Aktuálně: 3 770 inzerátů209 268 diskuzních příspěvků18 238 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 11:03:55 xxx.xxx.63.113
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 03.01.2024, 10:55:33

No on to byl takovej test mé paměti…jestli si vzpomenu…a prd!😄

Tak to fakt musím dohledat…

Za tip z Lídlu děkuju, mám jej celkem blízko.

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:42:43 xxx.xxx.63.113
drvodelkafialova:

Já něco musím natočit, už jen abyste se přesvědčili, že přez nátlak žravých sousedů, Gustík stále řádí a terorizuje okolí. Jen mi to nějak nevychází, navíc jsem teď zas nemocná s covidem. Tak za pár dní.

Jejda, teď je zas COVIDu nějak moc! Pořádně to vyležte a přeji brzké uzdravení🌷. Hlavně nic neuspěchat, video počká.

A píšete, že z Gusty je terorista?😄 Terorizuje i psa/psy? Popravdě mě jako malou honil houser a ani dnes, když se na mě husy rozeběhnou a syčí, tak mi to úplně dobře nedělá…😀

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:37:55 xxx.xxx.63.113
AAA:

Asi na zátop,Zvířátka jsou velice chytrá,starala se o paničku ze všech sil.🙂

Já se Vám přiznám, co jsem tehdy Doron napsala. Byl to černý humor. Doron totiž psala, že byla obložena zvířátky, pak, že měla v posteli hlínu a tu velkou smrkovou větev. A já Doron napsala, že to je jako by se zvířátka chystala na pohřeb.😉

Doron, promiň mi to. Nemyslela jsem to a ani teď nemyslím zle. Bylo mi Tě moc líto, že jsi tak marodila, ale ta velká smrková větev mě tehdy úplně odvařila.😂

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:31:47 xxx.xxx.63.113
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 03.01.2024, 10:26:38

Jj, my máme také omezený počet studentů na kolokvia a předzkouškový test.

A přijímačky jsou ještě o dva levely výš. Na stole smí být jen psací potřeba, jednoduchá kalkulačka a pozvánka k přijímačkám. Jo a ten OP. A o přestávce se namátkou právě kontrolují uchazeči dle jejich OP. A drábů je u přijímaček v posluchárně hodně, klidně i 6.

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:24:18 xxx.xxx.63.113
Odpověď na příspěvek uživatele Rezzzy z 03.01.2024, 10:22:17

Rezzzy, prosím, nepomůžeš mi? Já mám od Vánoc mozkový výpadek a nemůžu si vzpomenout na oblíbené grancle mých koček. Vím, že jsou hodně aromatické a dřív jsem o nich dost psávala…

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:22:38 xxx.xxx.63.113
Bodlinka:

ono by stačila ta kastrace. prostě ho čtyři chlapi podrží a pak buď kleště nebo klasika skrotálně s pokrytým.

pro větší účinek by tam mohlo být třeba půlroční vězení, během kterého by dotyčný věděl přesně datum exekuce.

Bodlinko, aniž bych Vás četla zde, napsala jsem teď několik příspěvků do Psi v médiích. A mj. i o kastraci. Jiřího Straku “vykastrovali” spoluvězni rozkopáním rozkroku. Pak se ještě podrobil oficiální medicínské kastraci, ale mám pocit, že u něj už pak nebylo, co ufiknout…

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:16:27 xxx.xxx.63.113
Daja:

Dobré ránko 😉,

ach to je tak milé💓.

Dája

Milá Dájo, až dostanu svolení od dárce/dárkyně, uveřejním jeho/její jméno zde veřejně. Zatím to svolení nemám. Proto se ptám, zda můžu…?🙂

Je možno mi napsat svolení na Messenger, já bych dárce/dárkyni odtajnila moc ráda…🌹

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:12:46 xxx.xxx.63.113
Anonymní:

❤️+❤️

Obrázek

Milá XY, ještě jednou Ti moc děkuji!

