Odpověď na příspěvek uživatele N z 22.01.2024, 21:20:32
Já ale nevím, jakou statistiku máte na mysli?
Jestli třeba AIM (infarkty), tak mám čerstvou zkušenost: Sousedka mých přátel prodělala AIM, oni jí volali Rychlou. Profesionální zásah a po pár dnech je doma a OK.👍 Nicméně dotaz na COVID - dle té paní - vůbec nepadl. Jinak se dá samozřejmě dost dat najít na ÚZIS, i když jsem tam už nějakou dobu nekoukala.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.01.2024, 14:37:04
Mě fackuje jak Elsa, tak Prostřední. A Prostřední ze zálohy. Stačí, když začnu napodobovat čenichání. Jako normální třeba psí čenichání a nasávání - hlasité!!!🤣
Přiblíží se, jako by nenápadně a ze zálohy dostanu takovou facku i s roztaženýma drápama (navíc ZÁSADNĚ do hlavy!!!), že toto “žertování” jsem už ukončila!😂
Sestřenice prodělala tuším 2. COVID. Je po velmi těžké embolii, už dříve. Při COVIDU si jen pro jistotu nechala udělat d-dimery = šílené hodnoty!!! Takže IHNED pádila i na CT, tam se naštěstí embolizace neprokázala. Ale promptně nasazen warfarin. A to už jej měla vyexovaný.
No a já jsem riziková skupina, tudíž i u druhého (výrazně slabšího COVIDu) jsem si nějakou dobu píchala Fraxiparine. O prvním nemluvě.
Odpověď na příspěvek uživatele H z 22.01.2024, 12:00:05
Pár lidí, nejen moji kamarádku, s psychózou jsem znala.
Možná máte pravdu, že je to případ od případu. Jeden např. nadával, že když bylo náledí, tak proč mu nákup nepřivezli vrtulníkem. A podobné hlášky, spolu s hostilním chováním produkoval. Ale ta moje kamarádka (lékařka!!!) to vlastně skrývala do doby, než u ní propukl vyloženě raptus.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 22.01.2024, 11:56:20
Hmm, tak fakt, jak budu mít čas, zkusím kouknout, zda neporušili nějakou povinnost. Je fakt, že já měla poslední operaci a tedy hospitalizaci před asi 10 lety.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.01.2024, 11:54:29
Jééé, promiň, já to blbě pochopila, myslela jsem, že autino mělo najeto 150k.
Ale i tak - za 150k by se RELATIVNĚ kvalitní ojetina snad dala sehnat, ne? Tedy nevím, jak se pohybují ceny aut teď. Vycházím z mé koupě, což byl konec roku 21.