Dnes jsme byli s Cherry v Brně na výstavě a potkaly jsme se tam i s dvěma odchovy, na fotce zleva Aurinka, Cherry a Haileynka. Cherry dostala V bez pořadí, dle pana rozhodčího má moc velké uši. 😁
Ali, také to neposoudím. Dle mě je Cherrynka krásná, no a velké uši…aspoň lépe slyší!😀👍
Jestli se nepletu, tak bylo nějaké období, kdy se četlo o jako a, pokud byly splněné nějaké další podmínky. To by to taky vysvětlovalo, ač by to tedy s prasaty nemělo nic společného. Ale kdo ví, tu dobu už žádná nepamatujeme, pravda může být ukrytá prakticky všude. 🙂
“…bylo nějaké období, kdy se četlo o jako a…”
Hmm, toto je zajímavé. Moje babička si dělávala srandu z nějaké své vrstevnice, která se jí (babičky) zeptala:"A valala jste tam?"
Myslíš, že to bylo nějaké krajové nářečí? Babička mluvila nářečím, řekněme mírně. Mírně belákovala…
Phíkovnice přeci pozměnila pracovní pozici, představeného? Pochopila pEfe pokřiveně..? 🤔
Pefe, Phíkovnice plánuje přetrhnout profesní pakt po pololetí, před prázdninami…předdomluvena pro příští profesi.
Pracovní pozice přislíbená, plac přidržován pro Phíkovnici!!!👍
Příští představená působí phér!👏 Přesto Phíkovnice planuje pidiúvazek pro přednášení posluchačům… Půlúvazek pro příští plac plus pidiúvazek pro posluchače.
V pondělí 22. ledna krátce po třetí hodině vyjela hlídka na základě oznámení do Havanské ulice, kde se vyskytoval bezprizorní pes, pravděpodobně plemene rhodéský ridgeback. Oznamovatelce události se podařilo psa udržet na místě do příjezdu strážníků. To nebyl až tak velký problém, protože pes byl značně podvyživený, ležel v trávě a nebyl schopen chůze. Odchytáři jej na dece odnesli do vozidla a umístili do útulku ve Vápenné strouze s tím, že mu bude zajištěna bezodkladná veterinární péče. (kom. Pavel Šimek, zástupce velitele a tiskový mluvčí).
Pokud je to vina té ženy, zasloužila by si opravdu citelný trest!!! T.j. aspoň chvíli popřemýšlet v chládku…
Odpověď na příspěvek uživatele Quash z 27.01.2024, 10:21:11
Prosím, dejte odkaz, respektive kde, jaké soc. sítě?
Já mám jen FB a tam chodím málokdy.
Vlastně jsem nějak nenašla odvahu si odkaz otevřít, ale šlo o toho na kost vyhublého psa? Toho jsem zahlédla v náhledovém obrázku na iDNES a článek jsem nenašla odvahu rozkliknout a přečíst.
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 26.01.2024, 22:08:21
Nechce chodit ven v dešti???😄
To je stejná jako byl Floky!!! A ten měl držáka, že jsem mu jej záviděla!😂 On byl schopen v 8 večer usnout a jít se vyvenčit až třeba druhý den v 10 dopoledne!
No stane se. Když jsme měli pouštěcího kocoura, tak jsem se občas třeba v noci vzbudila a vůbec jsem nebyla schopná si uvědomit, jestli je doma a nebo venku. A on byl přesně jako Elsa…to jsi mohla volat…a ještě ten hajzlík někde nenápadně ležel a kolikrát jsem šla třeba 3x kolem něj a vůbec jsem si ho nevšimla…on byl obyč. mourek.
Ale kdyby zůstal na balkoně, tak to je ta lepší varianta, to by škrábal a mňoukal, že chce dom a já mám docela lehký spaní, takže bych ho slyšela.
Elsa je Jani mrcha.😛 Však historku, jak jsme ji s tetou hledaly asi 8hodin a ona dáma celou dobu chrněla zapasovaná v konstrukci gauče, jsem popisovala ještě na IF.
