Vzhledem k určitým varováním se už sem bojím napsat některé věci…ale já prostě nemám slov! Je to neúcta vůči dlouholetým zaměstnancům.👎
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Jo a Fido včera večer glymča 5.4!!!
Aspoň něco, a je to sakra důležité!❤️
Vím, nepatří to do tohoto vlákna…
Sarah01:Prý má být příští týden obleva, příští středu u nás +7, to zase všechno roztaje. Mně se to teda moc nelíbí. 🤔
A já musím jet teď na chalupu, mám prý spadlý strom na střechu. Auto nestartuje, čekám na odtah…k zbláznění to všechno!!!
Tak u nás se dá mluvit skoro už o hromadných výpovědích… Nemám slov, co se tam děje…👎
balu:Thielli, já přece proti vašim holkám nic nemám. Respektuji, že to máme každá jinak a nemám s tím problém. Pudli jsou psi s úžasnou povahou a je jedno, v jakém jsou střihu, to na povahu nemá vliv. Jen jsem napsala, co se mi líbí. To snad není nic proti ničemu.
Mám to podobně jako Balu, přesto jsem přesvědčena, že mají pudli výbornou povahu!
Fikovnice:Lidi zlatí!
Někdo inzeruje “Fločka”, kopii Flokyho… Ach jo, hned bych takové štěnítko brala…
A ještě má bílé ponožky!👍
Nejde mi vložit foto, tak dávám odkaz:
Lidi zlatí!
Někdo inzeruje “Fločka”, kopii Flokyho… Ach jo, hned bych takové štěnítko brala…
A ještě má bílé ponožky!👍
Přesně!!!🤣
Phíkovničina palice = průvan převeliký, prázdno, paměť poztrácená…
Ronja s motejlem:Phikovnici potěší? Pousměje?
Pronja potřebovala pokoupit potahy pro pahnáty. Povybírala, přetrpěla pozkoušení, poplatila. Protože prodávající podniky přetápí, Pronja přehřátá, přímo prahla po pití. Přelítla po ploše, popadla pití, poplatila, popila, potěšena přívalem příjemna, pádila povozem.
Po příjezdu pán příbytku poptával“pokoupila potahy, předvedeš?” Pronja přitakala, popoběhla pro pahnátí potahy…povoz prázdný. Potahy pravděpodobně přehozeny přes přístřešek povozu, případně ponechány při pokladně při placení pitiva🙈…
Panebože! Podobný prožitek Phíkovničinému…
Prubla Pronja phounovat pro prodejnu potahů pro pahnáty??
Akorát, jestli to není blbé se teď ptát, zjistilo se nakonec, co mu bylo? Naposledy si pamatuji, že jsi psala, že měl odběry OK (ledviny, játra…). Pak jsem možná prošvihla nějaké Tvé další psaní o kocourkovi.
Niki…😢
Ale udělaly jste dobře…
Thielli, ale to jsou teda kukadla!!!👍
Těm se odolat nedá!
Fikovnice:Pefe, poněvadž Phíkovničina persóna převelice překonzervativní, popírající progres, pokrok. Prostě Phíkovnice = prastará plechovka!🤣
Plus Phíkovnice pociťuje příjemné pocity při přepočítávání papírových prašulí, při přidržování prašulí prsty, prostě příjemný pohled pro phyzicky přítomné peníze, pokud prkenice pořádně přinadmutá…😛
Při potracení peněz přichází pak pocit pesimismu, pochopitelně…
Problém představuje possibility: Peníze přivlastní paní, případně pán potajnu prošátrávající peněženku Phíkovnice, příkladně při převelikém počtu persón provozujících ponakupovávání (= podobenství pohádkovým Petrovským).
Pedit: Peněženka Phíkovnice přinadmutí prohibuje, pravidelně prkenice prázdná, případně poloprázdná…prostě placatá.😂
Pefe, poněvadž Phíkovničina persóna převelice překonzervativní, popírající progres, pokrok. Prostě Phíkovnice = prastará plechovka!🤣
kometa:Ale naporcovaní na jatkách
o na tom nechápete? Na jatkách se ta hlava už může oddělit, protože jatky ručí za to, že je to králík a ne kočka.
Proč mi to nechce napsat C?
Tady na to psaní a vynechávání písmen byla stížnost ve vlákně Rady a nápady k webu…
Asi to dělá více lidem, myslím, že těm, kteří píšou z mobilu (?). Mně při přístupu z NTB to tento problém nedělá, naštěstí.
Jé, tak to jsem ještě neslyšela…zařazuji do slovníku!👍
Večůrek používala exšéfová, od ní jsem ten výraz převzala.
Espiro:To by šlo, straky tu máme. Ale proč by sedala na střechu?
Asi hlasuju pro toho anděla, na školení BOZP se nudil, páč nepřednášela Varaxi a tak se houpal na zidli,až z ní sletěl.
Hlasuji jednoznačně pro anděla!😇 Měli nahoře předvánoční večůrek!😄
Ono jak zadavatelka píše “…nechci to vyloženě opsat…”, tak to dílem asi opsat chce.😀
A to už jí antiplagiátorské programy můžou zachytit. No, stejně se pak už neozvala…
Jé, Pučmelouna má Niki ze Třetího víčka! 😉
Jinak také tvořím různá nová jména, třeba Prostřední je Kuky, ale občas Kukadlo, Kukačka, atp.
Pro Fida mi Irma vymyslela Fidýtek🥰, no a Elsa je Elííí (na to slyší asi nejvíc), Elsice - opice a jedna moje kámoška jí zásadně říká Eliška…
biaca:Já jsem jela na veterinu především kvůli průjmu. A je to má první kočka tak mám strach abych něco nezanedbla jelikož kočka nesmí zůstat bez jídla. Upřímně Igin má průjem už ve středu měl řidší stolici tak jsem mu dala půlku aptusu. V pátek už vůbec nezral a nyní žere pouze kuře nic víc a vodnatý průjem má stále. Je to pět dní a prášky proti průjmu vůbec nezabraly jako bych mu nic nedala
Navíc nechtěl ani krevety po který v normálním případě nezná bratra.
Tak co Jani? Jaká je situace? Je stav lepší??🍀