Aktuálně: 3 951 inzerátů206 586 diskuzních příspěvků18 211 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 11:50:08 xxx.xxx.61.30
Daja:

VÁU 😘 hezké 👍.

Já taky si myslím, že mi někdy je 20, ale vzápětí mi tělo řekne, že se hrubě mýlím. No muj manžel je takový fosil zastaralý 🤫dědek proprdeny 😁. 

Jojo toto  vše je naše mladí 👍.

Dája

Dajo, já si tedy zcela upřímně myslím, že byste klidně žebradlo nosit mohla, víceméně v každém věku, vždyť na tom vůbec nezáleží. 

A Bobču za její schopnosti obdivuji!👍

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 11:48:12 xxx.xxx.61.30
lupus4:

Mno, chybí tu jedna dost podstatná informace. Zda si “zmocněnec” utržené finance ponechal, nebo je předal nemocné majitelce…

Hmmm, toto je skutečně další věc, kterou nevíme…máš pravdu!

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 11:43:48 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.02.2024, 08:36:39

Impact, děkuji moc a ať se Vám daří!👍

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 08:28:27 xxx.xxx.61.30

Aktuálně jsme měli v práci myš. Jak nás vystěhovala “paní přednostová” a rozstrkala na padesát různých míst, tak část z nás je úplně v přízemí. Kolegyně přinesla sklopec, jiná narafičila jídlo. Tak jsem si i říkala, pokud ji chytnou, zda ji tomu mému masožravci nepřinést…ale raději asi ne. Musela bych pak asi odčervovat a hlavně by se zřejmě totálně zbláznil a vyžadoval by myši pak pořád!😂

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 08:22:35 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele Janae z 03.02.2024, 07:57:11

Heleďte, já mám tři kočky, a prostřední je na mně závislej. Zavřít dveře nelze (nikde v bytě!), ptž by je dodrápal, poničil a ve finále by si asi ještě zničil tlapky. Takže zas až tak jednoduché to u NĚKTERÝCH koček není. U mě je to samozřejmě chyba v počátcích, když jsem si jej jako kotě přivezla domů. Jenže to je právě to. Ono jen tak zavřít dveře u závisláka opravdu nejde. Nebo jde, ale budete mít zničené dveře a pak i zdraví - ptž závislák bude řvát, houkat atp. a Vy se třeba nevyspíte.

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 08:19:28 xxx.xxx.61.30
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 03.02.2024, 07:18:48

Ne ne, myslím, že jste psala přínosně. Já si to četla někdy v noci a nevím, proč byste se měla omlouvat…nebo příspěvek by měl být smazán.

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 08:14:37 xxx.xxx.61.30
impact:

A možná jsem huba nevymáchaná ale aspoň nejsem pokrytec a lhář jako jiní. To víte útulky si nadělili tehdy 22 čistokrevnejch štěňat. A jaksi je nemohly rozprodat. To naštve. 

A tak je Leithian obratem rozprodala sama hned ve chvíli, kdy na ně měla papír. 

Ty kokos ta bude mít budíček dneska. Jsem zvědavá, co se dozvím na sebe. Ale držhubné je jistě ještě slabej odvar. 🤫

Impact, a bylo by tedy prosím možné celou kauzu nějak víc shrnout? Já už si to vše pamatuji jen matně. Jen vím, že se Leithian zastávala paní, která nějak vážně onemocněla a “chovala” plno psů. Nic dalšího už nevím a z těch print screenů jsem opravdu šokována!

Edit: Impact, já ani nevím, pro jakou organizaci pracujete Vy, jestli ten Dog Point souvisí s Vámi…? Fakt mám málo info. Nicméně, napište, jen pokud se Vám bude chtít.

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 08:12:28 xxx.xxx.61.30

Jani - Leithian, měla by ses k tomu vyjádřit…

Třeba pro mě je 80k obrovská suma, každý měsíc si půjčuji, abych vyžila…

A Ty jsi toto nepřiznala, nechápu, opravdu nechápu. Víš, že se přátelíme (a já to nijak neskrývám), ale toto se mi HRUBĚ nelíbí!

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 05:26:47 xxx.xxx.61.30

Příšerný pokec přednostky plus Phíkovnice při pátku!!!

