Jinak mně se jedna osma úplně rozpadla, tak jaksi zgumovatěla a posléze upadla korunka. Takže kořeny v čelisti, navrchu nic. Bylo to na resekci na klinice. A já to tak dlouho odkládala, až můj zubař řekl, že se do toho pustí a fakt kořeny z kosti vylovil!👍
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Tak máš poněkud zázračného zubaře/zubařku. Osmy se nespravují, nehledě na to, že pro dr. je k nim fakt blbý přístup.
Panebože, a co Ti to píchla???🤣
Mně u všech čtyř osem normál lokální anestetikum. Nesmála jsem se vůbec, neb jsem měla zkamenělou čelist…😂
N:Tak ani nevím jestli gratulovat? 😀 Abyste to nebrala jako výsměch.😀 Já takové tvory co neumí přijít a říct člověku do očí jaký je problém nesnáším. Fíkovnice a tušíte jaký k tomu má dotyčná důvod? Už to dělala dřív nebo až poslední dobou? Jen vůči vám nebo je to u ní všeobecné postižení?
Neverende, u ní jde o postižení. Myslím to zcela vážně…
efe:Pičtr převelice pobavil, potěšil! Pháze “Před” přesná! Představuji pEfe “PO”, překrásná představa!!
Pháze “před” představuje prachobyčejnou přítomnost Phíkovnice (prakticky pravidelné pečivo - pozor - poněkud palicolam😉) - páteř pobolívá příšerně… 😕
Páni!!! Pefe, Pespiro - povyšují!!!👍 Phíkovnice přeje povýšení přítelkyním!👏
Phíkovnice přibližně pár půlměsíců prosí přednostku, požaduje pohovor. Přání Phíkovnice - personální pracovna plus povýšit plat! Přednostka před Phíkovnicí prchá, poschovávaná… Používá pikle, podfuky, podvody, píše Phíkovnici příčiny, proč personální pohovor prohibován. Přitom příčiny pro pochechtání, příkladně přednostka psala Phíkovnici - pacient, přesto po půldni prezenčně přítomna! Potom podivná porucha phyzična - pominula přeurgentně.
Phíkovnice proto procitla! Přání: poodsunout pesimismus, pletichy, přesunout pozadí pro práci po právu placenou plus přání pro příští představené: Považovat Phíkovničinu praxi - pedagogickou plus profesní.
Prosím, přidržujte pěsti, přijdou plánované pohovory.
Já myslela, že prakticky vůbec.
Ti moji známí, jak nechali nedávno uspat Betynku (psala jsem jinde, nádor jí vyplňoval celý m.m.) ji sice na veterině nechali, ale prý to bylo dost problematické. A to mohla mít, po zhubnutí!, tak 15 - 20kg.
To je velká převelká škoda, pokud Tě tak oslovil, že jej nemůžeš adoptovat…
Mně se také líbí ze všech nejvíc, ale Tebe asi oslovil…prostě ještě něčím jiným, no.
Když ono i v tomto je vše hrozně interindividuální…
Elsa a Fido - čištění záchodků, kdybych byla nějaká náchylná na tyto věci (rozuměj PUCH😀), tak tam vždy ještě hodím šavli. A Prostřední ten nesmrdí skoro vůbec, tam poznám, že bobkuje, jen když slyším jak bobany padají do steliva. Přitom:
- Elsa je téměř čistě granulová
- Prostřední preferuje maso, ale zobne i granule a konzervy/kapsičky
- Fido preferuje maso, ale vlastně skoro stejně rád i kapsičky a granule taktéž
Když už jsem se tu svěřila téměř se vším… Sraz se stále nekonal, jen další mail, že sraz bude…myslím, že hypoteticky v příštím životě. No a dnes jsem dostala slavnostně přidáno!!! Něco přes 1000,- Kč!!! Považte, to je bomba!😄 Každopádně lepší než drátem do oka, to je přece jasné!!! Má mi to zavřít ústa…😀 Jinak jsem dospěla k závěru, že už se všemu směji.
