Jani… fakty se neomlouvej. U mě je toto permanentní stav, bez ohledu na to, jestli se tady na Jessinku zeptáš a nebo ne. Není to tak, že bych byla v poho a ty bys mi to připomněla…. je to pro mě každodenní realita😴
Janinko, já Ti už milionkrát psala, jak hodná duše jsi!🌼
Ale jak píše Balu, fakt se sebetrýzníš. Moc mě mrzí, co se stalo, ale Jess je podle Tvých slov šťastná. A to je na tom to nejhlavnější. A do toho je evidentně šťastná i Ginuška. No, budu už fakt mlčet, jen jsem Tě chtěla nějak povzbudit.❤️
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.12.2023, 09:31:59
Já také, Balu, téměř oněměla. Mám to štěstí, že nad takovýmito věcmi nemusím přemýšlet, že mi tam i/y, mě/mně apod. dá cit pro jazyk. U ní to pro mě byl úplný šok. Mmch. živí se jako překladatelka…
A to jsem měla ještě domluveno, že mi na to koukne sousedka - bohemistka - jako na stylistiku atp. Jenže!!! Já byla v úplném šoku - ona mi teď dvakrát po sobě napsala SMS, z níž jsem byla úplně paf! Změním příjmení a napíšu, co mi napsala:"Potkala jsem Navrátilovi." Pak jsme spolu mluvily a já jí říkám:"Hele, Ty jsi mi teď dvakrát poslala SMS s hrubkou. Poprvé jsem myslela, že ses překlepla, ale podruhé…?" Tak jí říkám, co přesně a ona:"Ale tam byl muž i žena!" Já zůstala úplně konsternovaná, a ona až po chvíli:"Máš pravdu…"
Tak to jen k tomu pravopisu, co se řeší někde vedle. I mistr tesař se utne… Ale od ní bych to tedy nečekala…
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.12.2023, 09:20:18
Děkuji Balu.
Ale uf, já byla na nerv, když jsem nenašla tu půlku motivačního dopisu tak dlouho a pečlivě skládaného… Jak jsem psala, pro mě a u mě klasika. Vždy se něco pose.. na poslední chvíli.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.12.2023, 09:22:09
Ředekvičky…to je dobré! ;-)
My měli pozemky naproti nem. Milosrd. bratří, tedy o kousek výše…jestli si vybavujete trochu, že tam bývalo takové políčko, zkrátka naše pozemky…? Dnes je tam zástavba, nové ulice, tuším je tam ul. Jaroslava Foglara.
No a Dílny pro holky…to tedy nevím, ale pro mě to byl děs! Přitom v dospělosti jsem se musela naučit milión mužských prací! Jen kolik kubíků dřeva jsem s tátou nařezala rybou! Obloukovku rovnou zavrhoval. Ten mě na chalupě nešetřil.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.12.2023, 09:16:36
To jste mi připomněla naše Pozemky… Já tam jednou plevelila tak důkladně, že jsem nenechala jedinou mrkývku, zato plevel byla pěkně do řádku, okopaná…🤣
Měli jsme na Pozemky třídní a ta tehdy, když viděla můj záhonek, tak vypadala, že ji raní mrtvice!!!😂
Vše odesláno😉, ale až včera těsně před půlnocí, kdy byl deadline. Jako obvykle se mi něco stalo, a to něco tentokrát bylo, že mi zmizela půlka motivačního dopisu, ač jsem si byla jistá, že jsem jej několikrát ukládala… Takže pak narychlo vzpomínat, co jsem v něm měla a tvořit znova… Ale povedlo se!!!👍 Posílala jsem vše nadvakrát, ptž šlo přiložit jen omezený počet příloh, takže třeba VŠ diplomy v první várce přiložit nešly.
No a do toho odepsala šéfová…že se se mnou sejde. Nevím, co si mám o tom myslet. Je fakt, že v posledním mém mailu jsem byla už hodně naštvaná a nazvala jsem jej nějak jako “Poslední pokus o spojení”.😄
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 10.12.2023, 22:36:30
Já to vidím stejně! Stesk Sardullah naprosto chápu…
Bylo to nedomyšlené (pořídit ty dvě feny)…ale kdo nikdy nechybuje…? Každý z nás někdy vyrobil botu, které pak velmi litoval. A Sardullah to vyřešila nejlépe, jak mohla.👍
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.12.2023, 22:15:08
To Floček paní vetku také nesnášel a jakmile se zastavilo u její ordinace, začal dělat vlka z Jen počkej, zajíci! Zapřel se všemi čtyřmi tlapami a jako by je nadzvedl (prsty myslím).
Ale při jedné návštěvě se pro změnu zlobila paní vetka. Flokyho tam příbuzní nějak dostali, ten ale v ordinaci neomylně zamířil ke stolu paní dr., zvedl nožku a cvrk cvrk cvrk…🤫😲
No tak moje kočička Nikolka nic neškrábe narodila se bez drápků! Máme od sousedů, když utekla bytová kočka Aky a namrouskala se venku s nějakým kocourem. No kočku jsem vždy chtěla, ale zase naši nechtěly aby mi škrábala nábytek a že smrdí kočičí záchodky. Takže nepřicházela v úvahu! No a pak přišla na svět Nikča klubíčko narozené bez drápů u sousedů ,nepotřebujeme ani škrabadlo do malého přecpaného bytu je to ideální mazel jenž skáče a leze všude. Když se mne sousedi zeptaly jestli nechci kotě- poslala jsem je do řitě. Škrabat nic nebude narodila se bez drápů. Čučela jsem na to klubko co mne počůralo a byla láska. No salva smíchu dělá radost. Jediná nevýhoda nedávat nic na skříně a komody jinak by to shodila!🤣 Na záchod chodí k nám na ten lidský s čidlem pro splachování😇 takže nic nesmrdí
Evi, nemohla bys třeba někdy vložit video, prosím?
Fido klape víc a víc. Myslím, že to půjde na vrub té neuropatie…ale přinejmenším jeden dráp má přerostlý. Už jsem o tom psala dřív. Přitom o škrabadla se brousí pořád…ale toto je na zadní noze.
Jinak asi 3 dny zpátky měl glykémii 3.8 a to už jsem začala panikařit. Ale byl v pohodě. Myslím, že budu opět volat vetce, zda přece jen nepůjdeme trochu dolů s dávkou inzulínu.