- Příspěvek #178986
- Nahlásit
Taky jsem jej měla v hledáčku…
I tu KIU…
I Citróna…😄
Taky jsem jej měla v hledáčku…
I tu KIU…
I Citróna…😄
kometa:Taky to tak dělám. Nabídky léků a půjčování peněz “bonzuju”. Myslím, že to tady nepatří.
Já taky bonzuju, až se sama sobě divím!!!🤣
Sarah01:Teď na mě vyskočila reklama na Sandero, nevypadá špatně, ten předek je designově moc pěkný, akorát Dacia má teda dost špatnou pověst co se týká bezpečnosti a spolehlivosti, tak nevím…. https://1url.cz/huIYR
Já měla opakovaně Dacii jako Náhradní auto, když do mě dvakrát nebo třikrát nějakej pitomec napálil, a velká spokojenost. Měla jsem tuším Logana. Bylo to na mě hodně velké, ale výkon teda super.
Espiro:A pročpak pokukuješ po novém, když máš parádního citrónka? Nebo jakože do budoucna, za ty čtyři roky, jak jsi psala? Pokud až takhle, tak bych se teď asi nerozhlížela a počkala, kdo se s čím vytasí 🙂
Sarah ale nemá Citrónka, ne? Sarah má Škodověnku, nebo se pletu???
Orionka:Pro Fíkovnici: ty “bohyně” se dají poslouchat i na mobilu (odkaz Repty). Akorát jen jeden díl denně. Zítra bude 4.
Orionko, děkuji, ale na mém mobilu nee. Nepřipojí se na internet…😔
Však je v plánu oprava u Megi…👍
Nepřihlášená Varaxi:Včera jsem viděla nějaké video s internetovým fenoménem Tedeášem Kuběnkou. Do toho památného dne jsem netušila, že takové individuum existuje. Ale mám dojem, že tu má dvojče.
Nevadí. Jsou horší věci. Třeba trojčata.
Nicméně - chtěla jsem se vrátit k autům. Vím, že tu platím za ingoranta, a to zcela oprávněně, ale musím nahlásit, že jsem našla auto, které se mi líbí, ráda bych se v něm projela a chtěla bych je: hadraplán.
To je tak ňuňavé autíčko - a nemá čtyři kola! Je jako jednorožec mezi koňmi, jednooký mezi slepými a tak dále.
A mívají srazy! A výstavy! Asi se na nějakou pojedu podívat.
Jééé, Ty neznáš influencery…?!!😂
Tadeáš Kuběnka je proslulý, a tito teď určují směr a jsou vzory mládeže!!!👎
Sarah01:😲Tak to jo, to by možná za víc nebylo prodejný. I když, třeba je to dnes už raritka, Rover prý od roku 2005 osobáky už nevyrábí.
No, pokud si dobře vzpomínám, táta jej koupil od kamaráda jako nového (i když byl mírňounce ojetý) asi za 600k, já s ním de fakto nejezdila, byl jen v garáži, najeto neměl skoro nic a prodala jsem jej za cca 150k. Děs!!! Přitom to bylo luxusní auto, vše v kůži, super výbava… Ale strašně nepraktické. No a osobáky Rovera pak šly fakt do píp.
Prodala jsem jej klukovi, kterej byl do Roverů blázen. Když přijel a viděl ho, byl v sedmém nebi!
Heleďte, u nás kočky jak která… Fido mě okupuje strašně, hlavně, když chce ven…potvora! Elsa ta si mi často lehne na polštář za hlavu a sahá na mě rukama!😀 No a Prostřední ten není na dotýkání, ten mi občas prostě jednu ubalí!🤣
sutrik:Jani, trpasličí pinč. Ratlík. Proto ratloraptor.
😀👍
JanaJanaJanaJana:Mám kamarádku, co dělá fyzioterapii v nemocnici a začíná se zabývat vlivem prodělání kovidu následně na nervovou soustavu. Už teď má takový vzorek, že by si na tom udělala při správném vyhodnocení doktorát (snad se jí to povede). A ta čísla bohužel rostou.
Jééé, a to by mě zajímalo…
Tak až to sepíše a byla by ochotna se o publikaci podělit, budu velmi vděčná.
