Už jsem psala - mám kocoura třetím rokem na ledvinové dietě. Ale když má nežravé období, tak servíruji cokoliv- klidně i nezdravou kořeněnou tlačenku. Hlavně, aby něco pozřel. A u jater bych se libového masa vůbec nebála.
Já vím. Vy máte štěstí a přeji Vám to, že se kocour tak dlouho drží. U nás šlo CRI celkem hodně rychle.😢
Já zas asi stokrát psala, že jsem doslova umírajícího Fida rozjedla na syrovém filetu z tresky. Zkoušeli jsme tehdy všechno, úplně všechno, vzpomínám na pokusy s roštěnou, pečeným kuřetem…a zabrala až tady ta treska - celá (ne filé).
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 14.02.2024, 09:31:53
No a u nás je to dovedeno ad absurdum! Podrobné podklady k přednášce (ppt nebo pdf), povinná nahrávka…a jako bonus zavedla jedna osoba, že na konci každé přednášky příslušný přednášející podrobně MUSÍ vypracovat zkouškové otázky k danému tématu!!! Pro mě je tady to poslední vždy práce na plno hodin (ne-li dní), chtěla bych se vzbouřit, ale ptž tam už zcela jasně funguje určitá klika, nemá to smysl. Ihned bych byla přehlasována. Vlastně nevím, co by se stalo, kdybych to nevypracovala. Předpokládám, že by mě zbavili i přednášení a to je u nás tzv. “za odměnu”, tj. pro zkušené pedagogy (hl. habilitované). Mladí nepřednáší. Studentům se to líbí, no bodejť ne! Vše, úplně vše dostanou komplet předžvejkané.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.02.2024, 08:04:14
Já se trochu bojím, že tady ty “orgánové” diety mnohdy zvířata nechtějí. Mám špatnou zkušenost třeba s ledvinářskými kapsičkami a konzervami pro kočky.
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 14.02.2024, 07:44:17
No, kdybych neměla aktuálně dluh za elektřinu 168,- Kč, na nějž jsem zapomněla a pro změnu přeplatek za plyn, byla bych v poho. Ale tak co, vše jsem obtelefonovala, zákaznické linky jsou v provozu od 7h, tak jsem byla asi jejich první zákazník…
No, a jak jsem psala, teď si budu “dovolat”, alias dovolenkovat. Po přednášce jsem si včera nabrala domů výslužku i pitivo, takže OK. Jen teda neměli to lečo!!!😂😉
Edit: Ještě se teda dnes připojím online na schůzi s harantem, ale připojení je všechno, co teď udělám. Aktuálně NULA práce!
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 14.02.2024, 07:44:17
No, já o tom přemýšlela…a napadalo mě to stejné. Pokud by šlo o cizího člověka, tak by měl zájem se mě nějak co nejrychleji zbavit. Třeba ne hned vraždou 😛, ale prostě mě nějak občůrat, s prominutím.
Navíc ano, byty mají hodnotu. Ale tento byt bude potřeba novým nájemníkem KOMPLET zrekonstruovat. Já bydlím víceméně ve squatu…😔
Varují před Paní Nova na Dlouhých 80 Plzeň Ta to ženská mne vylákala do Plzně za účelem prodeje feny Pražského Krysaříka nevím ,jely tato adresa pravá . Když jsem dojel se synem na tuto adresu kterou mi udala Ještě se ozvala na tento telefon 604 924 680 a poslala mne na tuto adresu. Na jmenovkách tohoto domu nebylo jméno pani Nové číslo telefonu již bylo vypnuté a již se nezvala .Je mi 82 let ale takovou Prasarnou jsem se nesetkal . Tato zbytečná cest mne čas a peníze . Posléze jsem zjistil že ,se na mne koukala z balkonu . POZOR POZOR
No a ta paní Nová nabízela psa s PP nebo bPP? Vydávala se za osobu, která má CHS?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.02.2024, 22:47:47
Ano, Ali, v Brně. A na ZŠ jsme též měli jen ruštinu. A taky mě bavila. A i jako Ty jsem si dopisovala s holkou z Ruska…jmenovala se Marina Samojed, teda snad si to pamatuju dobře!😀
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 13.02.2024, 13:43:11
Njn, to je ta stejná chovka!😛 Elsa se vždy přihrne jak velká voda, když dávám klukům maso…ale myslím, že za skoro 6 let svého života syrové maso ani jednou jedinkrát ani neolízla!😄