Aktuálně: 3 949 inzerátů206 544 diskuzních příspěvků18 211 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 15:21:14 xxx.xxx.63.172
efe:

Taky si je pojmenováváme. Já mám Droběnu (Insignia Country Tourer), na dýlku má 5 metrů, proto Droběna 😀, pak máme na zábavu Mini Cooper S John Cooper Works (19 let starý “veterán”) - to je Modrák a manžel má na běžný ježdění Mini Clubman S John Cooper Works - to je Šedivák. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Jééé, můj oblíbenej Coopřík!👍

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 15:20:18 xxx.xxx.63.172
Buggyra:

Jako, my máme Červeného draka, Caesara, Brumlu, Apache a Maličkou. Aby se vědělo. Měli jsme Skokana, Cvrčka, Francouze a Tygříka. A jak se jmenoval příbuzného Passat, to nevím. Jo a otec míval Pepu, to byla škodovka forman. Maluch se jmenoval Kašpárek 🙂 No a přívěs se jeden jmenuje Modrej a druhý se jmenuje Malý mezek (Little Mule) ;-) 

Já prozatím Freda a Čeňka…🤣

Ale kámošce, ona je hrozně hogo fogo, jsem její novou Toyotu pojmenovala Chris. A od té doby fakt nepoužije pro své auto jiné pojmenování než Chris!😄

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 15:17:31 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 26.01.2024, 15:12:15

Proč by náhubek nepomohl? A teď se neptám vůbec s cílem provokovat.

Jako že by vlítl do toho druhýho a mohl by ublížit i tím náhubkem třeba?

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 14:50:03 xxx.xxx.63.172
efe:

…jde junák s pitem…

Si říkam, proč si nese nealko pivo… ehm 😀

Přesně!!!🤣

Také jsem si říkala, že to už dnes není moc vidět, aby mladí hošani popíjeli nealko pivo!!!😀

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 12:23:25 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.01.2024, 08:26:05

Jako ona je hokynářka, ale někdy mě její vytočení taky pobavilo.😀 Vidělas třeba, jak se chytla s Kovářovou?? To na sebe řvaly fest, teda Jílková řvala. Teď mě napadá, že ono to asi zatím nepůjde přehrát, myslím, že to jde až týden po pořadu v TV (??).

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 12:21:31 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 26.01.2024, 12:18:46

Aha, tak na to kouknu. Já se naposledy dívala, jak byla ta tématika zvednutí platů doktorům, rebelie ve zdravotnictví, odpírání služeb atp. 

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 12:20:22 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele N z 26.01.2024, 12:17:52

Tak mně je ten špinavec celkem buřt. Ale vím, že když mi bylo těch deset let, tak potkat exhíka mi fakt radost neudělalo. A mmch. MP se tady o toho hodně zajímala, ale řekli mi, že příště mám volat hned. Asi než dokončí akci…🤣

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 12:03:02 xxx.xxx.63.172

Kdyby se tu náhodou objevila Saga…máte ode mě SZ…🍀

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 12:02:01 xxx.xxx.63.172
efe:

Jj, pokud člověk nekupuje novotu, tak prostě koupí kompromis a barva je to poslední, na co kouká. A občas prostě musí i uhnout z věcí, co by rád/nerad. Já takhle koupila ten svůj poslední tank, velmi velmi výhodná koupě (už jsem psala, v podstatě nové auto za půlku), ale bohužel je v tom automat, což jsem nikdy nechtěla. No ale za ty prachy… Zvykla jsem si a dokonce i se zapřaženým hengrem se ten automat chová naprosto dokonale, velmi mile překvapil. No a na zábavu mám holt jiný auta. Ale zase oproti tomu jsem dostala navrch výbavu, kterou bych ani nevěděla, že nutně potřebuju - vyhřívaný volant, LED Matrix atd. 😀

Efe a co máš za autino neboli mazlíka? ;-) Teda já to tak s auty mám, mívám je i pojmenované, prostě magořím!😂

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 12:00:10 xxx.xxx.63.172
Sardullah:

Tak co se týče barvy…není žlutá jako žlutá…já obecně žlutý auto klidně…již jsem měla alfu romeo GTV. Teď mám šedou hondu CRV…člověk, když je socka, tak si nemůže v barvách moc vybírat, když narazí na slušnej kus za slušný prachy, tak barva jde stranou. Jako šedá na pohled za mě dobrá, ale prostě je to barva, co splývá se silnicí. Já jsem tedy na černý auta, ale s ohledem na nějakou bezpečnost, pokud bych měla na výběr, tak červená, žlutá a hezky oranžová by byla asi jasná volba…holt stárnu, tak preference barev, které se mi líbí vs. které jsou dobře vidět v provozu, se prostě přiklání k té bezpečnosti.

A co se typu, značky, modelu auta týče, tak tam je preference jasná…aby se mi tam vešli dva velký psi, aby to mělo podvozek výše nad zemí a aby to mělo 4x4…ne že bych to potřebovala na to moje popojíždění mezi prací, nákupy a mojí mámou, ale primár je vyjíždění k procházkovým lokalitám a ne u všech je asfaltový parkoviště…teda skorem nikde a tak člověk stojí defakto v terénu a někdy ten terén není v nějaké úplně ideální kvalitě…suchej a pevnej a více méně rovnej a tak. I ta hondu CRV, co teď mám není úplně podle mého vkusu..ale zase když jsem měla kiu sorento, tak moje malinkatá mamika do ní lezla jak já říkám “do tanku, v tank”, prostě to na ní bylo vysoko, takže byť je “starý” sorento auto přesně dle mého gusta, sedla mi jak poklice na hrnec a dokonce i s tím automatem jsem byla nadmíru spokojená, ale tak musela jsem udělat nějakej kompromis a koupit něco nižšího.