Jenže to nebyl třeba Land Rover. To byl taťkův miláček, ale sedan. Měl 200 koníků pod kapotou a žral víc než Čeněk…
efe:Podle mě v ní zbytečně zabírá spoustu místa chlap!
🤣👍
lesnizinka:Já vím, že kdybych si dala občas trochu toho piva, třeba by mi to i pomohlo, na to moje trávení, ale prostě bléé. Mamka mi to pořád předhazuje(20let pracovala v pálenici, ta pije všechno😛) ,,kdyby jsi si občas dala nějakou tu štamprli, pomohlo by ti to na kde co". Hmm, a na co třeba?😏 ,,Nevím, no na kde co." Tak to je argument jak prase😀
A hlásím, že po pár dnech homeopatik, nemám průjem, ale bobky, které jsem snad ani nikdy neměla😲😏 Je to kůra, minimálně na 14dní, tak uvidíme, jak se to bude vyvýjet.
Hmmm, tak to já jsem mezi vámi, dámy, úplnej alkoholik. Jéžiš, zamlada to byly šílený jízdy. A v současnosti: Stěží dám dvě piva…ale když dlouho posedím s přáteli, tak ano, buď jedno velký a jedno malý, anebo dvě pivka. Používám i jako anxiolytikum…😛
Šutříku, co je vlastně ratloraptor za plémě, je-li to plemeno?
Sardullah:Nemáš dělat bejkárny… zlobíš, tak prostě dostaneš facana, 🤪
Janiiiii, když mě to baví!!! Mu úplně oči potemní, prostě buď mě začne lovit, anebo spíš mě začne považovat za velké nebezpečí. Tak holt si tu facku zasloužím. Ale je u toho sranda!!!😂
Tak já měla teď autino na garančce, respektive kvůli zápisu do Servisní knížky. Ale hlavně dolití provozních tekutin, a nesvítilo jedno parkovací světlo - žárovka + vadná i patice. No, jen jsem čučela - 10k…a už opět dlužím…😔
Ali, to je Tvoje autino?
Moc pěknej mazlík!👌
efe:Mno ono nové auto za, dejme tomu, 350 a třeba 3-4 roky staré za 350 je ale naprosto neporovnatelné výbavou, motorizací, prostě vším. Pomíjím teď šméčka.
My vždy kupujeme takto “stará” auta. Poslední dvě koupě se, vzhledem k době, opravdu vyplatily. Jedno auto jsme kupovali jako půl roku staré, za poloviční cenu auta nového. Teď je pětileté a pokud bych ho teď chtěla prodat, tratím oproti pořizovací ceně pouze nějakých sto tisíc.
Druhé auto jsme koupili v DE od soukromého majitele, jako tříleté, teď po čtyřech letech bychom ho prodali dokonce dráž, než za co jsme ho koupili. Ale to je taková speciální designovka.
U nového auta tratíte nemalou část hodnoty okamžitě po opuštění autosalonu. A také přiznávám, že na standart, na který jsme v autech zvyklí, bychom v podobě nového neměli. Respektive nejsme ochotni za to ty peníze dát.
Jj, souhlasím.👍
Koupila jsem de fakto “zajeté auto” s nájezdem asi 30k.
Pravdou je, že i tou polovinou prodejní ceny ZÁKLADNÍHO modelu jsem dostala samu sebe do finančních těžkostí. Holt člověk občas udělá hloupost. Jenže já nějak sdělila po otci zálibu v autech. S Fiatem by mě hnal bičem. Ale mně se líbí, je pro mě úžasně pohodlný (nastupuji a vystupuji v podstatě ze stoje) a navíc ujíždím na rychlosti!!!😔 Takže už přišly i pokutky, ale já chtěla opravdu silnější auto.
Na druhou stranu jsem úplně stupidně po smrti táty zcela pod cenou prodala tátova Rovera, kterej byl nabušenej ještě mnohem víc…
Sarah01:Ošklivý, strašně moc. Ale jo, cena je OK.
Mně se líbí toto 🙂 https://skladovevozy.volkswagen.cz/car/V-2021-0642095-CZ/technical-information
A mně toto!!!😄😉
Sarah01:Megi, kde se dá koupit nový auto pod 300 tis. s automatickou převodovkou a asistentama? C3 je asi Citroen a teda designově se mi nelíbí ani jeden.
Jé, a viděla jsi novou C3?? Ta je fakt moc povedená!!!👍