Přednostka pravila:"Pochtíváš povícero peněz? Potom přiber pracovní poměr!" Přednostka potřebuje Phíkovnici, přesto poradila pohledat přídatnou práci. Podle přednostky Phíkovnici platí přiměřeně!!!👎 (přibližně pětadvacet (padesát půltisíců)👎😠)

Phíkovnice posléze pochechtávala: Přednostka pravdu pravila - Phíkovnice práci přibere! Předpokládám převeliké podivení přednostky při pokrácení pracovního poměru!😂🤣

Fikovnice
Fikovnice 03.02.2024, 05:12:27 xxx.xxx.61.30
Tenurri:

Já vím, došlo mi to až po tom, co jsem příspěvek vložila a už se mi to nechtělo editovat 😀 tak snad tě to neurazilo. 

Budu držet palce, aby ho už nenapadlo čůrat na postel…to mi přijde tak nějak nejhorší. Postel a boty 😀…ostatní člověk vyčistí, vypere…ale pročůraná matrace je peklo. Kamarádka má po kastraci inkontinentní fenku a ze začátku to pro ni bylo extrémně těžký na psychiku, než zabraly léky. Fena zvyklá spát v posteli, najednou nesměla…klec kamarádka nepoužívá a bydlela tehdy v garsonce, takže po příchodu z práce našla na posteli často mokrý flek. Už si to sedlo, ale říkala mi, že ze začátku přišla kolikrát domů a zoufalstvím brečela a byla z toho fakt v háji. 

Ne ne, neurazila jsem se.

To víš, že močení do postele beru jako poměrně trágu. Ono já když odjedu na ty své minidovolené, tak pečovatelé koček mi vždy svorně tvrdí, že když přijdou ke mně do bytu, tak Fido a v poslední době i Kuky VŽDY leží na mé posteli. Fido opravdu pravidelně…

Kuky bohužel i po kastraci značkuje. No a tu postel teda bere asi nějak teritoriálně. Mě dostalo ale i to, že zčásti pomočil i mě!!! A to se stalo nejméně ještě jednou - v minulosti!👎

Jak jsem psala, postel je zralá na rozštípání. Ale doufám, že také někdy budu mít novou postel, no. Od té doby je zase klid, a to jsem třeba byla přednášet v jiných městech a vracela se až po půlnoci. Tím, že bohužel produkuje i puch, bych to poznala. Prostě mu vždy jednou za čas šibne…😟

Edit: Každopádně Kuky ale hodně pije!!! A to mě děsí ze všeho nejvíc!!! Jsem domluvená s tou naší vetkou, že přijde ke mně do bytu (asi na zač. března) a udělá Fidovi kontrolní odběry… Bylo by potřeba tedy udělat i Kukymu (on teda hodně pije, ale množství moči má pořád stejné a ta vetka mě uklidňuje, že je to tím suchým vzduchem a topením v zimě), a to mě děsí. Dva kocoury s diabetem bych asi nedala…😢 

Jo, a i teď dost žere (ale rozhodně nehubne!). A vyloženě se domáhá syrového masa. Jakmile jeden den nemá, dostává absťák a téměř amok…

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 08:35:56 xxx.xxx.60.102
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 01.02.2024, 07:43:50

Takže pak to u Vás samo ustalo?

On ten můj od té doby zas je v klidu. Vždy je to jednou za čas…

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 07:18:02 xxx.xxx.60.102
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 01.02.2024, 07:14:56

Ne ne, já Ti věřím, nebudu to kupovat.

Já se ptala na ty slupky od pomeranče…

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 07:16:35 xxx.xxx.60.102
Verun:

😂 Tak to my měli letos okurky nakladačky, Píčusky, sazeničky nám rozdala   kolegyně z práce, původně si je piplal její přítel ,  ten byl nazván kolegyní “pěkným Píčusem” a nová odrůda byla na světě. 

Jo a mě v minulosti překvapilo, že existuje zapékací miska, která se zcela oficiálně jmenuje kokotka!😂

Obrázek
Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 07:09:41 xxx.xxx.60.102
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 31.01.2024, 14:05:26

No, já bych se ráda srazila (v případě nás dvou, Ali, doufám, že to vyjde brzy!), ale asi ani neumím pořádně plánovat. Já jsem schopná říct: Příští víkend můžu. A zároveň chápu, že tento postup bude většině nevyhovovat… Ale tak snad by to už mohlo nějak klapnout!👍

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 07:07:40 xxx.xxx.60.102
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.01.2024, 13:42:49

Ne ne, já právě ve druhé polovině srpna jezdívám na tu D. Teda doufám, že vůbec nějakou D mít budu. Plus, když dobře vychází ty svátky v črvci…na to jsem se ještě nedívala. Minulé nebo předminulé léto se mi fakt podařilo odjet na asi 5 minidovolených… A obvykle nejdelší bývá ta na konci srpna.