Ale udivuje mě, že Fido nemňoukal. On je teda spíš nemluvný😀, ale dokáže si říct, když něco chce. Možná mu ten balkón i vyhovoval; já myslím, že má občas plné zuby těch dvou otrapů…🙂 Dokonce na balkóně ani nevykonal potřebu… Ale jak jsem přišla domů z venku, kde jsem volala do zahrady, tak na balkóně seděl natočenej jako by směrem k té zahradě. Tudíž slyšel mě, jak jej volám venku, možná i mňoukal na balkecu, ale on je otočený na druhou stranu. Jak jsem psala, netvářil se naštěstí nijak ublíženě či zbídačeně. Včera jsem byla posedět s kámoškou, také Fida nejdřív litovala, ale pak říkala, že to byla noc, kdy nemrzlo…a že mu to možná fakt vyhovovalo tam být v klidu. Těžko říct. Mně by každopádně velmi pomohlo, kdyby přestal chodit ven a spokojil by se třeba s tím balkónem. Ale to jsou jen zlatý oči!😀
Já teď čučela na Bony a klid, po sto letech. Někdo to dal na YT. Jj, to byly vzpomínky na mládí…a ve filmu prostě permanentně FGTH (Relax, relax, don´t do it!😂)…
Mmch. on to byl trezorovej film (jak jsem se dočetla), jen nějak utekl na VHS.🤭 A od Radka Johna a Víta Olmera to byl na tehdejší dobu poměrně odvážný počin!
“Evičkoooo, víno je mléko starců. Opražil jsem mandličky. Aspoň šáhnout…” 🤣😂
A jak já tehdy byla zamilovaná do Richarda (Josef Nedorost)!💘
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 26.01.2024, 15:39:22
Já teď čučela na Bony a klid, po sto letech. Někdo to dal na YT. Jj, to byly vzpomínky na mládí…a ve filmu prostě permanentně FGTH (Relax, relax, don´t do it!😂)…
Mmch. on to byl trezorovej film (jak jsem se dočetla), jen nějak utekl na VHS.🤭 A od Radka Johna a Víta Olmera to byl na tehdejší dobu poměrně odvážný počin!
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 26.01.2024, 15:31:01
Jéé, kámoška má také C-HR, a holt ptž si ráda hraje na “něco víc”, tak si zaplatila spešl RZ. A má tam (mj.) CHROLU. Tak nevím…kdybych chtěla platit deset tisíc za RZ na přání, asi bych si vymyslela něco jiného, než ten její podivně chrčící název.😛
Včera jsem přednášela na Vysočině a vrátila se až v noci a fest grogy. Po nakrmení zvěře se Fido začal hlásit o venek… A pak už mám takové pěkné, poměrně velké okénko!😂
Ráno jsem se vzbudila a obvykle první myšlenka je právě na Fida, jestli byl venku a mám pro něj pádit nebo ne… No a já si zaboha nemohla vzpomenout, jestli jsem jej pouštěla.🤫 Nicméně doma nebyl, na volání přišel akorát tak Prostřední (dáma Elsa se obvykle neobtěžuje). Takže pádím k zahradě (ptž jsem i zaspala!), kde Fido pobývá, pokud pro něj nedojdu zavčas. Tam volám, číčám, no snad 15 minut…a nic. Začalo mě polévat horko a hrůza. Vrátila jsem se domů s tím, že tak za 30min půjdu znovu k té zahradě. No a ani nevím proč, šla jsem otevřít balkón…a ten nebohý Fido byl tam!!!😟
Já byla večer prostě tak vyřízená, že jsem jej pustila na balkón, pak, a to už jen předpokládám, jsem kvůli kose šla dveře zavřít a Fido tam zůstal. Naštěstí se teda netváří, že by utrpěl jakoukoli újmu…👍
Manžel říkal každýmu auto Sršeň, lidský jména nepoužíval. Já ještě pořád přemejšlím, jak to moje autí pojmenovat. 🙂
Ali, a co mu říkat Citrónek? Hodně hodně podobnou žlutou měl ten tátův Chrysler. Ale taťka kupodivu své mazlíky nepojmenovával. Před Chryslerem měl Simcu, a to jsem byla ještě ouplně malý děcko…tu si pamatuju jen mlhavě.