Aktuálně: 3 854 inzerátů207 900 diskuzních příspěvků18 222 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 13:12:29 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.10.2024, 09:54:49

Poslední vstup: Barák není otce, o němž se zde bavíme. Je jeho rodiny, která se s ním totálně rozhádala. Víc nemá smysl s Vámi se bavit. Spánembohem, a doufám, že Evelína se k Marianovi - nemakačenkovi nedostane.

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 12:58:32 xxx.xxx.32.159
Doron:

Vidím ty domácí porody spíš jako krok zpátky,  i když jsou leckde v Evropě běžné. Pro zdravotní pojišťovny je to ale zase lacinější..

Protože,  jak říká můj otec, porod je jednou z nejnebezpečnějších událostí v životě samice savce🙂.

Dula asi nebyla ani opravdová dula..

A tu paní prostě nechali umřít, možná , že i schválně.  

Co vím, tak smrti se předejít dalo stopro…

Marian už s Lindou žít nechtěl. Dula byla asi fakt leda tak “ďula”…

Co se týká dalších dětí Mariana, tak si je stáhl do toho baráku hrůzy (myslím, že jeden je ještě školou povinný). Paragrafy, které by šly napasovat na řadu z nich, měl ve videích mnou zmiňovaný Jakub Jahl. Největší obavy byly, že tam má zbraně + jeho opakované nabádání (ex)členů sekty k sebevraždě. Naprosto nebezpečný šílenec a Faun už zcela přebral jeho projevy chování… Děs a hrůza!!!

Jo a Faun (= Štěpán) samozřejmě není bratr Mariana.

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 12:53:44 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.10.2024, 09:38:33

Píšete snůšku totálních nesmyslů, bohužel fest nebezpečných! Žádná PA při porodu nebyla! To, jak to v dané sektě chodí, už asi nezhlédnete - pevně doufám, že videa s potvrzením žen, jak jsou mláceny, jsou už stažena! 

Povinná očkování - to mě dostalo snad nejvíc!!! Kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu.

A co je nejvíc k pláči je Vaše vyjádření, že zavolali Lindě Rychlou. Víte, že ten porod streamovali??? Linda si měla říct, že je jí špatně??? Linda zkolabovala, popis, jak vypadala po kolapsu, sem psát nebudu! 

Sbohem!

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 12:50:36 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.10.2024, 09:38:33

Toto se snad ani nedá komentovat. Pokud Vy fakt nutně chcete, zjistěte si více info. Blesk a další nepoužívejte.

K Vašemu doporučení, aby dítě vychovával dotyčný otec připojuji jen “Sancta simplicitas!”

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 08:59:02 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 07.10.2024, 08:51:55

Varaxi, je to otřesný případ sekty, jejíž šéf - “Bůh-Šašek” - je psychopat, mlátí ženy, aby z nich vymlátil démona “Báby šedivé”. No a jedna z členek sekty otěhotněla, rodila doma, byla tam sice dula, ale jak to dopadlo, jsem psala. Nechápu, že v dnešní době, i když teda někdo se pro ten domácí porod rozhodne, notabene je u něj dula, neví, že je asi něco hodně špatně, když je dítě 11h spojeno s matkou pupečníkem s tím, že placenta zůstala v ženě! Linda byla submisivní, podlehla jejich vymývání mozků…😟

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 01:16:53 xxx.xxx.32.159

Pro Lesnížínku: Raduš, včera jsem při svém moribundu zaznamenala “světlé okénko” a chtěla zkouknout Mušku v Číně ve finále proti Coco. Tak jdu na to, koukám: 1:6, 3:5…a než jsem naladila nějaký stream, bylo po všem!😕 Asi ses koukala, že jo???

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 01:05:33 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 07.10.2024, 01:04:14

Jj, dobře udělali!!! 👍 Zuby jsou strašné mrchy a sepsi od zubu máte natotata!

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 01:04:35 xxx.xxx.32.159
Doron:

Radši kdyby byly co nejdřív 🙏

Doron, teď si tu přemýšlím… Musím najít na současné situaci nějaké pozitivum…a našla jsem!!! Když nebudu počítat ten první naprosto otřesný COVID, tak já vlastně de fakto téměř netrpím na virózy. 😄 Je to malá útěcha, ale aspoň nějaká. A hlavně to nezakřiknout!😀😉

A druhé pozitivum: Fido si mě jednak už dlouho takto neužil a druhak já jeho…aby mi byl téměř pořád nablízku…kdykoli jsem se na něj podívala, upřeně mě pozoroval a pozoruje. Čemuž statečně sekundují i zbylí dva šášulové…🐈🐈

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 00:37:03 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 06.10.2024, 20:27:29

Ano, měly být co nejdřív, ale tak ráno je za pár hodin… 😉

Ještě edituji: Doron, já vím, že Ty do té problematiky hodně vidíš. Ale třeba se některé info bude někdy hodit někomu jinému. Pokud jsou příznaky bakteriální infekce, obzvl. u pac. s (bohatou) anamn. v tomto smyslu, může být zdržení nasazení ATB terapie nebezpečné. Chápu, že málokdo na první dobrou pozná, co mu vlastně je. Takže špitál, je-li to nutné. 