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 07:00:34 xxx.xxx.60.102
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 01.02.2024, 06:57:55

Pomerančová vůně kočky odpuzuje??

Tak to vyzkouším! A když odjedu, tak co třeba dát na postel slupky z pomerančů? Myslíš, že by to mohlo pomoct?

Jinak moc děkuju za tip!👍

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 06:53:15 xxx.xxx.60.102
Sarah01:

Mně se v květnu narodí druhá vnučka, možná dřív. Ještě teda nevím, jak se bude jmenovat, ale vcelku je mně to fuk, já se taky nikoho neptala. První má právě půl roku a výjimečně dám fotku, jinam nemůžu, mladí nechtějí.

Obrázek

Jééé, Ali, ona je Ti podobná, modroočka!!!❤️👍

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 06:50:27 xxx.xxx.60.102
Varaxi:

Nene, můj brouček půjde spinkat v sedm večer a vstávat bude též v sedm. Mezi tím se maximálně jednou vzbudí a po základní péči ihned zase usne. 
Přes den bude spinkat od dvou do čtyř. 
Bude plakat, jen když se bude něco vážného dít, takže nikdy. Bude rád pít mlíčko a nebude slintat, kousat ani žužlat. Bude ho bavit berany berany a takhle jedou malí páni a kovej, kovej, kovářičku. Bude mít rád dlouhé procházky, nebude tahat zvířata za uši a nebude mi ujídat žížaly z kompostu. 

Mně se něco plete, že ses chystala přispívat do vlákna “Kouše a dělá loužičky”…🤣

Fikovnice
Fikovnice 01.02.2024, 06:43:21 xxx.xxx.60.102
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 31.01.2024, 17:48:32

Víš, že to ani časově neumím odhadnout…?

On to prostě sem tam udělá. Vyžaduje hodně pozornosti, nejvíc ze všech mých 3 koček. Jako bezkonkurenčně nejvíc. Ale třeba extrémně se pomazlit chodí jen Fido - ten si mi lehne na prsa a mazlí se a přede, event. se na mě nalepí v posteli a spí se mnou jak manžel!😀 Dokonce mě i párkrát objímal packou. Elsa je DÁMA! Ta přijde jen, když to uzná za vhodné nebo spíš potřebné. Mazlivá je přiměřeně, ale zároveň úplně šíleně miluje moje návštěvy! Téměř jakékoli! Motá se jim pod nohama, vtírá se do přízně…to pak žárlívám já!😄

No a Kuky alias Kukačka by mě asi chtěl mít jen a jen pro sebe. Ale, že by se někdy v klidu přitulil, to nee. Teda provozuje na mně občas mléčný krok, a já držím, i když mám drápance skoro do krve. Jinak mě prostě vyhledává, co to jde. Na záchod se mnou chodí, nedejbože, abych se na WC zavřela. Rozdrápal by dveře. Ale myslím, že víc upřednostňuje hraní si než mazlení.

Prostě každej je úúúplně jinej. No a stran Fidovy nemoci, já jej nějak neupřednostňuji. Naopak mnohdy bývá Kuky svědkem toho, jak mu píchám inzulín. Sem tam Fido zapláče, takže mu nemá co závidět…

Každopádně představa, že by začal Kuky značkovat pravidelně, mě totálně děsí. Mám naprosto tragickou postel, u níž se rozpadl rošt. Až nějak ušetřím na novou, tato přijde rozštípat. Takže označkování postele v tomto smyslu není tragédie. Tragédie by bylo, kdyby si toto chování nějak vštípil…

Jinak jak psala Buggyra a Doron, já jsem si zanadávala, to zas jo!!! Jen…flákací nejsem, to ne, neuhodila bych jej. Ale nervy jsem měla na pochodu! Ihned stopnout dívání se na film, převlíkat, hodit pračku…a ještě jsem byla vytočená.

Přemýšlela jsem i o těch odpuzovacích sprejích. Myslíte někdo, že to může mít nějaký efekt nebo by to byly vyhozený peníze?