Čičiny mi opravdu udělaly radost a spravily náladu!🍀

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 10:02:06 xxx.xxx.63.113
Buggyra:

Petardou to začne, čím to bude pokračovat? Žiletkami v párcích nebo otrávenými návnadami? A kdoví, jestli právě oni už nekladli, ale to se na kameře těžko hledá.

Takoví lidi nemají co chodit svobodně po ulicích.

Asi ve mně sedí nenávist.

No já právě přemýšlela, jak se vyvíjí tady to ubližování. Učebnicově vůči neživým předmětům, pak vůči zvířatům a nakonec takoví sadisté začnou ubližovat lidem (např. dětem, ženám). A co mám info (samozřejmě jen z médií), tak “obyčejné vězení” tyto zrůdy nenapraví, ba naopak.

Ostatně Jiří Straka byl “vykastrován” spoluvězni (= byl mu rozkopán rozkrok, ještě předtím, než se “dobrovolně” podrobil regulérní kastraci). Nevím, zda s tím souhlasím, pravděpodobně ne…ale dokážu to asi pochopit. Mám tedy v sobě nenávist?? Pevně doufám, že ne…ale  jsou situace, kdy mnou emoce zacloumají.

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 09:57:12 xxx.xxx.63.113
orionka:

Vztek mít můžete, jasně, že mám vztek, kolikrát, mít dotyčného po ruce…… Pochopitelně potrestat. Ale přát si, aby je spoluvězni týrali?

Vidíte, co sama píšete? 

“…kolikrát mít dotyčného po ruce…” 

To je přece velmi podobné tomu, co jsem napsala já. Ano, napsala jsem to ve vzteku, možná i v nenávisti vůči těm hovadům. Ale Vy mi vyčítáte, že jsem “delegovala vykonání trestu na spoluvězně” a sama byste je chtěla trestat sama. A přitom od toho máme soudnictví a následně vězeňství.

Znovu píšu: Nemám důvod Vás nemít ráda. Jen…vadí mi, že tresty při ubližování zvířatům jsou naprosto ubohé, nic neřešící. Takže ano, v tomto případě, kdyby dotyčný dostal nakládačku od spoluvěznů…nevadilo by mi to. Naše věznice jsou fešácké a myslím, že napraví tak 1% vězňů. Znáte z videí věznice třeba v Thajsku? To už je jiná káva!

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 09:49:54 xxx.xxx.63.113
Fikovnice:

Ne ne Orionko, nemám vůči Vám zášť. Hodně jsem přemýšlela, zda mám napsat to, co jsem napsala… Ale já opravdu nedávám ubližování dětem, starým lidem a zvířatům.

Vypadá to, že se vymlouvám…ale opravdu jsem dost dlouho přemýšlela, zda napsat o tom “okořenění spoluvězni”. 

Ono se to dnes stejně neděje, řada vězňů dostane MONčičáka (Možnou Oběť Napadení). A napsala jsem to nakonec proto, že jsem si vzpomněla na tu kočku, co jí zmr.i dali do konečníku petardu a odpálili. Přežila… Dodnes nechápu, proč ji pak veti piplali a neuspali. Orionko, některé naše věznice jsou fešácké. Pracovat není nutnost. Vězně platíme my… V devadesátkách jistý Kulhánek unesl, znásilnil a zavraždil malého chlapce, shodou okolností synka bachaře. A víte, jak to dopadlo? Chytili ho a co si pamatuji, přežil jen krátkou dobu. “Uklouzl na mýdle.” Pak byl i soud s bachaři, už si nepamatuji, zda něco vyfasovali… Chci tím říct, že v takovýchto výjimečných případech dokážu pochopit, že lidé vezmou spravedlnost do rukou, když vědí, že dotyčný by měl vězení jako rekreaci. Já osobně bych to “okořenění” neuměla, myslím, že jsem celkem mírumilovná bytost. Znovu zdůrazňuji, že pomyslná kudla v kapse se mi otevírá, když vím, že někdo krutě ublížil dětem, starým lidem nebo zvířatům.

Fikovnice
Fikovnice 03.01.2024, 09:39:21 xxx.xxx.63.113
Odpověď na příspěvek uživatele orionka z 02.01.2024, 19:24:00

Ne ne Orionko, nemám vůči Vám zášť. Hodně jsem přemýšlela, zda mám napsat to, co jsem napsala… Ale já opravdu nedávám ubližování dětem, starým lidem a zvířatům.

