Saga: Fíkovnice, děkuji za odpověď a upřímně, smekám před Vámi! Jako pohovor přes MST jsem ještě v životě neabsolvovala a ani si nejsem jistá zda bych to zvládla. No, myslím, že spíš ne. V práci je sice také používáme, ale spíš jako uložiště všeho možného a pro rychlou komunikaci přes zprávy. Konkrétně já tu ani nemám web kameru, tže nic, a doma nemám pro změnu vůbec nic, jen starý laptop, který by instalaci MST už nejspíš nepřežil!👎Takž jen za tohle jste pro mě borka!
Souhlasím s tím, že než něco nového začne, mělo by se to staré uzavřít. Udělala bych to stejně, nejen kvůli studentům, ale i pro svůj vlastní pocit. Sama vím, jak pro mě bylo důležité mít na konkrétní předmět konkrétního pedagoga a kdyby se mi mezi semestry změnil, rozhodně by mi to nebylo příjemné. Prostě jsme jenom lidi že jo…
Pochopila jsem tedy, že nové místo bude, i když ne hned. K tomu Vám velmi gratuluji! A hlavně přeji podstatné zlepšení finanční situace, abyste mohla taky konečně začít žít, a ať si říká kdo chce, co chce, bez peněz to prostě nejde! Hlavně, aby se Vám tam líbilo, aby se nezhoršily Vaše zdravotní potíže a aby to , jak se říká, všechno pěkně zapadlo. Obdivuji, že si chcete nechat ještě nějakou výuku, tam kde jste, já jsem typ člověka, co za sebou pálí mosty a na stará pracovní místa už se nikdy nevrací. A to ani na ta, kde jsem byla spokojena. Ale to je každého osobní nastavení a soukromá věc.
Nebojte, palce Vám budu držet dál, jen tak, pro jistotu a proto, že si to zasloužíte!
Vlastně všem, kdo mi drželi pěsti (i když ono to fakt ještě není úplně jisté, jen o tom nechci nebo spíš nemůžu psát). Plus další poděkování 4x Janě za poslání těch dat (po jejich soupisu)!👍