Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 14.01.2024, 15:25:32
Já vím, že to, co koluje, je fake…👎
Ale o tinnitu jsem četla ještě dřív, než toto začlo po sítích kolovat. Samozřejmě těžko říct. Zajímavostí je, že se k celému případu vyjadřoval i Kajínek - poslechla jsem si ho - a udělala si nějaký názor. Ale i on mluvil o tinnitu, odhaduji, že cca o týden dříve, než začal kolovat tady ten podvrh.
Raduš, jenže on na tom byl SKVĚLE!!!! Dva a půl měsíce neměl vyšší glykémii, klinické příznaky nula. Nechce se mi věřit, že jsem jej rozhodila já, když jsem dvakrát špatně dodržela časy aplikace inzulínu. To se mi stalo i v minulosti a vše OK. Každopádně opět mě aktuálně okupuje a mazlí se jak divej a přede a přede!!!😀
V noci “zlobil”, snažil se trhat JAKÉKOLI papíry v dosahu = chtěl jít ven. Ví, že na toto reaguji promptním vyskočením z postele, i kdybych měla půlnoc. Jenže tento týden jsem tak unavená, že mě to sice vždy probudilo, ale jen jsem na něj zařvala, ať toho nechá. Tentokrát se snažil drápat papíry ze servisu auta (byly zakryté, byl tam i velký TP, naštěstí se k těmto dokumentům úplně nedostal). On neomylně pozná, co mi vadí nejvíc, když začne ničit. Potvora!😛
Právě si “usedlý pán” hraje s hračkou, kterou jsem mu postříkala výtažkem ze šanty, ba přímo ji cupuje!😂 Tak snad to nebude tak zlé…
Ale je fakt, že jsem se zděsila, kolik toho vypili za 24h. Jenže mám na to 3 kočky a nerozliším, kolik která vypije. Trochu mě uklidňuje, že o vyšším příjmu vody zde píše více majitelů zvířat (jak koček, tak psů). A kámoška mi psala, že mají aktuálně vlhkost v bytě pod 40%. Bydlí také v paneláku, tak snad…
Myslím, že nebýt profesionálního zásahu policie, mohlo být mrtvých mnohem mnohem více. Je skoro až s podivem, že ten magor nezabil nikoho na ulici, ale “jen” postřelil.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 14.01.2024, 13:22:21
Jj, to je ta výhoda těch, co mají přístup k nepředraženému kozímu mléku. Ale já fakt tomu mému jednomu raubíři bez problému OBČAS dám i kravské mléko nebo dokonce smetanu.
Nevidím důvod, proč by dospělá kočka měla pít mléko. On to občas nedává ani dospělý člověk.😉
Tak já čas od času dokonce Prostřednímu kupuji smetánku…miluje ji. Nikdy se z toho nepos… 🙂. A přiznávám, že za 13,- Kč, jak píše zadavatelka, bych to na zkoušku koupila. Ony ty kočičí mléka jsou tedy jinak podstatně dražší. A zdůrazňuji, že fakt podstatně. Alespoň ty, co znám já.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 14.01.2024, 13:06:56
Raduš, jenže on na tom byl SKVĚLE!!!! Dva a půl měsíce neměl vyšší glykémii, klinické příznaky nula. Nechce se mi věřit, že jsem jej rozhodila já, když jsem dvakrát špatně dodržela časy aplikace inzulínu. To se mi stalo i v minulosti a vše OK. Každopádně opět mě aktuálně okupuje a mazlí se jak divej a přede a přede!!!😀
V noci “zlobil”, snažil se trhat JAKÉKOLI papíry v dosahu = chtěl jít ven. Ví, že na toto reaguji promptním vyskočením z postele, i kdybych měla půlnoc. Jenže tento týden jsem tak unavená, že mě to sice vždy probudilo, ale jen jsem na něj zařvala, ať toho nechá. Tentokrát se snažil drápat papíry ze servisu auta (byly zakryté, byl tam i velký TP, naštěstí se k těmto dokumentům úplně nedostal). On neomylně pozná, co mi vadí nejvíc, když začne ničit. Potvora!😛