Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 31.01.2024, 17:48:32
Víš, že to ani časově neumím odhadnout…?
On to prostě sem tam udělá. Vyžaduje hodně pozornosti, nejvíc ze všech mých 3 koček. Jako bezkonkurenčně nejvíc. Ale třeba extrémně se pomazlit chodí jen Fido - ten si mi lehne na prsa a mazlí se a přede, event. se na mě nalepí v posteli a spí se mnou jak manžel!😀 Dokonce mě i párkrát objímal packou. Elsa je DÁMA! Ta přijde jen, když to uzná za vhodné nebo spíš potřebné. Mazlivá je přiměřeně, ale zároveň úplně šíleně miluje moje návštěvy! Téměř jakékoli! Motá se jim pod nohama, vtírá se do přízně…to pak žárlívám já!😄
No a Kuky alias Kukačka by mě asi chtěl mít jen a jen pro sebe. Ale, že by se někdy v klidu přitulil, to nee. Teda provozuje na mně občas mléčný krok, a já držím, i když mám drápance skoro do krve. Jinak mě prostě vyhledává, co to jde. Na záchod se mnou chodí, nedejbože, abych se na WC zavřela. Rozdrápal by dveře. Ale myslím, že víc upřednostňuje hraní si než mazlení.
Prostě každej je úúúplně jinej. No a stran Fidovy nemoci, já jej nějak neupřednostňuji. Naopak mnohdy bývá Kuky svědkem toho, jak mu píchám inzulín. Sem tam Fido zapláče, takže mu nemá co závidět…
Každopádně představa, že by začal Kuky značkovat pravidelně, mě totálně děsí. Mám naprosto tragickou postel, u níž se rozpadl rošt. Až nějak ušetřím na novou, tato přijde rozštípat. Takže označkování postele v tomto smyslu není tragédie. Tragédie by bylo, kdyby si toto chování nějak vštípil…
Jinak jak psala Buggyra a Doron, já jsem si zanadávala, to zas jo!!! Jen…flákací nejsem, to ne, neuhodila bych jej. Ale nervy jsem měla na pochodu! Ihned stopnout dívání se na film, převlíkat, hodit pračku…a ještě jsem byla vytočená.
Přemýšlela jsem i o těch odpuzovacích sprejích. Myslíte někdo, že to může mít nějaký efekt nebo by to byly vyhozený peníze?