- Příspěvek #182829
- Nahlásit
Však v pohodě…😉
Jak píšu, kdyby to zvíře s tím samo bylo v pohodě, tak bych neměla srdce jej nechat uspat. Ale nezastírám, že rozhodování by to bylo těžké.
Však v pohodě…😉
Jak píšu, kdyby to zvíře s tím samo bylo v pohodě, tak bych neměla srdce jej nechat uspat. Ale nezastírám, že rozhodování by to bylo těžké.
Jj, díky!
Asi bych postupovala vyloženě individuálně… Je pravda, že když mi Kuky ochrnul, tak jsem nad uspáním nepřemýšlela…ale vetka tehdy ano.
Prosím, prosím pojmenování popsaných philmů…
Pravda, Petflix postrádám…proto pochybuji possibilty pokoukat popsané philmy. Pomůcka pro postahování philmů “Postahuj to” před pár půltýdny prohibována…😟
Zrzavci, každej máme jiné nastavení. Mě trápilo se dívat na mého ochrnutého kocoura (viz výše). Naštěstí ochrnutí pak zázračně zmizelo. Nebo zázračně…po kortikoidech.
Ale dále jsem psala, že pokud by zvíře jevilo zájem o život a bylo radostné, tak bych asi názor přehodnotila. Nechci tady žádný flame, ale třeba manuální vyprazdňování, jak popisuje Aluška, tak to bych asi nedala. A ne proto, že by se mi to nějak hnusilo.
Ještě kdysi na IF bylo video ochrnutého kotěte. Tahalo za sebou zadní nohy, které mělo znečištěné od unikající stolice a moči. Paní schytala jak se dnes říká bídu. Já se hejtování nezúčastnila. Ale nebyl na to kotě pěkný pohled.
Budiž Vám nechán Váš názor a mně můj.😉
Neverende, právě jsem mluvila s manželem sestřenice. Je do aut blázen. Autu logicky škodí krátké trasy, ale potvrdil mi i tu nutnost občas jet na vyšší otáčky a třeba na nižší rychlostní stupeň. Důvody mi říkal, já je úspěšně pozapomněla!😀 Snad, aby se zabránilo karbonaci a ještě další důvod mi říkal (a to jsem opět tabula rasa😂). A zdůrazňoval, že ale ne při volnoběhu.
Philm původní provenience? Případně přeshraniční? Přesatlantický?
Páááni! Phíkovnice preferuje pharmaceutické potemnělé philmy!!!😀
Pokračovací philm Phíkovnice poshání? Placení potřeba? Phíkovnice přivlastnila pouze pro pár půlměsíců platformu Poyo…
Potřebuji přenutně povícero pindícií…😄
Tak to je jasné!😀👍
Ale je to fakt sympaťanda!🥰
No, já, když se to tehdy dozvěděla, chtěla jsem se ihned rozejít. Stejně k tomu došlo, jen se to trochu odložilo…
A ne, nedělám si iluze, že by si má slova nějak vzali k srdci.😕
Jéé, to by se Ti možná líbila a hodila moje chalupa…a pozemky.
Dávala jsem kdysi nějaké snímky, viděla jsi je?
Ach jo…😢 To jsem nevěděla, že se Vám Kocourek zratil.
Můj ex…měli asi 4 kočky, samozřejmě nekastrované. A jak zabíjeli nechtěná koťata, sem ani psát nebudu…
A moje snaha o osvětu narážela na tvrdý odpor: Takto se to přece na vesnici dělo odpradávna!👎
Počkejte, Vy už nemáte toho Kocourka, o němž občas píšete…?😔
Jako jasně, ztráta psa je něco úplně jiného… Navíc je ztráta a “ztráta”, no…
Fikovnice:A co se u Vás děje? Neříkejte, že máte doma 4 měsíce ochrnuté zvíře, které dělá pod sebe?😢
A jinak si myslím, že Vám zadavatelka neodpoví, když ty příspěvky jsou rok a tři čtvrtě staré.