Záložní varianta: Prodávají se CRP testy, byť jsou jen orientační, mám vyzkoušené, že fungují. Ukazují-li stovkové hodnoty, tak je to už na jasnou návštěvu urgentu, třeba ve 3h ráno. A na nasazení ATB. Dost je nesnáším, ale vím, že se jim teď nevyhnu a ani nechci.

Fikovnice
Fikovnice 07.10.2024, 00:35:48 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 06.10.2024, 17:43:40

Jde o empirické nasazení, konzultovala jsem celý večer se dvěma dr. “od fochu”, kteří naznali, že je nutné ATB nasadit hned. Ráno mi bude poslán rp. Tak ještě vydržet do rána. Pokud vyjde blbě citlivost, ATB se změní. Ale čekat s ATB na výsledky mikry (+- někdy do pátku), to by byl hazard… Jak jsem předpokládala a byla si na 99% jistá, o COVID u mě nejde. Bohužel to tentokrát “sjelo” ihned dolů - průdušky/plíce. A že je to bakteriální, mi bylo jasné od asi 2. dne. Narovinu píšu, že bych radši brala ten COVID.

No a s testem mě fest naštvali! Ptž jsem byla v kontaktu s přáteli, tak pro klid duše jsem test udělala, s negat. výsledkem. Ale ti hajzlíci u nás neprodávají normální test, na jaký jsem byla zvyklá, ale jen “pětitest”! Tj. sada pěti testů, náležitě finančně tučná… 😠 To má smysl tak leda pro nějaké firmy apod.

Tak ať aspoň Ty se už rychle uzdravíš!🍀

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 16:23:55 xxx.xxx.32.159
Fikovnice:

Vahine, na kočeny jsem sama. Teď zrovna mi Elsa přišla říct, že má hlad. Ti živí tvorové způsobí, že se musím prostě aspoň trochu mobilizovat. Ale co je síla, Fido před chvílí kašlal až se dávil = on ze mě přejímá snad všechno.😟 A vůbec nechtěl jít v noci ven. Ono i kdyby chtěl, tak by měl tentokrát smůlu. Jenže on se nalepil na mě a možná se snažil mě nějak léčit a “vytahovat” ze mě horečku a nemoc.🐈

Tak Fido nebyl už druhou noc venku! Tentokrát sice u dveří ven posedával, ale vždy si to rozmyslel. No a bohužel se mu rozhodil diabetes. Je to i mojí vinou, já se sotva doplazila na WC, takže neměl inzulín. 😢 Celou dobu mé nemoci leží buď přímo u mě nebo je se mnou v místnosti.

U sebe mám podezření na pneumonii…což mě poměrně děsí. ATB budou asi až zítra.

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 16:14:21 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 06.10.2024, 15:38:53

Nárok na život s matkou - jenže to se motáme v kruhu. Linda (matka) byla členka sekty, i když v minulosti se jí podařilo se od nich už odpoutat. Pak se k nim bohužel zase vrátila. Mj. jí bylo dost strašlivě vyhrožováno. Takže život holčičky s matkou by znamenal život v sektě. Ostatně jak jsem psala, jiná holčička se tam narodila jen krátce předtím jiné mladé holce a žije tam. Nemá snad ani RČ, není pojištěná, nemá svého DL atd. atd.

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 16:10:12 xxx.xxx.32.159

Zítra je výročí té hrůzy v Izraeli. 😢 Bojím se, co se tam děje a bude dít.

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 16:09:10 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 06.10.2024, 15:38:53

Také myslím, že tady selhává stát. Holčička je v dočasné pěstounské péči. Myslím si ale, že v minulosti by stát/Policie zasáhla daleko tvrději než dnes. Dnes de fakto jen udělala asi dvě razie v tom domě hrůzy, ale nikoho nezatkla, nic. Dokonce ten magor asi může dál vyvěšovat svá stupidní videa, i když kdosi psal, že to má zatrženo. I kdyby, co je to za trest?!!!

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 15:34:10 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 06.10.2024, 14:46:18

Máte pravdu. To byli tehdy jacísi X-bullové a byli tuším tři. Byl to děsivý pohled!😢

Oni se vyloženě zakousli do svalů toho muže a drželi, nepustili a rvali jej.

