A co je s tou Niki??? Zatím se neozvala, že?😟
Příspěvky uživatele
Fikovnice
No ale ta třešeň už je převeliká. Naposledy mi třesně trhala kámoška s kámošem a měli s sebou lezeckou techniku (oba jsou horolezci😄).
Jinak já tady do toho vlákna zavítala jen občas…ale v posledních dnech mám pocit, že kdykoli sem přijdu, tak mě zde něco pobaví, pohladí po duši, rozesměje!👍
Buggyra:Ale mně to vadit nebude! Já jsem drsňák 🙂
Po čtvrt roce jsem se dokopala uklidit hromadu oblečení z koutu pokoje… Vždycky tohotýdenní svršky tam mrsknu a jsem líná je rozvěsit do skříně na ramínka, a pak je to boj na dvě hodiny, když se odhodlám… Vyplašila jsem u toho chudáky moly, ti už počítali s tím, že do té skříně nikdy nepolezu!
🤣😂
Opět nemůžu smíchy!!! Že my jsme nějak příbuzné??😂
Já mám teda stohy papírů…z práce.
A k molům se také hlásím.
Ještě jsem zvaná k Doron, kdyby sem někdy nahlédla. Myslím, že je moc fajn, ráda ji poznám…ale to vlastně platí pro všechny zde.
Edituji: Vlastně i k Efe jsem zvaná, Alenka (Sarah) také psala, že mě uvítá téměř kdykoli.😄 Kdyby nebylo zvířátek, tak bych vykonávala návštěvy…dokud jsem toho ještě nějak schopná (páteř😢).
Buggyra:Ale mně to vadit nebude! Já jsem drsňák 🙂
Po čtvrt roce jsem se dokopala uklidit hromadu oblečení z koutu pokoje… Vždycky tohotýdenní svršky tam mrsknu a jsem líná je rozvěsit do skříně na ramínka, a pak je to boj na dvě hodiny, když se odhodlám… Vyplašila jsem u toho chudáky moly, ti už počítali s tím, že do té skříně nikdy nepolezu!
Neeee, Buggyro, do bytu Tě fakt pozvat nemůžu!!! 😀
Na chalupu jasně, že ano…a těším se, vyrazíme na houby a třeba na přehradu.👌 Ostatně dámy, tam bychom také sraz mohly udělat…jen teda obytná část chalupy je celkem malá…takže s přespáním je to blbý, no.
To je to…že já právě lpím. Tedy nelpěla bych, kdyby se to stavení nepředávalo z generace na generaci naší rodiny. Jezdím tam málo, ale jezdím. A to proto, že být pořád ve squatu je prostě…deptající. Navíc tam mám třeba jabloňový sad a z něj ta nejlepší jablka, jaká jsem kdy jedla. A třešeň, Bože, tu třešeň - obří “srdcovky” mi závidí snad všichni (každý rok je rozdávám přátelům). Je to prostě možnost úniku z pitomého paneláku, z města na malinkou vesnici, kde jsou lesy, přehrada, krásná příroda…i když je ta možnost stále méně využívaná. Ale pronájmu se určitě nebráním a na jaře rozhodím ještě víc sítě. I zde jsem psala, že kdyby někdo věděl o někom slušném, jsem připravena!😀
Jak psala Saga, od klávesnice se to radí…to není nic proti Tobě Boži. Já si vždy to, co mi zde kdokoli k tomu něco napíše, přečtu a přemýšlím o vašich nápadech! Ale zalíbila se mi ta myšlenka závěti a daru hospici.
kometa:Já bydlím víceméně ve squatu…😔
Ale pořád je váš squat, ne? A nějakou hodnotu má.
Ano, je to můj vlastní squat🤣…ale je to natolik squat, až se sem stydím pozvat Sarah…🤫
Mě trochu štve, že mám D zrovna v době, kdy šéfová vyhlásila hromadný home office. Jak nás přestěhovala, tak přímo nad hlavami teď v práci probíhají bourací práce. Já v tom zkoušela, bylo mi líto studentů, když si připravovali otázky. Moje vina to nebyla, ale i tak…
Jj, Sago, také Ti přeju, ať Ti vyjde nějaké volno - občas je potřeba si dáchnout.👍
assil:
https://www.youtube.com/watch?v=WYO52mVJjDs
Já měla na mysli toto…ale koukám, že jde vlastně o totéž. Dá se využít u ležáků, po operacích, při těžkých nemocech, aby se zabránilo zkracování a zatuhování svalů dolních končetin.
assil:Rotoped přepokládá šlapání s bolestí a to koleno se při šlapání neohýbá tolik jak by mělo, ten hejbací stroj bere koleno na doraz a člověk nemusí nic, jen sedět. Výsledek je fakt mnohem rychlejší a lepší než s rotopedem nebo s chůzí.