Fikovnice
Fikovnice 02.01.2024, 19:20:54 xxx.xxx.63.113
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 02.01.2024, 15:41:20

Philm, pravda, přednostně pookrajový; popírám populární.

Pesimistický, přesto působivý, přinutí přemýšlet.

Phinále - příšerné, potřeba pevný pajšl pro phinální pokoukání.

Poznala Pefe představitelku popisovanou Phíkovnicí???

Fikovnice
Fikovnice 02.01.2024, 19:14:36 xxx.xxx.63.113
Xerxova:

asi ve čtvrt na devět jsme byli na parkovišti (u letiště) a hned šli na vyhlídku - takže nějak před devátou…

jo a má Yoda černý puntík - provokovalo nás stádo daňků (přešli nám cestu třikrát) a on se zcela pomátl… a pravil, že by šel s nimi poběhat. Měla jsem chvíli co dělat, abych ho udržela… byl vypnut… Ale nakonec mi ruce neurval a vzpamatoval se… Překvapil mě…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Nedivte se. Konečně potkal někoho, kdo by mu velikostně odpovídal a mohl si s dotyčným(i) zaběhat.🙂😉

Fikovnice
Fikovnice 02.01.2024, 19:09:38 xxx.xxx.63.113
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 02.01.2024, 18:38:23

Už JEDEN trest natvrdo padl. Nepamatuji si za co, ale vím, že jsem o tom četla. Pravdou je, že už si nepamatuji, jak dopadlo odvolání…

Každopádně platí už nějakou dobu, že zvíře není věc. Za toto by měl dotyčný jít do chládku a pokud možno, aby mu to spoluvězni trochu okořenili ten pobyt!

Fikovnice
Fikovnice 02.01.2024, 19:07:18 xxx.xxx.63.113
Repta-A-Repta:

A do nového roku: ať máte vždy okolo sebe někoho, kdo se o vás bojí - co víc si přát🙂

Obrázek

No ale to je přesně to, o čem psala Doron. Jak byla nemocná, měla vysoké horečky, byla v polokómatu a když se probrala…ležela v posteli obložená všemi svými zvířaty a jak také připsala, krom těch zvířat měla v posteli donesenou také velkou smrkovou větev!😄

Fikovnice
Fikovnice 02.01.2024, 19:04:44 xxx.xxx.63.113
Fikovnice:

Přesně, nebudu to otevírat. Před pár lety se stala ještě horší událost. Bohužel jsem tehdy viděla video zubožené kočky. 

Onehdá něco podobného udělal Ukrajinec/Moldavan/někdo odtud (omlouvám se, že nebudu už hledat přesnou národnost) své partnerce. Vložil rachejtli či petardu ženě do intimních partií a odpálil… A toto tehdy udělali lidské zrůdy kočce. Na toto prostě není slov!

Já se tak rozohnila, že jsem vyrobila další hrubku: Zrůdy…udělaly…😔

Fikovnice
Fikovnice 02.01.2024, 18:41:36 xxx.xxx.63.113
drvodelkafialova:

tak to ani číst nebudu, stačí titulek

Btw, Drvodělko, tady po těch šílených zprávách víte o tom, že jsem Vás už dávno před Vánocemi prosila o nějaké další video s Gustou a Kačákem? Že bychom si všichni spravili náladu…😉🙏

Fikovnice
Fikovnice 02.01.2024, 18:39:19 xxx.xxx.63.113
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 02.01.2024, 18:05:06

Přesně, nebudu to otevírat. Před pár lety se stala ještě horší událost. Bohužel jsem tehdy viděla video zubožené kočky. 

Onehdá něco podobného udělal Ukrajinec/Moldavan/někdo odtud (omlouvám se, že nebudu už hledat přesnou národnost) své partnerce. Vložil rachejtli či petardu ženě do intimních partií a odpálil… A toto tehdy udělali lidské zrůdy kočce. Na toto prostě není slov!