Btw, kdo jste pamětníci z IF a četli jste tehdy i kočky…
…tak já měla šílené období, kdy jsem adoptovala jednoho kocourka za druhým…a oni mi umírali na ty hnusné “F” nemoci (FIP, FeLV). No a pak jsem si řekla, že už riskovat depozitum/útulek nebudu (mj. hrozilo, že si nakazím Fida!) a vzala jsem si kotě od venkovské kočky. Jela jsem pro něj pomalu přes půl republiky, a to je můj současný tzv. Prostřední. No a nějak celkem brzy po adopci/převzetí mi ochrnul na zadní nohy!!! Byl to šílený pohled, ale hlavně se NIKDY nezjistilo, co mu bylo. Vetka tehdy jako tzv. ultimum refugium navrhla píchat kortikoidy (s tím, že je to u mláděte prasárna, ale že neví, co jiného dělat). No a dnes je to můj nejdivočejší kocour, nejvíce mrštný a atletický!👍
ALE: Dodnes, když si na to vzpomenu, mám husí kůži a hlavně to byla šílená záhada, oč šlo.
Jj, vím, že jste občas dávala printscreeny některých “psaní” zájemců. Kdyby to nebylo vlastně k pláči, tak by se člověk i zasmál.
Btw, hodněkrát jste zmiňovala kikány ;-). Vím jen velmi přibližně, odkud jste (a nijak dál nemíním pátrat ;-)). Ale pokud jste někde +- Přerovsko, tak tam je to proslulé…😕
Btw, Impact copak to máte tedy za šikovného štěníka? Byl asi ve vláknu Psi v médiích. Mně se také líbí.🥰 Ten je k adopci?? Ne, já nemám podmínky…jen si říkám, že i když je u Vás spokojený, že takový psík by se asi mohl snadno udat. Nebo se pletu?
A tak já Vám věřím. Viděla jsem tady to video, možná je dával Lupus (?).
Jenže to je, když jsou psi pospolu. Nevím nevím, jestli bych pak dávala doma mít ochrnutého psíka…ale třeba ano, nikdy neříkej nikdy.😉 Záleželo by to na tom, zda bych na něm viděla, že JEMU na životě záleží a CHCE žít.
Fikovnice:Péčkovací přítelkyně, potřebuji postěžovat: Profesně - příííšerné podrazy plus podfuky.
Poradíte pochuravět???😛
Podvečer phoun: Povoz porucha - poopravování předrahé. Pomóóóc!
Profesní pakt plánován přetrhnout po pár půlměsících, proto potřebuji prozatím perzistovat při posluchačích. Přesto představa potkávat paznehty, poslouchat při pracovnách pomluvy Phíkovnice - příšerná představa, phobie, pobolívání palice - “pěkně” Phíkovnice počala posomatizovávat…😕
Poněkolikáté použiju pojem Plaky:
Phíkovnici pravděpodobně pepka poklepe…😔
😢😢
Proto postnu palicolam - pokračovací philm:
Pindície:
- philm původní provenience
- představuje práci policisty, pánužel předloha postavy pomřela
- policista proslul prošetřením příšerných případů
- příkladně přispěl pro přichycení příšerně patologické persóny - pána - povraždil pět paní, pána posléze pověsili
- patologická persóna proslula především povražděním pomladší paní; pobodal, pořezal, poznásilňoval, poté poodnášel příkladně prsa plus pohlaví povražděné
- prsa + pohlaví povařil, poté pojedl🤧
- Phíkovnice předpokládá - pán propadl Peklu!!!
Poznaly přítelkyně pokračovací philm? Pokoukáváte? Philm popisuje praktiky policisty plus personální prožívání. Phíkovnice policistu preferovala, příjemný, přesto přeschopný, pochytal plno patologických persón.