Jinak třeba moje kámoška má  VW Tiguan, ne úplně nejnovější model, ale třeba oproti tý mojí stařičký hondě je to “voňavka”..ale…otevřela kufr a dámy a pánové, tam by se mi nevešel ani nákup, natož dva velký psy. 

Byla tady debata, co se dá a nebo nedá koupit třeba do těch 300 tisíc…jakože nové nebo lehce jeté…no já bych měla za 300 tis bambilion let starýho teréňáka…

Jj, mě u Čeňka také překvapil kufr - že je malej!!! Fred 🙂 (= staré auto - Punto) má snad ten kufr větší!!!

Ale zas Čeněk je extrémně pohodlnej na svezení, psy přepravovat nemusím, takže zrovna toto je mi šumák!

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 11:56:25 xxx.xxx.63.172
Fikovnice:

Jej, a naše první auto byl citrónově žlutý Chrysler. Táta jej měl ze “západu” a byl to jeho miláček, to byly nějaký plus mínus 70. léta.

Vlastní foto našeho žluťáska asi nemám…

Obrázek Obrázek
Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 11:54:22 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 26.01.2024, 07:51:17

Jej, a naše první auto byl citrónově žlutý Chrysler. Táta jej měl ze “západu” a byl to jeho miláček, to byly nějaký plus mínus 70. léta.

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 11:52:50 xxx.xxx.63.172

Pochechtávám plus pláču. Přednostka prohibovala Phíkovnici pogarantovat posluchače; Phíkovnice posluchače provázela přibližně patnáct + patnáct pololetí!!!

Právě proběhl první pokec, promlouval perrektální průzkumník, povídal připravované proměňování přednášení, prozkušování, podobně… Phíkovnici povyšachoval. Přesto počátek příštího posluchačského pololetí přibližně patnáctého příštího půlměsíce. Phíkovnice pochopení postrádá pro přípravu proměnění, protože příliš překrátká perioda pro přípravu! Předpovídám phiasko!!!

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 11:44:10 xxx.xxx.63.172
Sarah01:

Viděli jste někdo včera Máte slovo s Jílkovou? Normálně na to nekoukám, ale byla jsem upozorněna p. Černým, který se té debaty zúčastnil. Když to řeknu kulantně, tak zajímavý názory tam zazněly. 🙂

Jééé, Ali, jaké téma???

Fikovnice
Fikovnice 26.01.2024, 11:43:02 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 26.01.2024, 10:52:18

Orionko (a ostatní),

přede mnou se onehdá uspokojoval nechutnej bezďák, když jsem seděla v autě u nás na parkovišti. Pak jsem si uvědomila, kolik tam chodí malých děcek, že tam toho bezďáka vídám furt…a také, že se uspokojoval přímo pod našimi panelákovými kamerami. Tak jsem šla za naším psychopatem (= ten, co má kamery a vůbec barák na starost) a řekla, že se tam událo to a to, a že by - kvůli tolika malým dětem, které tady bydlí, bylo vhodné mít ten záznam k dispozici. A ten pitomec prý:"Všichni ví, že tito lidé jsou neškodní! Nic stahovat nebudu a je Vaše chyba, že jste se na něj dívala. Jinej by se otočil anebo odešel!" Takže ve finále udělal úchyla ze mě!!!👎

Jako exhíků jsem ve svém životě potkala nespočet, ale právě i v citlivém věku kolem deseti, dvanácti let. Schválně jsem to pak zavolala na MP…no, na toho chlapa od nás z domu (od kamer) neměli hezké slovo ani jedno jediné!!!

Fikovnice
Fikovnice 25.01.2024, 14:07:33 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 25.01.2024, 13:46:40

Jano, já mám stejnou zkušenost s lidmi zde. Mockrát mi pomohli a podpořili mě!!!👍

Jen jsem se chtěla vmísit s tím třesem u pesanky: Já se třesu tak, že i s postelí, když jdu do sepse nebo v ní jsem. Tudíž Vás nechci strašit, ale tady ty kousné rány jsou hnus…tak hlídejte horečku. Snad už ale zabírají ATB.

A také já Vám moc přeji, ať to vše zvládnete co nejlépe, hlavně psychika (i fyzično) pesanky. Ale i Vaše - ať jste v pořádku a nenechte si to líbit! Držím Vám moc pěsti!👍

Fikovnice
Fikovnice 25.01.2024, 13:00:24 xxx.xxx.63.172
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 25.01.2024, 12:58:47

Kočky bys sem tam nepohlídala?😛

Fikovnice
Fikovnice 25.01.2024, 12:59:26 xxx.xxx.63.172
Sarah01:

U nás ráno ledovka, vystoupila jsem u firmy na parkovišti z auta a mohla jsem nasadit brusle. 😄

Ježiš, já jedu odpol. přednášet na Vysočinu!😕