- Příspěvek #179318
- Nahlásit
Miluji obrazy H. Bosche… (například).
Miluji obrazy H. Bosche… (například).
Varaxi, opět tu umírám smíchy!!!👍👏
Recenze je jedním slovem…genitální!!!😉👍
A na té poslední fotce vpravo nahoře je kousek tzv. Svitavice. Udělali z toho penzión či co, a myslím, že se z druhé strany už k přehradě bez povolení nedostane…😔
Přitom tam bývala voda nejčistší, resp. tam je kamenité dno. Z té “oficiální” strany je bahno, ale myslím, že na tom Letovičtí v posledních letech zamakali a upravují to tam.
Dafi:pro Fíkovnici
Nádhera!!! Děkuji MOC!
Hned za tím mostem je plážička, kam se chodím koupávat. No anebo i na opačný břeh.
Super, udělala jste mi radost!👍
Jedu shánět diktafon😛, potřebuji jej urgentně, přes e-shop už nestíhám…
JanaJanaJanaJana:Ok, ale jsou na začátku.. Zajímá se o to nějaká docentka jako jediná v ČR a tuhle láme na doktorát…kdyby bylo nějaké zajímavé info, ozvu se Vám do SZ.
Jinak pohovor 19tyho gratuluju 🙂
Jestli můžu poprosit, písnete mi i jméno té docentky? Záleží samozřejmě na Vás…
megi-the-pes:Teď jsem viděla dva pohovory online… (jeden dokonce ve stejném městě)…dost zajímavý… HR kameru vypnutou, ale zájemce o práci musí mít zapnutou. Fakt zajímavý chování.
To si neumím představit!!!
U mě nefunguje de fakto nic, takže ani kamera v NTB. Takže jsem narychlo sháněla externí… Připojily jsme se: já a ty dvě šéfky jak otočením prstenu Arabely v úplně stejný čas 🙂, snad na sekundu přesně! A samozřejmě i ty dámy měly zapnutou kameru!👏
Saga:Fíkovnice, děkuji za odpověď a upřímně, smekám před Vámi! Jako pohovor přes MST jsem ještě v životě neabsolvovala a ani si nejsem jistá zda bych to zvládla. No, myslím, že spíš ne. V práci je sice také používáme, ale spíš jako uložiště všeho možného a pro rychlou komunikaci přes zprávy. Konkrétně já tu ani nemám web kameru, tže nic, a doma nemám pro změnu vůbec nic, jen starý laptop, který by instalaci MST už nejspíš nepřežil!👎Takž jen za tohle jste pro mě borka!
Souhlasím s tím, že než něco nového začne, mělo by se to staré uzavřít. Udělala bych to stejně, nejen kvůli studentům, ale i pro svůj vlastní pocit. Sama vím, jak pro mě bylo důležité mít na konkrétní předmět konkrétního pedagoga a kdyby se mi mezi semestry změnil, rozhodně by mi to nebylo příjemné. Prostě jsme jenom lidi že jo…
Pochopila jsem tedy, že nové místo bude, i když ne hned. K tomu Vám velmi gratuluji! A hlavně přeji podstatné zlepšení finanční situace, abyste mohla taky konečně začít žít, a ať si říká kdo chce, co chce, bez peněz to prostě nejde! Hlavně, aby se Vám tam líbilo, aby se nezhoršily Vaše zdravotní potíže a aby to , jak se říká, všechno pěkně zapadlo. Obdivuji, že si chcete nechat ještě nějakou výuku, tam kde jste, já jsem typ člověka, co za sebou pálí mosty a na stará pracovní místa už se nikdy nevrací. A to ani na ta, kde jsem byla spokojena. Ale to je každého osobní nastavení a soukromá věc.
Nebojte, palce Vám budu držet dál, jen tak, pro jistotu a proto, že si to zasloužíte!
Sago, já jsem i extrémní citlivka, proto mě Vaše slova dojala, a tak jen: ❤️
A samozřejmě velké poděkování!🍀
Vlastně všem, kdo mi drželi pěsti (i když ono to fakt ještě není úplně jisté, jen o tom nechci nebo spíš nemůžu psát). Plus další poděkování 4x Janě za poslání těch dat (po jejich soupisu)!👍
Dafi, dáváte také moc pěkné fotky a hlavně jste z oblasti, odkud pocházím já a vlastně celá famílie, tedy přesněji Letovice…určitě znáte, že?
Jééé, to vypadá, že jsem alkoholik, který si tím řeší své problémy!!!🤣
Tak to nee, na pivko zajdu v průměru tak 2x za měsíc. A jde vždy o setkání s někým, popíjíme pivo a prostě žvaníme a žvaníme.😀
kometa:i jako anxiolytikum…Jani,přelož mi to do lidské řeči prosím😇
Odpovím za Fikovnici - léky na úzkostné stavy.
Tak tak.
