Tak to je síla! Jestli mu to udělal někdo schválně a chtěl, aby se pomalu zadusil…😈👎
Příspěvky uživatele
Fikovnice
🤣👍
Ono to sem nepatří, ale když už jsem to tu rozmazávala, až to na dálku smrdělo…tak včera mi přednostka vzala garantství “mých” studentů. Po nejméně 15 letech, bez jediné stížnosti, ba naopak. Studentské ankety jsou anonymní a dnes se studenti nebojí napsat každičkou prkotinu. I proto se mi (přednostka) vyhýbala a dokonce mi to ani nenapsala!!! Napsal mi to můj nástupce… Tomu říkám “super kolektiv”…
Tak věřím, že brzy bude pá pá. Ale mrzí mě to teda strašně moc. 😢 Kdyby aspoň “blbé” DĚKUJI zaznělo… Nic, nic, nic.
A já myslela, že neřídíte…?😲
Jak jsme plánovaly ten sraz, myslím jste psala, že byste jela xy hodin vlakem/busem.
Jejda, Vy jste ochořela? Tak to přeji brzké uzdravení!👍
Jinak ty “krajiny” jsem původně také pochopila jako že, kde je kýta, plecko, panenka atd. 😂 Ptž termín “krajina” se fakt v anatomii nepoužívá; používá se to, co jste psala Vy - roviny.
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/znasilneni-divka-otcim-vyskovsko-podminka-nejvyssi-statni-zastupitelstvi.A240119_151532_brno-zpravy_pari
To je ten případ, co jste tu “řešili”?
Buggyra:To já se těším, že jak doplatím byt (už jen pár let), tak budu mít na splácení zubů 🙂
Takže ještě musej holkykluci vydržet do splacení bejváku, a pak může být kejváků - každý rok pak můžu dát dva zuby - chci si nechat dělat ty závity do čelistí, kam se ten zub jen našroubuje. A až se ten zub opotřebuje, našroubuje se jiný. To bude pecka! (dokud budou držet čelisti)
Buggyro, to já bych třeba ráda…ale implantáty v Brně - cena šla zase nahoru. Myslím, že teď stojí kolem padesátky… Takže mně chybí šestka vlevo dole a sedma i pětka vedle mám korunky. Z toho ta sedma bolí tak, že je nepoužitelná na kousání (jinak nebolí). Trhat si ji nenechám. Být bez šestky a sedmy…to už by bylo celkem haló!🙃
sutrik:Mám to stejně. Nemám podmínky pro většího psa. Částečně taky kvůli tomu, že nevlastním řidičák (a nebudu ho dělat, uvědomuju si, že vidím blbě i s druhým párem očí). A jak píšete - vlaky, autobusy…
Přitom ze středně velkých psů se mi líbí téměř každé plemeno. A spousta by mi vyhovovala i povahou. Jéje, tam je výběr. Aktuálně bych taky šla do českého plemene - strakáč, choďák. Spíše ten choďák, kvůli zdraví. V září, jak jsem byla na dogtrekkingových hrátkách, jsem se do choďáků zamilovala. Byla tam i kategorie speciálně pro choďáky, tak jich bylo na místě dost. A jednoho jsem potkala i u nás při cvičení rally obedience. Taky rarášek jako ta moje malá. Nebo by to mohl být německý pinč, abych zůstala u pinčů.
Jen OT:
👍👏 Že si nechcete dělat ŘP kvůli špatnému zraku. Je jen málo lidí s takovouto autoreflexí!!!
No, loužičky zvládat bude…a kousat časem také!😀😉
😉❤️👍
Phíkovnice přímo prahne po psychotropních povzbuzovačích, pro pátek! Pro pohovor!!! Poraďte, popiju, pošlukuji…😂😛
Pedit: Potom při pohovoru Phíkovnice přinese pozitivní působení, permanentně pochechtávající, prosta pesimismu. Pravda, palice prázdná!!!🤣
Espiro:Philm poznávám, pokoukání popírám.
