Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 05.02.2024, 08:51:56
Přesně, přesně!!! Já na naši společnou chovatelku vzpomínala!!! Že měla těch koček fakt mraky. Elsa je do dneška především granulová. Je mazlivá, i když přiměřeně, vlastně je spíš společenská, to je lepší slovo. Ale třeba s tím vyčesáváním srsti jsou dodnes problémy.
Jinak naše chovatelka měla kočky všude, vzpomínáš? Venku navolno, ve voliérách, doma…prostě všude. Myslím, že ji to živilo a živí. A mně teda dost vadila ta podmínka velmi rané kastrace, kterou jsem obešla a raději zaplatila víc peněz za pozdější kastraci, kterou jsem zařizovala už já sama.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 05.02.2024, 08:54:54
No jo, máte pravdu. Tady ta pesanka od kámošky byla šťastná. Ale zas byl problém v tom malém bytě její hromotlučnost. Otočila se a smetla třeba talířky ze stolu…😉
Jo a umřela na následky pozdě rozpoznané pyometry…dostala pak mrtvici.
Assil, onehdá jsem poslouchala Hoeschlovy přednášky, mám jej hodně ráda. A mluvil také o mikrobiomu a o duši…😉
Btw, neví tu někdo, co se prof Hoeschlovi (psáno jinak, nemůžu najít přehlasované o) stalo??? Seděl na inv. vozíku, vypadal jak po mrtvici, i mluva divná… Zkusím najít odkaz.
Na obříka mám minimálně 10let čas, kdo ví, jak to pak bude
lansdeer mě nenapadl, chodil k nám na cvičák, taková štěněcí dáma, měla vše na háku .
Chrti jsou krásní, ale nějak si ho neumím představit u sebe, berňák je fajn, i povahou, ale …
N no, 8 let v krimale, aspoň člověk nemusí vařit a lítat kolem domu, se má své pro a proti. 😂
Rezzzy, landseera měla kámoška. Byl to super pes, teda fena. Přátelská, milá, hodná. Chce si jej později pořídit znovu. A dokonce ji měla v poměrně malém bytě (což není ideální, ale Tebe se tento problém netýká).
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 12:15:56
Já vlastně ani nevím o jakých 6 mio teď píšete. To je částka, která padla na co? Na záchranu všech těch psů? Jako nepřijde mi samozřejmě normální, aby někdo “choval” psy po desítkách, pokud není nějak splněna účelovost tohoto počtu. Nevím, zda se vyjadřuji srozumitelně, snad ano. Nevím ani, jak a proč se Leithian s paní a tou rodinou znala. Byli nějak ze “sousedství”? To nejsou ani příliš otázky na Vás; třeba pak Leithian k tomu napíše víc.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 03.02.2024, 12:06:40
Ona asi není online.
A Vy chodíte pro změnu brzy spát (takže byste si event. odpověď přečetla třeba zítra). Na druhou stranu berme to tak, že není povinna nám žádné důkazy předkládat. Je jen a jen na ní, co sem napíše, pokud vůbec něco.😉