Aktuálně: 3 749 inzerátů209 269 diskuzních příspěvků18 238 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 16:04:24 xxx.xxx.61.49
balu:

To jsou ty chatboty. To je tragédie. Nikdy se s tím pitomcem nedoberu něčeho rozumného. Takže už jsem se poučila a srozumitelně mu řeknu, že chci přepojit na živého operátora. 

Tohle žádná umělá inteligence není. 

Balu, já to zkoušela a on se mě furt a furt ptal, ať to specifikuji. Po mé stopadesáté odpovědi mi řekl, že mě přepojuje na asistentku Evu. Já celá šťastná, když vtom se ozvalo:"Jsem virtuální asistentka Eva. S čím Vám mohu pomoci?" Myslela jsem, že se zblázním…😄

Btw, doteď čekám. Už jsem se i dovolala živé osobě, ale ta záhy položila a že mi za chvíli zavolá zpátky. Tak ta chvíle je teď už dobrých 45 minut…👎

Jinak já vím, že to není AI. A souhlasím, že je to tragédie. Měli by zaměstnat víc lidí. Vždyť já volám teď aktuálně na asistenční službu. Nechtěla bych někde v mrazech viset hodiny… V tom prosinci jsem měla štěstí - chlápek přijel za asi 30 - 40 minut.

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 15:55:34 xxx.xxx.61.49

Btw, nevím, kam dát ještě jeden dotaz, netýká se zde probíraných robotů, tak mi to promiňte…

V prosinci jsem rozervala na cucky pneu, asistenční služba (chlápek) mi řekl, že má podezření, že mi pneu někdo rozřízl. No a včera večer jsem se nemohla do auta dostat (dálkové nefunguje). Klíč u řidiče nešel zasunout… Mořila jsem se s tím skoro do půlnoci, prostříkávala zámek rozmrazovači a čističi a nic a nic. Až fakt, když už jsem byla úplně na kost zmrzlá a použila jsem trochu větší násilí🤫, tak klíč zapadl a šlo s ním odemčít a zamčít. Ihned mě napadlo, jestli tam někdo nedal vteřiňák nebo tak něco. Nebo myslíte, že mohl zámek u auta až takto zamrznout…? Že klíč šlo vstrčit jen asi na dvě třetiny…?

Mohla bych jít koukat na naše kamery…ale já vlastně snad ani nechci vědět, jestli zde mám hypoteticky nějakého takového nepřítele.

A ještě jednou se omlouvám za OT.

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 15:50:09 xxx.xxx.61.49

Tak já už několik hodin opakovaně mluvím s roboty… Ne, nemám schízu!😂

Řeším různé škodné události (rozervanou pneu, asistenci, auto v servisu), dále smlouvu na plyn…prostě mám dnes den s touto debilitní tématikou. A všude roboti. Pořád se ptají a přesměrovávají. A ptž mám permanentně zapnutý telefén na nahlas už asi 4 hodiny, a robot mě v jednu chvíli nechtěl (a nemohl) pochopit, tak jsem se trochu vytočila a říkám mu na jeho repliku, že mi nerozumí:"Do prkvančic! Ani mi rozumět nemůžeš, potřebuju spojit na živého operátora!" Odpověď:"Nerozuměl jsem. Prosím, zkuste svůj požadavek formulovat ještě jednou a jasněji."😂🤣

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 15:39:16 xxx.xxx.61.49
eena:

UI - vždy mi pri tom napadne výrok “a skláři nebudou mít co žrát !” . A tiež ma akosi predstava humanoidov desí … To je ako na každá novo vymyslená prekážka pre zlodejov - vždy si našli spôsob ako to prekonať. Začínalo sa psom pri dome, potom zámky, trezory … dnes už kamerové systémy A zlodeji sú tu stále a prekonajú aj bankové systémy

Viděla jste to video, jak jsem dávala odkaz?

Byl to první dotaz na té TK:"Nevezmete miliónům lidí práci a nenahradíte je?" A robotka odpověděla, že bude pracovat po boku člověka, pomáhat, ale lidi o místa nepřipraví. No, beztak kecala!🤣😉

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 15:36:32 xxx.xxx.61.49
Odpověď na příspěvek uživatele eena z 08.01.2024, 13:34:19

Víte mě děsí třeba ty kamery už skoro všude… Jasně, určitě mnohdy pomáhají… Ale…mně to vše přijde prostě už úplně orwellovské. Že je člověk skoro všude dohledatelný. Divil by se (Orwell), jak vše odhadl (Big brother apod.)…

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 15:30:28 xxx.xxx.61.49

Kámoška konečně udělala pořádnou fotku Princezny. Tak si dovoluji se pochlubit.❤️

Štístka už znáte (je černé barvy)…🍀

Ještě napíšu, že když jsem vypátrala odesílatelku (Irma), tak jsme spolu komunikovaly na Messengeru. A Irma mi sdělila, že přicestuje ještě jedna čičina. Já měla strach, že se ztratila a Irma mě zásobovala sděleními typu:

- Princezna právě čeká na letadlo (a letadlo bylo jako piktogram)

- Princezna právě letí letadlem

- Vypátrala jsem Princeznu, čeká na hranicích… 😂

Irmo, vždy jsem z těch hlášek měla menší záchvaty smíchu…a ještě jednou Ti moc děkuju!!!💐

Obrázek
Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 13:05:45 xxx.xxx.60.162
Buggyra:

Tak už teďka chirurgové za pomoci robota operují, proč by takový robot nemohl pitvat.

