Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 07.02.2024, 22:00:12
Já to slyšela už mockrát, lidově, aby se “protáhly trysky”…😀
Diagnostika vyhodila chybu třetího válce, ale ne svíčky ani zapalovacího modulu. V sobotu tam jedu znovu, vyptám se víc, event. tu dg. nafotím. Má ji uloženou. Navíc mu bude volat ten můj kámoš. Ihned jsem jej informovala a on bez jakýchkoli mých proseb mi řekl, že se jej zeptá, co přesně tomu je, zda cena je fakt tak šílená atd. A ten můj kámoš vlastní STK, takže mu věřím.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.02.2024, 21:04:34
Já na FB moc nechodím a hlavně nechápu to zveřejňování typu: Dnes jsme vstali v tolik a tolik; tady vidíte, co jsme posnídali; teď pojedeme někam/kamkoli (a zase milión fotek); teď jdeme do hospody (a další fotky); a s tímto teď randím atd. atd.
A dorazila mě moje kolegyně, resp. kvazikolegyně, která si založila na FB profil a jako motto tam dala: Nesnáším Facebook! Kdyby to byla recese, OK…ale normálka tam zveřejňovala jakési své soukromé fotky.
orionka-2: Kdyby byla psů třetina, rozhodně by to bylo ku prospěchu. Jen se domnívám, že by díru na trhu hodně rychle zaplnili psi z množáren s PP.
Tak je to možné…
Co si budeme…já vlastně až tady (a na IF) začala pronikat do tajů chovek a množek…a to vím minimum oproti mnohým zde.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 07.02.2024, 21:31:09
Ojeté. A jde o kamaráda mého blízkého kamaráda… Nepíšu teď o značkovém servisu.
Krátké vzdálenosti jezdím a jasně, že autu a baterce nepřidávají.
Ale systém multiair, aspoň podle mě, občas potřebuje vyšší otáčky…vlastně nejen podle mě, to mi už v minulosti říkali kámoši, kterým věřím.
Motorová specifikace:
Motor, převodovka, podvozek Typ motoru: Benzinový Objem: 1 368 ccm Palivo: Natural 95 Výkon: 103 kW (140 PS) Točivý moment: 230 Nm Maximální rychlost: 190 km/h Zrychlení (0-100 km/h): 9,8 s Převodovka: Manuální Pohon: Přední Emisní norma: Euro 6 Řízení emisí: třícestný katalyzátor Brzdy: Přední diskové, zadní diskové Rozměr pneu: 215/55R17V / 225/45R18V Karoserie Typ karoserie: SUV Segment: B Počet dveří: 5 Počet míst k sezení: 5
Fikovnice: Nakonec nepos…. Dokonce jsem to možná dílem způsobila i já… Málo jsem to protáčela…😔
Po pravdě, pár pokut za rychlost jsem už schytala…tak jsem se snažila jezdit ukázněně. Ale já nevím, zda je to JEN tímto. Akorát další velký problém…😟
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.02.2024, 20:41:10
Nakonec nepos…. Dokonce jsem to možná dílem způsobila i já… Málo jsem to protáčela…😔
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 07.02.2024, 21:01:55
A toto je z Hoeschlovy přednášky…asi ani ten mluvený koment k tomu netřeba…😉
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 07.02.2024, 20:52:02
“Mírné zastavování množírny…”🤣
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 07.02.2024, 20:40:56
No řekněte, nejsou hezcí takoví Fločkové, kde nemáte ani šajnu, co vše v něm bylo namícháno? 😉
Hmmm, čím dál tím lépe to vedu: Teď mi volal automechanik. Závada na autě “baj vočko” za 80k. To je cena nové ojetiny a já samozřejmě teď na opravu nemám… Nic, zatím to jezdí, takže nezbývá než jezdit a modlit se.🙏
acher: Profesor biologie vloží čtyři červy do čtyř různých nádob. Prvního červa do piva, druhého do nikotinu, třetího do spermatu a posledního do minerální vody. Další den ukáže učitel výsledek. První červ v pivě je mrtvý. Druhý v nikotinu: taky mrtvý. Třetí ve spermatu: mrtvý jakbysmet. Jen čtvrtý v minerální vodě byl jediný živý a zdravý. Profesor se ptá třídy: „Jaké závěry vyvodíme z pokusu?“ A jedna dívenka odpovídá: „Kdo pije, kouří a šuká, nemá žádné červy.
Acher, kde na ty TOP vtipy chodíte? Mně vždy zvednou náladu!!!🤣👍
Odpověď na příspěvek uživatele Jen názor z 07.02.2024, 18:17:00
“Kdyby byli zakázáni všichni psi bez pp tak je tady v republice třetina psů než teď.”
A nemyslíte, že by to bylo jen ku všeobecnému prospěchu???
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.02.2024, 18:29:24
Ali, nedivím se Espiro, že mu říkala Pan Pes!🥰
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.02.2024, 17:57:00
Pravda, na diktafon se asi vykašlu…
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.02.2024, 17:57:00
Máte pravdu…
Ale já si nemám kde a jak zapsat výuku. Musela bych to zde složitě vypisovat. Momentálně mám v podstatě výuku vyblokovanou…a na té schůzi se toto má řešit.
Jako že jasně, že ideální by bylo tak ok, tak si výuku nezapíšu…jenže to neprojde…a oni jsou schopni mě bez mé účasti zapsat přesně tam, kde zapsaná být nechci atd.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.02.2024, 17:47:12
Bojím se, že se to domáknou přes přísedící.
Ráda bych, aby to bylo inkognito…ale spíš se to dozví.
A doufám, že bude ready také diktafon… ;-)
Fikovnice: Již se stalo…😉😀
Ale musela jsem si překopat program, říct to přísedící, přes univerzitní rozvrhářku změnit rezervaci místnosti…a v neposlední řadě poprosit studenty, respektive oznámit jim změnu a za tuto změnu se omluvit. Naštěstí to vše vyšlo.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 07.02.2024, 17:13:12
Již se stalo…😉😀
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 07.02.2024, 15:27:02
Tak to já se musím “pochlubit”, že jsem exekuci měla…🤫
Nějak jsem po smrti mamky nefungovala a cosi jsem nezaplatila…snad popelnice (anebo daň z nemovitosti?), už si to přesně nepamatuji. Obstavili mi účet…tak jsem na to přišla. Takže jsem v slzách pádila na FÚ. Strašně mě tehdy uklidňovali, že se stalo plno lidem, že někdy něco zapomněli zaplatit…no, a že mi holt musí dát nějakou pokutu. Ale dali mi tehdy jakousi směšnou, jen symbolickou, a nikdy jsem se neocitla v nějakém registru neplatičů. Ale lekcička to byla, to jo.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.02.2024, 12:28:49
Já vlkodavy miluju, jsou mi prostě hrozně moc sympatičtí!👍