mi žrát nechtěli.
Je to hezký volat na pejska Sazínkůůů, a když bude zlobit, bude to Sazenice 😀
Paní Zrzavá, Sazínka měl můj někdejší partner…Sazínek = kocour. Ale říkal mu též občas Sazák. Byl černý jak uhel, jen oči mu žlutě svítily…ten kocour pochopitelně.🤣
Jsem háklivá na příliš vytopené a nevětrané místnosti. A ráno se k tomu přidala dehydratace po noci. Plánovala jsem jen vyvenčit a ještě na chvilku zapadnout do postele. Tak jsem se ani nenapila. Neplánovaně jsem sáhla po lopatě. A po návratu do tepla se mi začala motat hlava. Sedla jsem si na zem, obvykle to stačí. Tentokrát ne. Mívám to zřídka a až do mdloby to šlo naposledy tak před 10 lety. Tenkrát jsem byla i u doktora, znovu se tam podívám. Aspoň zjistím, jak se změnila ordinace 😉
Šutříku, prosím, a co ten můj dotaz na Raploraptora?😉
Jani, já jsem z matiky na gymplu maturovala, tehdy byla povinná a přestože jsem celé 4 roky měla z matiky za 3, tak jsem ji měla ráda a ve všech zaměstnáních se mi hodila. Jen jsme bohužel na gymplu měli blbou vyučující. Ona ji totiž ta matika moc nebavila, tak nám dávala šílené domácí úkoly, nad kterými člověk strávil i 3 hodiny. A je pravda, že třeba ty sinusy a cosinusy, který mně nejvíc zprotivila, v životě vůbec nepotřebuju.
Ali, máš pravdu, že řadu věcí z matiky člověk vůbec neuplatní. My měli naopak matikářku prvotřídní, a já jsem navíc dcera univ. prof. matematiky. No, geny jsem tak úplně nepodědila. Táta jednak nesnášel mě cokoli doučovat či vysvětlovat a když už k tomu byl přinucen, tak za nechápání problematiky jsem dostávala záhlavce s dovětkem:"Já nechápu, jak můžeš být moje dcera!"🤣😂
Kdyby to bylo na mně, tak bych toto vlákno uzavřela a “zakonzervovala”. Ať tu zůstanou ty nesmírně důležité informace pramenící z osobních zkušeností, ale ať už se dál nejitří emoce. 🙏
Jinak…chtěla jsem jít na nákup tedy pěšky, ale to se fakt nedá. Nejen, že je vše zapadané, ale je tam dost kosa. Ještě si zlomit nohu (ruku,…), to už by byl úplný vrchol. Asi jako Sarah zkusím vyžít ze zásob. Jen je mi líto Podnájemníků, Prostřední má absťák po syrovém masu. No, jezdily tady jakési pluhy, tak možná zkusím ještě později, zda už to není víc průchodné (chodníky, silnice).