Pitvání, aniž bych Kometu chtěla jakkoli urazit, považuji pro robota za jednoduchou věc. Stejně tak, jako třeba moji profesi - výuku. Výzkum, což je druhá půlka mé profese…asi také, ale ta představa už mi pokulhává víc než u té výuky. Ale vlastně také proč ne…

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 12:52:51 xxx.xxx.60.162

U nás se nahrávaly schůze v Teamsech a šéfová to zatrhla. Proč, netuším…nebo možná tuším.☹️

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 12:36:26 xxx.xxx.60.162
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 08.01.2024, 09:03:53

Ano, souhlasím.

Lidská anestézie už vyvolává nauzeu a zvracení méně a méně. Já byla pod kudlou asi 6x a nezvracela jsem nikdy. Ale u zvířat se přece jen používají starší preparáty, do toho kočky obecně mají citlivější zažívání (Elsa mi zvrací trichobezoáry jednou za čas, ale pravidelně), takže je tu riziko tohoto průšvihu.

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 12:27:01 xxx.xxx.60.162
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 08.01.2024, 10:02:37

Kometo, myslím, že někde na začátku tohoto vlákna o tom psala Bodlinka…ale popravdě nechce se mi celou diskuzi procházet…😉

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 12:25:53 xxx.xxx.60.162

Pro Efe: Snad Tě tedy můžu uklidnit…s tím pitím. Ale víc bych zvíře (pan Bečka?) sledovala.

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 12:24:45 xxx.xxx.60.162
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 08.01.2024, 10:46:58

Já to také někde četla…

V tom případě je ale na Lantusu zbytečně…???

No, po výplatě budeme muset zajet na ten fruktosamin - ten u koček ukazuje dlouhodobě stav diabetu. Jsem zvědavá!!! On také výrazně zhubl - přejídal se strašným způsobem a ve své době měl kolem 10kg!!! To teď nemá, tak že by…?👍

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 01:43:52 xxx.xxx.60.162
Fikovnice:

Pro Pespiro, pokoukej😉:

https://www.youtube.com/watch?v=gxpQomMfvIM

Bez “P”: On je to vlastně jeden z mých TOP filmů. Jednak protože prostě…Peter Greenaway, a pak to skoro není film, ale divadlo - ty kulisy, změny barev dle situace a prostředí (pro mě úžasně působivé)…no a v neposlední řadě hudba M. Nymana!👍

Jo a najít v tom (satiricky třeba) dle mě může každý kdo chce, dle libosti.😉

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 01:31:44 xxx.xxx.60.162
kometa:

Nezpůsobilo. Jenom mě zarazilo, že se vlákno zničehonic zjevilo po 15 letech, jak píšete.

Já si také všimla, že je vlákno staré…ale tak zas oprášíme téma, které se občas opakuje.

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 01:28:49 xxx.xxx.60.162

Tak já se přiznám, že už jsem párkrát nějaké kapsičky z DM kupovala… Právě kvůli ceně, jsou levné. Co si vybavuji, tak takové jako by “mléčné”, prostě v bílé majdě, kočkám chutnaly… Ale jako je mi jasný, že to bude celkem shit. 

Z cenových důvodů krmívám teď Gourmety, a ty také nejsou ani náhodou žádná hitparáda. Naštěstí kluci kocouří preferují syrové maso; a Elsa je zas granulová.

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 01:00:27 xxx.xxx.60.162

V té souvislosti bych se chtěla zeptat, zda někdo náhodou neví: Mohla Fidovi cukrovka “odejít”? Myslím, že se zde psalo, že někdy stav může být reverzibilní. Vidíte, že výrazivem kopíruji exprezidenta, ale já se fakt ptám vážně… Jinak jsme na aplikaci á 24h Lantusu (6 UI). Já bych šla i trochu dolů, naše vetka zatím nechce. Ale z výsledků je nadšená, stejně jako já.

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 00:57:17 xxx.xxx.60.162

Milí přátelé,

tak zas otevírám “své” vlákno… Jak řada z vás ví, řeším ty pracovní trable (a jiné). 

Fido teď začal víc jíst a dokonce se mi zdálo, že má zas větší žízeň. Tak jsem jej 2x v rozestupu po nějaké době zase změřila (glykémii z ucha). Poslední hodnota glykémie 5.3!!!🍀 Procházela jsem naměřené glykémie za cca poslední 2 - 3 měsíce a ani jednou se nedostal přes nějakých 6.5!!! (Co bych za takové hodnoty dala já!😉) Lidi, já ani nedýchám… Kéž aspoň v této oblasti je klid!

Dle dr. nadměrné pití bývá (prý), když se bytovým kočkám začne topit (a já v jednom pokoji topím permanentně) a byt je suchý. Což by odpovídalo. Odpovídá i to, že se mi zdá, že víc pijí i zbývající dva. 

Jinak Fido je takový jako nasvalený (není tlustý, a vyhublý už vůbec), má chuť si hrát a čas od času mlaďase (Prostředního) pořádně prožene!😀

Fikovnice
Fikovnice 08.01.2024, 00:48:15 xxx.xxx.60.162
Daja:

Jojo já to chápu, ale když jdu až odpoledne tak přece třeba 3 piškotky brzo ráno nemůžou vadit, no né. Asi blby názor.  

Dája 

Dajo, Elsa v den kastrace slupla pár granulí, ukradla je. Nahlásila jsem to, vzali ji pod kudlu až jako poslední…a stejně pak zvracela (u nich, na veterině). Naštěstí bez nějakých následků.