Pespiro popsala Pefe pracovní pozici, právě prázdnou. Privátní psaníčko pouze poiinformovalo 🙂Poslyš, práce při penzionu? Phyzicky ponavštívit pracoviště pouze při pátku, případně pondělku? Phíkovnice pije? Požívá psychotropní přípravky? Protože pouze pak pochopím podobnou představu práce pro Pespiro 😀Pohádkářko 😛
Personální pohovor přes plazmu? Příšerné. Pespiro podobna Phíkovnici preferuje přímé potkání pravděpodobných představených, přesto projevuji pochopení (Praha prostě předaleko).
Poklouzaly přítelkyně poránu? Pespiro poklouzala, pekelně! Povoz ponechala parkovat pod přístřeším, připravena pochodovat pěšky. Páni, přímo pekelné prostocviky prováděla Pespiro při průchodu promzlým prostranstvím. Pravá pata podklouzla, paže pak plápolaly podél postavy, pištění, proklínání počasí, prostě peprný pochod před prací. Přesto přeživší Pespiro přišla před pracoviště potlučení prostá!
Poklouzání prozatím prohibuji. Pracovní proces phinalizuje, panuje poněkud panika - potřebuji poodjet přes půl polookrsku.
Zrzavci:Protože postrádají poctivost pro práci? protože pranic poznají -personálně přesněji podívám, poznám, pochopím.
Právě…
Přesto při panujícím počasí přecejen počítačové připojení příjemné. Pro poznání persóny podle Phíkovnice PC pohovor prost příjemna plus poctivosti.😟
Pefe, personalistka pracuje pro Prahu. Phíkovnice pořád prozkušuje posluchače…proto příjezd přímo pro Prahu přinášel problémy.
Proteď Phíkovnice posháněla plazmu pro prohlédnutí Phíkovnice představenými. Počítač poskytuje pouze poslech, pohled prohibuje. Proto pracovnice půjčila pro připojení pokukovadlo. Přesto plazmový pohovor příšerný, panuje panika…
Prosím, povzbuďte.😉
Já v podstatě také.
Floky, když přezuboval, tak zůstal mlíčňák zakousnutý v balónku a taky tam byla krev. Ne moc, ale byla.
…no ale jak jsem psala, na naší škole tedy žádné školení neproběhlo…
Ale třeba proběhne, uvidí se.
Jj, já ty měkké a tvrdé cíle pochopila. Jen jsem ty termity neznala předtím.
No, motiv… Prostě mu něco asi přepnulo v hlavě. Psychopat nenávidějící lidi…?
Je fakt, že toto se všude píše o Hepnarové. Dost jsem toho o ní přečetla a myslím, že ona byla spíš nemocná…ve smyslu tom, že se u ní rozjížděla paran. schi. A totálně pak ve vězení. Nemyslím, že by ty bludy (které produkovala) se jen snažila napodobit, respektive vyfabulovat. Jako chytrá ona byla neuvěřitelně, ale i jsem četla, že dnes by asi skončila v doživotní detenci, ne ve vězení. A v tom případě nevím, zda pro pachatele není pak lepší ten trest smrti.
👍
Já, jak jsem neznalec, tak se jen vmísím a zeptám se: Co je to vlastně za plemeno?
https://www.denik.cz/z_domova/vzteklina-cesko-slovensko-zvirata-20221208.html
Váš příspěvek mě donutil googlit, jak to u nás je se vzteklinou - viz článek.
Souhlasím!!!
Ale nějaké chybky se staly…a z nich je potřeba se poučit. Mám na mysli ten průvod studentů - myslím, že je mohli vyvést bezpečnějším koridorem. Plus chybělo okamžité zastavení dopravy a vůbec pohybu osob v okolí FF UK. Ale nekritizuji, jen prostě…ASI vše 100% nebylo. Což asi nebude nikdy.
Jinak to “vytlačení magora na ochoz”: Víme to jistě?? Třeba to byl jeho plán, vystřílet lidi na ulici. Proč jinak by měl zbraně s kolimátory a optikou…?
Stejně je zvláštní, že bulvár ještě nevyslídil, jak ta hrůza probíhala uvnitř budovy. Anebo, že by šel i bulvár v tomto do sebe a schválně tyto věci nezveřejnil? Myslím, že by to bylo jen dobře.
Pro mě je vlastně asi nejvíc šokující to chladnokrevné zastřelení dvouměsíčního miminka! Co on (D. K.) byl za zrůdu, na to chybí slova!😈👎