Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.02.2024, 12:14:55
No, někdy jsou ty sourozenecké dědické záležitosti peklo. Táta, když ještě žil, mohl vyprávět. Barák, na jehož stavbě si ve svých 29 letech totálně odrovnal páteř, babička později bez vědomí jeho i strýce, přepsala na tetu. Tehdy to bylo nehezké období.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 11.02.2024, 12:02:39
Pardon Ronjo. ;-)
Ale Kometa mi k tomu napsala, že jsem to nechytla od svých zvířat, ale že se asi jednalo o prasečí škrkavku. Já tehdy cestovala po východním Slovensku, po osadách, Cikáni atp. Takovej divokej výlet. Hygiena dost děs, takže si myslím, že jsem to chytla tam. Třeba snězením ovoce omytého kontaminovanou vodou.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 11.02.2024, 11:25:30
Já vím, dnes už vím.
Ale tehdy to bylo jako bych mu píchla elixír života. On by fakt asi jinak umřel, jak strašlivý ten svrab měl! Celý obličej mu to zasahovalo, nejen uši, ale do očí mu to lezlo…brrrr, byl to děs!
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 11.02.2024, 11:12:20
Ano. Vím, že se to tu už řešilo…že je to pro kočky toxické. Ale tehdy jsem dostala 3 injekce a už po první se mu výrazně ulevilo. Ale vemte si, že to byl fakt rok já nevím +- 1988.
Jinak, když měl náš chalupový kocour pradávno svrab, měl právě ušní. Byl to úděsný pohled, je to snad 35 let zpátky…ale podařilo se mi jej vyléčit jakýmisi injekcemi od veta.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.02.2024, 07:50:33
Hmmm, to se k Tobě ale mamka nezachovala hezky… Nezáleží na tom, co máš nebo nemáš, ale aby se dělilo spravedlivě a rovným dílem. No jo no, svět je občas/často nespravedlivý.