- Příspěvek #228283
- Nahlásit
Raduš, já mám zajímavé info: Kočky tentokrát nula zájem o kozlík od Tebe. Vůbec to nechápu! Smrdí to naprosto typicky. Teda mně konkrétně kozlík nesmrdí.😀
Raduš, já mám zajímavé info: Kočky tentokrát nula zájem o kozlík od Tebe. Vůbec to nechápu! Smrdí to naprosto typicky. Teda mně konkrétně kozlík nesmrdí.😀
Jj, to věřím…
Jinak jsem googlila, že je v ČR přes 70 přístrojů na MRI. Na distribuci po Česku jsem se ale nedívala. V Brně jich je několik. No a jsou i různé typy - dle výkonu magnetu (i když to možná píšu blbě z hlediska fyziky).
Jj, jsou takové nižší… A ty moje měly klobouky fakt snad několik metrů čtverečních!😄
Jo jo, Buggyro, to jsou ony. Ale problémy dělají jen někomu. Např. jeden rok jsem je sežrala bez problémů, a další rok mně bylo blbě. Ale trága to nebyla. Nicméně konzumaci určitě nee!
Bedla zahradní - je narůžovělá a nízká. Otrávila jsem se s ní, ale jen s mírnými příznaky. Opakovaně mi rostly na chalupě úplné koberce bedel.
K pinčovi by se mohly vyjádřit Šutřík a Terven (ale ta už sem asi moc nechodí)…
Asi to patří spíš do Veselého okénka, ale ve výsledku je to smutné.
Já jenom OT: Mně se teď Fido také trochu rozhodil - poslední glykémie 12,5…😢
Sarah01:Česká Ves
Ali, já si to video pustila a svíralo se mi srdce…😢
Vůbec nechápu tu stupiditu médií, kdy psali, ať tam dobrovolníci nejezdí!!! I kdyby šlo jen o to, že mají jezdit nějak koordinovaněji, měli to tak novináři napsat. Ale to bych asi chtěla po nich moc…☹️ I proto jsem to sem psala, ptž jsem fakt jasně četla na více serverech, ať dobrovolníci nejezdí, že je tam lidí moc a že je to zbytečné!!!👎
Matně si vybavuji, že naši platili kolem 1800,- Kč, jako ten dárek - finance na můj ŘP. Byly to devadesátky min. st.
Edit: Papíry jsem si dělala mimo Brno, v místě, kde máme chalupu. Důvod - bylo to o prázdninách. A dělala jsem je tehdy se svojí starší sestřenicí. Dost mě štval instruktor - věnoval se mi při jízdách méně než sestřenici. Prohlásil totiž, že mě nemá už moc co naučit (táta mě naučil řídit/rozjíždět se/couvat atd. na poli a na polňačkách už několik let předtím🤫).
Jo a zkouška = jízda s policajtem jsem jela snad jen 500 - 800 metrů. Řekl, že nemá výhrad…a já bych se s ním bývala tak ráda projela podstatně víc!🤣
Tak jak to bylo s Péťou a Ivanem??? Teď jsem si pustila obhajobu Fialy stran odvolání Bartoše. Popravdě, máslo na hlavě mají oba!👎
To sice jo…ale vemte si, že psi jsou společenští a tam dělají šašky ve výběhu pro medvědy. Přemýšlím, jestli nakonec není lepší, kdyby byli připraveni na polívku, samozřejmě po humánním utracení. Což lze v Číně těžko očekávat, bohužel.
Počkej, Ty jako věříš tomu zájmu o ta štěňata?😂
Kolik dnes stojí udělat si papíry? Já je (finance na ŘP) dostala od našich tuším za maturitu (?)…anebo až za diplom…? Už je to dávno…
Ale pohřbení průkazu původu asi zatím vede!!!🤣
Myslím, že jde i o to, za jakou cenu/v jakém stavu (psychickém, fyzickém) by byl život prodloužen… Dnes jsou lidé, kteří čekají na smrt jako na smilování.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/krajska-hygienicka-stanice-oznamila-prvni-pripad-krysi-nemoci.A240928_124830_domaci_vank
Hmmm, to jsem čekala, kdy se objeví případy leptospirózy.☹️
Niki, a co kdyby si teda ségra udělala ŘP? Ale zas by asi neměla peníze ani na ojetinu…???
Já Ti nevím, já je nesbírám. Ale jedna sousedka ano, chystá se z nich dělat jídlo… Tak doufám, že se v nich vyzná.
Brno - skoro centrum - má téměř koberce žampionů!😀