A vlastně u mě, i proti naštvání - třeba na šéfovou. Psala jsem v Politice. V pátek večer jsem s kámoškou zašla na “jedno” (byly dvě). A hned jsem na ni byla naserkaná méně. I kdybych se hypoteticky opila, nemívám agresívní opici, ale spíš takovou láskou všobjímající!😄
Zrzavci:A třeba u nás nesměj psi do ložnice!
prdon, musela jsem, přišla jsem si hrozně ftipně, tak si mě nevšímejte. Každopádně, pokud nebe bylo-je-bude a nemohli by tam zvířata, tak já mám jasnou volbu. nenechám svá zvířata opuštěná.
“…prdon, musela jsem, přišla jsem si hrozně ftipně…”
😂👍
😄👍
Edit: Konkurz byl tedy poněkud zvláštní - byl online po MST. Moc mi to nevyhovuje, ale jinak bych musela do Prahy a toto zas bylo pohodlnější. Připojeny byly dvě šéfky, jedna pražská a druhá mimopražská. Jednu jsem ihned odhadla, že je strašně moc hodná, druhá se mi jevila ostřejší. Od ní mě dostal třeba dotaz:"No a Vy máte tu neziskovku a to my tedy u nás nepodporujeme!" Já úplně čubrněla. Řekla jsem jí, že ani pořádně nevím, jak neziskovky fungují!!!😂 Přesto si obě pořád stály za svým, a že jde o neziskovku stran nějakých “dětí” (??). Až při odpoledním telefonátu mi ta hodná šéfka řekla, že se omlouvají, ale že jsem měla v CV, že jsem byla v Anglii. A že to nějak popletly. No, byla jsem na nottinghamské univerzitě, šlo o grantový pobyt, a ty “děti” byli angličtí medici…😂
Sago, jste zlatá, moc Vám děkuji!!!❤️
Byla jsem na konkurzu a místo jsem získala, dokonce se mi to jevilo, že o mě mají velký zájem…ale třeba se pletu!!!😄 Mezitím se přesně v onen pátek událo to, že mi naše přednostka vzala garantování mých milovaných studentů. Já se z toho úplně položila… Měla bych se radovat, jenže ono to nové místo má přinejmenším jedno velké ALE…o němž jsem zde asi nikomu nenapsala, ani soukromě.
Nástup je možný buď v březnu nebo po semestru u nás. Nová šéfka také pracovala na univerzitě a sama mi řekla, že by nastoupila až poté, co by si odučila své studenty. Já jí ještě tentýž den volala, co mám dělat a ona mi řekla, že se mi ZARUČUJE, že mi místo podrží. 👍
Po pátečním podrazu u nás jsem se po mailu opravdu strašně chytla se současnou šéfovou…no, a já u nás chci ponechat pidiúvazek. Takže jsem ve fázi vyprchávání emocí - oboustranně. Každopádně jsem si dala sraz s univerzitní ombudsmankou. Já totiž našla, že bossing splňuje třeba i odpírání setkání se, vysvětlení rozhodnutí apod. A to ona naplňuje měrou vrchovatou!!👎
Kvůli určité věci se cítím v pasti…jen promiňte, nechci o tom psát.
Každopádně, pokud jste držela v ten pátek pěsti, držela jste je správně! A MOC MOC MOC děkuji!!!🍀
Vím přinejmenším o dvou brněnských odděleních, kde se dávalo odškodnění, nebo spíš to byly nějaké prémie. Mám teď na mysli kamarádku - zdr. sestru, ta mi to říkala. Sama se ale chovala dost nezodpovědně. Měla jasné příznaky COVIDu, přesto odjela na D s kupou kamarádek a mezi nimi byla jedna mně velmi blízká (ta, co se starala o mě, když jsem na prvoCOVID téměř umírala). No a tady tu holku nakazila, a ač štíhlá a bývalá vrcholová sportovkyně, měla naprosto hnusnej průběh…a to už měla deltu variantu, která byla o poznání slabší. Příznaky podobné těm mým - strašlivě dlouho vysoké horečky. Já měla tehdy kolem čtyřicítky asi 12 dní. Ona měla teda horečky o něco nižší, ale přes 38 pořád a také dost dlouho.
Tak to mě také zajímá, jak to myslíte?
Vím, že pracujete s lidmi (snad nějaké Alzheimer centrum nebo něco takového…?). Jako že, pokud chytili COVID od pacošů, tak žádají odškodnění?
Jj, dtto. Ani na záchod se nesmím zavřít!!!
Dokonce Kuky drápal i na kamarádku, když se zavřela u mě na WC!!!😂
Máte pravdu…ale já si kočky také vychovala, že mě v noci neotravují. Ale je pravda, že u mě neexistuje mít zavřené dveře, Prostřední by je kvůli své závislosti na mně snad vypáčil!!!🤣
Anonymní:Na počítači? ( já vám ty bohyně vnutím 😄)
To jste Vy, Orionko???
Však já o ty bohyně hodně stojím… Oni se mi tu lidi budou smát, tak ale ať!😉
Já totiž za nimi chtěla zajet… Více psát nebudu, každopádně prý poslední umřela kolem roku 2005. Myslela jsem, že si vychovaly své nástupkyně. Škoda, přeškoda.😔