No, já se zas až tak v chirurgických oborech neorientuji, notabene v ortopce. Ale teta (ve věku 80 let) po totálce kolena dostala fakt za úkol jezdit doma na rotopedu. Jinak existují tady ty hejbátka - třeba i pro ležící pacoše. Zkusím pohledat na netu…
Ona je zajímavá jedna věc. Je (prý) nejnižší nezaměstnanost jaká kdy byla. Přitom vím o lidech, kteří obráží konkurzy a místo nemohou sehnat (ostatně já také neuspěla hned). A to třeba i v dost žádaném oboru. Nemyslím, že neexistuje genderově-věková diskriminace, bohužel…😟
Arbora:Úplne akútne, pokiaľ je to bezpečné, sa dá rozožrať aj na troche kočičího žrádla, väčšinou je oveľa voňavejšie, než to psie. Royal Canine predáva drinky, ale je možné, že som ich v cz eshopoch nevidela.
Každopádne, asi by som šla niekam, kde spravia dôkladnejšiu diagnostiku.
Jj, prodávají se tzv. polévky - kočičí. A pro Fida jsem měla též iontový nápoj, který ale chutnal jako masový vývar. Kdyby měla Dafi zájem, zkusím kouknout jaké značky jsem ten ionťák měla. Už je dávno zkonzumovaný, tak bych musela pohledat…asi v mailu.
kometa:Už jsem psala - mám kocoura třetím rokem na ledvinové dietě. Ale když má nežravé období, tak servíruji cokoliv- klidně i nezdravou kořeněnou tlačenku. Hlavně, aby něco pozřel. A u jater bych se libového masa vůbec nebála.
Já vím. Vy máte štěstí a přeji Vám to, že se kocour tak dlouho drží. U nás šlo CRI celkem hodně rychle.😢
Já zas asi stokrát psala, že jsem doslova umírajícího Fida rozjedla na syrovém filetu z tresky. Zkoušeli jsme tehdy všechno, úplně všechno, vzpomínám na pokusy s roštěnou, pečeným kuřetem…a zabrala až tady ta treska - celá (ne filé).
No a u nás je to dovedeno ad absurdum! Podrobné podklady k přednášce (ppt nebo pdf), povinná nahrávka…a jako bonus zavedla jedna osoba, že na konci každé přednášky příslušný přednášející podrobně MUSÍ vypracovat zkouškové otázky k danému tématu!!! Pro mě je tady to poslední vždy práce na plno hodin (ne-li dní), chtěla bych se vzbouřit, ale ptž tam už zcela jasně funguje určitá klika, nemá to smysl. Ihned bych byla přehlasována. Vlastně nevím, co by se stalo, kdybych to nevypracovala. Předpokládám, že by mě zbavili i přednášení a to je u nás tzv. “za odměnu”, tj. pro zkušené pedagogy (hl. habilitované). Mladí nepřednáší. Studentům se to líbí, no bodejť ne! Vše, úplně vše dostanou komplet předžvejkané.
Já se trochu bojím, že tady ty “orgánové” diety mnohdy zvířata nechtějí. Mám špatnou zkušenost třeba s ledvinářskými kapsičkami a konzervami pro kočky.
Tak jak se to vezme. Kdyby to byl někdo profláknutej, tak ať se to zde rozmázne…😉
Vahine, srdečně zdravím.
Stran humánních Nutridrinků nevím o tom, že by se vyráběl nějaký hepatální…😔
A vy se řadíte mezi idioty, počítám…
Pokud čirou náhodou se mezi idioty neřadíte, tak se pochlubte jaké že to dobro budete volit!🤣
No, kdybych neměla aktuálně dluh za elektřinu 168,- Kč, na nějž jsem zapomněla a pro změnu přeplatek za plyn, byla bych v poho. Ale tak co, vše jsem obtelefonovala, zákaznické linky jsou v provozu od 7h, tak jsem byla asi jejich první zákazník…
No, a jak jsem psala, teď si budu “dovolat”, alias dovolenkovat. Po přednášce jsem si včera nabrala domů výslužku i pitivo, takže OK. Jen teda neměli to lečo!!!😂😉
Edit: Ještě se teda dnes připojím online na schůzi s harantem, ale připojení je všechno, co teď udělám. Aktuálně NULA práce!
No, já o tom přemýšlela…a napadalo mě to stejné. Pokud by šlo o cizího člověka, tak by měl zájem se mě nějak co nejrychleji zbavit. Třeba ne hned vraždou 😛, ale prostě mě nějak občůrat, s prominutím.
Navíc ano, byty mají hodnotu. Ale tento byt bude potřeba novým nájemníkem KOMPLET zrekonstruovat. Já bydlím víceméně ve squatu…😔
V.Mejsnar:Varují před Paní Nova na Dlouhých 80 Plzeň Ta to ženská mne vylákala do Plzně za účelem prodeje feny Pražského Krysaříka nevím ,jely tato adresa pravá . Když jsem dojel se synem na tuto adresu kterou mi udala Ještě se ozvala na tento telefon 604 924 680 a poslala mne na tuto adresu. Na jmenovkách tohoto domu nebylo jméno pani Nové číslo telefonu již bylo vypnuté a již se nezvala .Je mi 82 let ale takovou Prasarnou jsem se nesetkal . Tato zbytečná cest mne čas a peníze . Posléze jsem zjistil že ,se na mne koukala z balkonu . POZOR POZOR
No a ta paní Nová nabízela psa s PP nebo bPP? Vydávala se za osobu, která má CHS?