- Příspěvek #183340
- Nahlásit
Ronja s motejlem:Fikovnice,
a chalupu máte v nějaký zajímavý oblasti? Nemusíte být konkrétní. Stačí ano/ne.
Jako já si to dovedu představit na pronájem, ideál by byl samozřejmě dlouhodobý…ale víkendovky, dovolenkový? I tohle si dovedu představit🙂. Pro partu lidí, nebo lidi se psem, co nemusejí posh hotýlky😉.
Jasný, jde o to, jestli je to ve stavu obyvatelným, teče voda, nedostanu ránu, když sáhnu na vypínač, nepadá to na hlavu (až na stodolu)? Často stačí pořádně vygruntit, něco natřít, někde něco utáhnout, posekat, tuten dát vázu s kytkama…romantika🌷.
Nebo jsou teď děsně moderní svatby na statcích, ve stodolách…to už by musel asi někdo koupit, ale ty bláho takovejhle poklad máte. Vím, že to máte těžký, co se zdraví týče, tak je tohle spíš ještě starost navíc. No já mám malej, malinkatej sen, vyhrát🤣 a moct si dovolit kupovat takovýhle domečky, stodoly, barabizničky a rekonstruovat, realizovat se tam, pak to za draho prodat paničkám, co milujou provensálskej styl, ale vlastně neví, co to je zač.
Ale jestli to je fakt obyvatelný, je to turisticky nějak todle a tamto, a kdyby se mi podařilo překonat stud…já bych se tady snad zaregistrovala a řekla si o týden/14 dní pobytu. Ne, to ode mně není fér, jen prostě to řeknu takhle, jsem člověk se psem, když už nějak trávím dovolenou, tak je to dovolená psí, nerada zakopávám o lidi, nevychovaný psy, chci spočinout, mít možnost lehnout si do trávy, koukat na hvězdy, zároveň se ošplouchnout - spíš si dát sprchu, složit hlavu pod střechu, ráno si chci dát kávu venku, nemyslet na to, jestli někomu bude vadit pes, pak chci vyrazit ven, večer se vrátit… asi nebudu jediná na světě. Kdybych ten stud překonala, tak se ozvu.
A Bobča by Vám mohla ušít originál textilní doplňky.!
Snít můžeme, že jo. Nad něčím by se ale opravdu podumat mohlo….
Ronjo, znovu čtu Váš příspěvek…
V případě opravdového zájmu se fakt zaregistrujte. Nemám problém Vám v SZ dát svůj telefon a další kontakty. A nemám ani problém Vám třeba na 14 dní chalupu půjčit. Opravdu!!! Jen vůbec netuším, odkud jste, tak pro jistotu zopakuji: Moje chalupa je na Drahanské vysočině. Více bych Vám upřesnila soukromě (i když myslím, že na IF jsem kdysi i jmenovala vesnici, kde chalupa je). Musím říct, že okolí, i přes vykácené lesy, je tam pořád krásné.👌