- Příspěvek #181621
- Nahlásit
My jsme totiž schopni nadávat třeba na soc. sítích, včetně mě…ale asi jsme už tak zpracovaní, že s tím nic nenaděláme…že prostě jen nadáváme.
My jsme totiž schopni nadávat třeba na soc. sítích, včetně mě…ale asi jsme už tak zpracovaní, že s tím nic nenaděláme…že prostě jen nadáváme.
Tak, že bude hůř, o tom je asi přesvědčena většina lidí. Otázka je, proč jsme tak mírumilovní/tolerantní/laxní…k migrační politice (nejen!!).
Otřesné, co se děje!!!
Ostatně u nás ta žena odvezená svým autem, znásilněná, pak polonahá zas přivezena zpět!!! Některá individua jsou hovada na n-tou!!!👎
Víš, já to tu nepsala veřejně…ale proč ne.
V pá mi bylo řečeno, že mám normální plat jako všichni ostatní, odpovídající… Že musím uvádět hrubou mzdu (OK, ale i ta je samozřejmě ubohá). No prostě:🤧
Ali, našla jsem zajímavej článek, kde se píše:
“Málokde panuje tak nepřehledný systém odměňování jako v akademické sféře. Někteří akademici mají díky tomu platy vyšší než prezident. Univerzity mají autonomii, tudíž si musejí poměry napravit samy. Moc se k tomu ale nemají.”
Jinak Tvůj odkaz je super, ale tam asi nespadáme. Navíc jsem tam nenašla vůbec MŠ a instituce pod něj spadající.
Možná to byla ta Hoeschlova…
Já se jej snažím poslouchat, ale samozřejmě není čas na všechny jeho přednášky…
Jo, Vy myslíte ty “nejaktivnější uživatele”? No, to je k prdu, to je pravda!
Edit: Moje reakce se tudíž vztahovala spíše k Place.
To nejsou lidi, co toto udělají. To jsou normálně sadistické zrůdy!!!🤮😈
Jo a jinak u nás je tzv. Vnitřní mzdový předpis (nebo tak nějak se to jmenuje), kde jsou prostě tabulkové platy. Takže samozřejmě, že tu ZÁKLADNÍ mzdu vidí u nás každý zaměstnanec. Ještě, když jsem nastupovala, panebože snad před 30 lety, nebyly jen třídy, ale i stupně. To už tu bude pamatovat jen někdo. Stupně zvedaly plat podle délky praxe. Po pár letech toto bylo nesmyslně zrušeno!👎
No jo, dámy, jenže to je soukromá sféra. Já určitě nic takového ve smlouvě nemám. Každopádně děkuji za reakci!
Strašný!!! Začala jsem číst ten příspěvek…a čtení jsem stopla, nedávám to!!!😢
Uf, poslední odstavec, to jsem neměla číst!!!😢
Hmm, to máme ale hodně odlišná zvířata. Elsa je extrémně společenská a nebojácná. Stran konfliktů - v poslední době si občas nenechá líbit věci od Kukyho (psala jsem jinde, že jej občas chytne rapl a zalehne ji třeba😲). Dále mazlivá je…tedy, pokud chce!😂Přijde, začne se vtírat do mé přízně…ale musí fakt chtít. Jinak je trochu paní Colombová, mnohdy ji hodiny a hodiny nevidím - je prostě hodně povalečská a chrápací. Zároveň je ale dáma, má ráda cinkrlátka, náušnice, nedejbože ozdoby na stromku!😄Ona je takovej zajímavej mix, povaha dá se říct velmi dobrá až výborná. S tím jídlem ráda nejsem, že NIKDY snad nevzala do huby syrové maso, zatímco kluci se můžou umlátit. No a to vyčesávání, to je teda prekérka, přitom jsem jí nikdy neublížila, nestřihla ji nebo tak něco. Jo a mám Katku také na FB v přátelích. Kdysi jsme si dost psaly, teď už prakticky ne.
Přátelé, ráda bych se zeptala na jednu věc. U státních zaměstnanců, no anebo třeba v případě univerzit a akademiků, je zakázáno zveřejňovat plat?? Ptám se z toho důvodu, že už mi bylo párkrát…nechci říct pohroženo, spíše vyčiněno, že se nemám o platy druhých zajímat, že je to zakázané. Což o to, já se ani tak nezajímám, ale ono leccos prostě lidi ať už vědomě či nevědomě řeknou… Tak by mě zajímalo, jestli to má nějakou legislativní oporu: Nezveřejňovat platy, tajit OSO, atd. Neví někdo, prosím?
Tak to bylo štěstí - ta záchrana. Kámoška stran té landseerky - jednak se na to přišlo pozdě, a pak ta mrtvice… Ke mně se doneslo (tehdy jsme se ještě tak nepřátelily), že ji snad ještě nějaký ten den nechala žít, ale byla ochrnutá, dělala pod sebe…hrůza!😢
Hele, a to já si myslím, že jich klidně má i víc než tady těch 46 jorků. Jen náš vrh bylo asi 8 koťat a matka. Venku se kočky motaly úplně všude… Můj odhad byl nejmíň 50…
Přesně, přesně!!! Já na naši společnou chovatelku vzpomínala!!! Že měla těch koček fakt mraky. Elsa je do dneška především granulová. Je mazlivá, i když přiměřeně, vlastně je spíš společenská, to je lepší slovo. Ale třeba s tím vyčesáváním srsti jsou dodnes problémy.
Jinak naše chovatelka měla kočky všude, vzpomínáš? Venku navolno, ve voliérách, doma…prostě všude. Myslím, že ji to živilo a živí. A mně teda dost vadila ta podmínka velmi rané kastrace, kterou jsem obešla a raději zaplatila víc peněz za pozdější kastraci, kterou jsem zařizovala už já sama.
No jo, máte pravdu. Tady ta pesanka od kámošky byla šťastná. Ale zas byl problém v tom malém bytě její hromotlučnost. Otočila se a smetla třeba talířky ze stolu…😉
Jo a umřela na následky pozdě rozpoznané pyometry…dostala pak mrtvici.
https://www.youtube.com/watch?v=EU_tOHvlTVU
😢
Pravá ruka vypadá ochrnutě, on sám na vozíku, mimika + mluva divná…
Fikovnice:Assil, onehdá jsem poslouchala Hoeschlovy přednášky, mám jej hodně ráda. A mluvil také o mikrobiomu a o duši…😉
Btw, neví tu někdo, co se prof Hoeschlovi (psáno jinak, nemůžu najít přehlasované o) stalo??? Seděl na inv. vozíku, vypadal jak po mrtvici, i mluva divná… Zkusím najít odkaz.