- Příspěvek #181998
- Nahlásit
Však my se známe…myslím, že mám celkem radar na lidi. Také už nejsem nejmladší…tak třeba zkušenosti…? 😔
A už při pořizování Messiho jsi postupovala naprosto zodpovědně.👍
Však my se známe…myslím, že mám celkem radar na lidi. Také už nejsem nejmladší…tak třeba zkušenosti…? 😔
A už při pořizování Messiho jsi postupovala naprosto zodpovědně.👍
Fikovnice:Počkej, já do Politiky také přispívám…
Jinak jsem proti mazání, pokud tam nejsou vyloženě vulgarismy. A já včera pár napsala v návalu emocí, za což se znovu omlouvám.😔
Doplňuji: Chtěla jsem nechat smazat ve vláknu Veselé okénko tu ubohost, co tam dal nějaký anonym (o Ukrajinkách). Teď mi došlo, že to asi musím nahlásit, tak jdu na to.
Jj, myslím si totéž, vždyť počet stránek je cca stejný. Orionka psala, že asi od str. 60 promazat. Já schválně najela na tu stránku a zdá se mi, že tam zůstalo skoro vše.
Počkej, já do Politiky také přispívám…
Jinak jsem proti mazání, pokud tam nejsou vyloženě vulgarismy. A já včera pár napsala v návalu emocí, za což se znovu omlouvám.😔
Ach jo…😢
Sarah01:To jsem taky udělala a vím, že nejsem sama. Všechny stížnosti od ČLK zamítnuty. Jak jinak. Tak vemte si i ty žádosti o odškodnění po covidu nebo očkování proti němu. Nevím o žádné kladně vyřízené.
Ali, ČLK Ti asi nepomůže, když vidím to vedení. Teda možná bych to zkusila na nižší úrovni ČLK (okresní sdružení ČLK), tam může být hypoteticky někdo normální. Mám kouknout, kdo je ve Vaší oblasti? Je ale malá pravděpodobnost, že bych jej znala.
Máš nějak v plánu (vím, blbej výraz) tu tragédii ještě řešit?
Jj, Assil byla rychlejší…😉
Milá Anonymní. Já Rezzzy znám, pravda, jen virtuálně, ale poměrně dlouho. A zrovna u ní bych se nebála, že cokoli podcení. Už to, že se zde ptá xy let dopředu, svědčí o její zodpovědnosti.
😄👍
Aha, a fakt nic nevymysleli? To je škoda… Mně fakt pomohl hodně.
Ali a kontaktovala jsi toho chlápka, jak jsem Ti poslala kontakt? Kalkulator.cz
No a pak mě jednou zastavili, když jsem měla Flokyho na sedadle spolujezdce. Seděl tam a strašně se smál, jak to uměl jen on. Vím, že se nemají takto psi přepravovat. No a kousek od chalupy mě zastavili. Příslušník přišel a Floky začal projevovat extrémní radost.😄 Ještě jsem měla asi polostažené okénko, tak nevím, zda jej i trochu neoblízl!🤣
No a příslušník poudá:"Áááá, paní řidička má s sebou hlídače. Kampak jedete?" Tak říkám, že na chalupu. Zasalutoval s dovětkem, že s takovým hlídačem se nemusím vůbec bát…🤣😂
Sardullah:Umím se i docela slušně rozplakat….za mlada jsem to řešila i rozvernějším způsobem, jako “tak mi pořádně vynadejte a slibuju, že už to víckrát neudělám” ale v padesáti to už člověk musí začít hrát jiné divadlo.
A teda nechci to zakřiknout, ale pokutu jsem platila za svůj život jednou a to jsem byla ještě mladší ročník a neměla jsem zapnutá světla…. vyhodnotila jsem situaci na scénku “tak mě pořádně pokárejte…” a on mi na to řekl, že to by tady nemusel stát, kdyby měl každýmu vynadat a měla jsem to za tři sta.
Fakt teda je, že rychlost překračuju max do deseti kilometrů za hodinu, ale spíše dodržuju, vždycky jsem připoutaná a nikdy nemám alkohol.
Jednou jsem neměla povinnou výbavu … zrovna koupený auto…jediný co tam bylo byl trojúhelník a zrovna jo, zrovna kontrola a teď jako kde mám hever a klíč na kolo “Vypadám na to, že bych si uměla vyměnit kolo? Musela bych někomu zavolat a ten to mít bude” a lékárničku… “ Zbytečný, jak vidím krev, tak omdlim” …žárovky? … “ tak to už jsme probírali, neumím vyměnit, jezdím do servisu”…. No paní řidičko, tak vidím, že povinnou výbavu nepotřebujete”
Já mám s příslušníkama několik historek. Jednou jsem jela s mámou od nás z OC. Při výjezdu z OC je STOPka. No, samozřejmě jsem jen přibrzdila a už jsem je měla za zády. Říkám to mamce, která seděla vedle mě, no a za chviličku už mě prohoukali a STOP. Tak zastavím a “Paní řidičko, předložte doklady. Víte, jakého přestupku jste se dopustila??” A vtom ze sedadla spolujezdce od mamky se ozvalo:"Áááách, áááá, co se stalo?" Já:"Nic, mami, udělala jsem přestupek." Mamka:"Áááá, ááá, to je bolest! Áááá, strašně mě bolí záda a noha, asi to nevydržím!" Příslušník nahlédl okýnkem dovnitř a na mě:"Prosím Vás jeďte a na té STOPce příště zastavte." 😂😉
megi-the-pes:Tady je vnitřní předpis. Máte méně, než je dole v tabulce?
Ano, já tu tabulku znám. A nemůžu mít méně než je tabulkový plat.
Edit: Další event. navýšení platu je na přednostce.
Děkuji Neverende.
Já bych to také nemazala…
Vyloženě vulgarismy tam snad nejsou, i když jsem to jen prolítla.
Btw, ať si o válce na UA myslím cokoli…tak zrovna takovýmito videi (viz výše) by se měla zabývat Policie, když slibovala, že bude více sledovat sociální sítě.
Nerozumím tr. právu, ale nenaplňuje to podstatu tr. činu??
Jenže to jsi v rozporu s Tvým přáním do budoucna. To žádné zde uvedené plemeno nesplňuje - abys je unesla na rukách.
Jsem si toho Neverende plně vědoma.
Omlouvám se všem, ale já se večer dozvěděla o tak neskutečné sviňárně….že prostě se omlouvám za silná slova.
Ano, je to tak…
Teda ono mezi těmi migranty jsou jistě zbídačení lidé, ale také výlupci. Vždyť opravdu kolik už těch znásilnění a obecně násilností v západní Evropě mají na svědomí…
Já měla poslední týdny klid snad jen ve spánku…a i to se po…., začala jsem mít noční můry. Šikana v práci, pak ten masakr na FF UK atd. atd.
A hlavně asi to zjištění, že lidé ve vedoucích pozicích jsou ti nejvíc zkorumpovaní a hlavně ochotně zkorumpování podléhající. De fakto jsou to největší slaboši, jací mohou být! A z toho je mi zle!!! A může mi přijít tisíc SMS a mailů, jaké hajzloviny se dějí (u nás, ale nejen!), ale ve výsledku to nic nezmění. Opravdu jak jsem psala výše, “nádherný” příklad naučené bezmocnosti!😠