Bohužel další špinavosti (ty se netýkají jen mě) už k smíchu nejsou… Dozvěděla jsem se na donášení na osobu, která je velmi férová a poctivá.
Bodlinka:případně pomáhají i brutálnější metody, jako třeba když má štěně v kousacím období tetanus a ochrnutou hubu a když už může zase kousat, už je hodné. ale není to pro každého.
Tomuto zas nerozumím já.😲
Anonymní:Oni nejsou politici, ale novinaři-komentátoři a drží se svého kopyta. Komentují a někdy i ty největší přešlapy a průšvihy vlády s humorem. Jsou tam lepší než sám Xaver. Nejlepší podle mě Holec v kombinaci s Kubáčkem. Pikora a Turek mají každý svou parketu, Mynářová dělá slušné rozhovory. Sám Xaver mi přijde často takový zapšklý. Jestli to nakonec nebude tím, že má slabší sledovanost než ostatní.
Naposledy předvedli Fialu v Indii. Jak přede na kolovrátku. Nemá to chybu, to by nevymyslel ani sebevětší dezolát. Po Nuttele a holínkách v igelitu další úžasná záležitost.
Mynářová x Šlachta = před chvílí jsem zkoukla ten poslední rozhovor (ještě o té střelbě). A musím se Š. omluvit - v tomto rozhovoru mluvil velmi rozumně, věcně a jako bývalý elitní policista věci fakt rozumí.
No a Alex…teeeda, z ní se vyklubala nádherná ženská!! Plus ten rozhovor také vedla velmi profesionálně, žádné skákání do řeči apod.👏
Já Ti nevím…
Kámoška (jinak úplně zdravá, štíhlá, bývalá vrcholová sportovkyně) měla dost hnusnej průběh COVIDu. A po něm se jí rozjela šílená nespavost a už je kvůli tomu na antidepresivech. No, a trvá to už nejméně rok a půl (nebo spíš ještě déle).🤒
No to jsem se přece ptala hned na začátku diskuze a odpověď nepřišla. Jen někdo (Ty?) spekuloval, zda se nejedná o mladou holčinu, která třeba ještě žije s rodiči a ti nechtějí psa povolit doma (??).
Niki, kolik mu je - Bertovi?
Fido byl lovec myší par excellence. Vždy po noci jsem na chalupě nacházela torza myších těl, klidně v počtu 15 a víc. No a pak to najednou skončilo. Už je jen v Brně, ale jak známo, chodí na noc ven. Vím, že se mu v létě promenádovala myš skoro před čumákem…a nic. Pak jednou jednu po čase chytil, já s ním seděla venku. No a on mi ji přinesl, “nepoškozenou”😀 a předložil mi ji k nohám a dále nezájem. Myš se oklepala a zmizela v trávě…😄
Bobca:Jsem kdesi už pár dávala🙂jsem ulítlá na fotky na pozadí..často střídám…Když holky posílávaly fotky miláčků,jsem si je ukládala….Poslední Willi má uhrančivý pohled..Vím,jsem na psech,ale já chodím tam,kde se mi líbí..👌👍❤️Jinak i z přírody mám ráda..už tak moc nejezdím,tudíž nefotím…
Ten Edík!!!😢
To byl vyloženě můj typ, miluju toto zbarvení!!!❤️
Btw, doufám, že někdy také použiješ foto některého z mých krasavců…😛😉
Mě úúplně ten stejnej. Ten jakovlčák! Sympaťák!!!👍
Já už teď nemám bohužel čas diskutovat 🙂.
Zrovna Klaus opět nepatří mezi mé oblíbence. Ale víte jak to bývá. 100 lidí, 100 chutí…😉
Mějte se fajn!👍
“…stejně jako je tady kde kdo v tomto lačný po kdejakém detailu ke střelbě na FF….”
To si můžete klidně myslet i o mně. Mě ale poměrně hodně baví psychologie. A zajímají mě profily tady těch bestií. Co je formuje, co je změní ve zvířata, co z nich udělá anetické bytosti.
Jo a ač si o očkování proti COVIDu nemyslím nic moc hezkého, tak jejich konspirace jsou pro mě prostě přes čáru.