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 15:32:15 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 06.10.2024, 14:50:44

Já těmi bedlemi, ale bylo to zajímavé. Jeden rok mi vyrostly koberce na dvoře na chalupě. Já si je udělala na kmíně, byly vynikající! A nic mi z nich nebylo… Další rok dtto: Vyrostlo mi zase plno těch přízemních bedel. Opět jsem je sežrala. Pak mi ale místní řekli, že bedla zahradní je jedovatá…a mně bylo blbě. Takže klidně hrála tehdy roli i psychika. Ale od té doby už jsem ten blbej nápad neměla - bedly, co mi rostou přímo na dvoře nebo zahradě na chalupě, pojídat…😛

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 15:26:54 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 06.10.2024, 15:06:56

Jj, máme tedy další stejný zájem. Stančík je psychopat!!! Zrůda!

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 13:57:54 xxx.xxx.32.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.10.2024, 13:47:22

Jo a povedený Marián škemrá na soc. sítích o finance na péči o Evelínku. Přitom oni neuznávají státní zřízení, resp. přestali chodit do práce… Musel si zablokovat snad tisíce lidí na FB, lidem, kteří mu tam psali a co mu tam psali, se ale vůbec nedivím…

Linda nebyla PA, ale zdr. sestra. Vědět věci měla, ale měla u sebe dulu a další členky sekty, z nichž jedna zcela nedávno porodila!!! Volily porod “lotosového květu” či jak to nazývali - tj. nechali dítě spojené pupečníkem s placentou. Ono by to asi prošlo, ale musela by vyjít placenta. Lindě bylo mj. 42 let, i to už byla zcela jasná KI pro domácí porod.

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 13:51:58 xxx.xxx.32.159
lesnizinka:

Dítě má někdo v péči, dočasně. Ono bylo zřejmě porozeno v pořádku, zkomplikovalo se to až potom, matka neporodila placentu a vykrvácela. O dítě usiluje otec, který je v sektě pod jejím vlivem. Jeho příbuzní tvrdí, že to byl slušný, tichý člověk, než se dostal do sekty. Partnerce nijak nepomohl, jen to snad byl on, který nakonec zavolal záchranku, jenže pozdě. Příbuzní matky usilují o to, aby se dítě k otci do sekty nedostalo. Zůstal po ní dospělý, 19letý syn, který napsal, že ji odtud nedokázali vytáhnout a tak to dopadlo. 

Nerodila jsem, takže všechno kol porodů mám jenom z doslechu a načteno. Ovšem domácí porody nikdy nepochopím. Teď se dámy budou ohánět domácími porody, když je jim třicet a zdechlé jsou jak v 70ti. Jo, ty rodičky před 30lety by to ještě daly, tyhle mají problémy otěhotnět, problémy celé těhotenství, která jsou povětšině riziková od začátku do konce, porody často končící císařem a to i u sportovkyň, naposled Petry Kvitové. A rodička z Plas byla podle vyjádření původně porodní asistentka. Takže asi taky mdlého ducha, protože kdo už ta rizika měl vědět, když ne ona?

Nee, nevykrvácela. Zůstala 11 hodin spojená s dítětem pupeční šňůrou. Placenta totiž opravdu nevyšla. Dula ani nikdo jiný nepřerušil pupeční šňůru… Dle neofic. info měla Linda mozk. mrtvici, ale mohlo to být cokoli - klidně fulminantní sepse - právě z té nevyšlé placenty.

Věnuje se jim Jakub Jahl (jako že ve smyslu kritiky a poukazování na ně), má zajímavá videa. Asi tři dny zpátky konečně v domě “Ohnivého draka” proběhla policejní razie. Podle Jahla je další na řadě Gabriela - partnerka toho magora. Netají se tím, že ženy mlátí, aby z nich vymlátili Bábu šedivou!!! HAJZLI!!!

Fikovnice
Fikovnice 06.10.2024, 13:47:22 xxx.xxx.32.159
lesnizinka:

Nechci odvádět pozornost od tématu, ale už jsem to chtěla napsat dřív a vždycky zapomenu a předevčírem jsem zase četla článek o porodu z Plas…probůh může mi někdo vysvětlit, jak může někdo s mozkem v hlavě, s normálním IQ, bez duševní choroby, člověk co není narkoman a ožrala poslouchat ty kecy, toho magora ,,šaška"?!?😲 Jak otevře hubu, mě vyskočí tep na 200. Kdyby tohle začal mlet přede mnou, normálně ho snad něčím přetáhnu, aby se mu v té lebeni rozsvítilo. A prý: jeho sledující na NETu…to jako kdo?!?😲 Vůbec tohle nedokážu pochopit…

Já ho sledovala. Byl to čirý masochismus - ode mě! 👎 Ale od smrti Lindy jsem chtěla vědět, proč a jak jsou zmanipulovaní členové sekty Stančíka. Je to narovinu ke zblití!!!!!!!! A co provedli Lindě…já nemám slov. Ona byla zdr. sestra, taky si nechala vymýt mozek…ale ta dula taky nese vinu = můj názor.

A Marián (otec dítětě) chce tu Evelínku k sobě, opět ke zblití! 

Jsem teď nemocná, tak jsem pro zajímavost na nějaká videa koukla a otevírala se mi kudla v kapse…