Verun, asi bude mít pravdu Kometa - holt ignorovat…
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Já jsem celoživotně proti cenzuře…
Ale tady v této diskuzi vidím teda hodně kandidátních příspěvků na vymazání.☹️
Jinak teď jsem tentýž ionťák doporučovala ve vlákně Třetí víčko.
Kocourek Čanky nějak dost onemocněl, hrozně průjmuje, zalézá za nábytek, prostě něco mu je…😢
sutrik:V týdnu jsme s Bonnie měly po skoro 14 dnech další trénink RO. Zase zkoušela něco udělat po svém. Ten její pohled - ona se tím baví, fakt.
Prý si z toho nemám nic dělat, říkala trenérka. Že trénuje i jednoho primitiva. Udělá jednu zkoušku klidně na plný počet bodů a za hodinu se sekne a neprojde.
No, prostě je to pinč, občas to zkusí jinak. Se šibalským výrazem: “Podívej, umím to i jinak!”
Teď na ratloraptora leze jaro, má zvýšenou potřebu lítání. Video zachycuje konec. Jako obvykle jsem první intenzivnější běh nestihla natočit.
Šutříku, ona je fakt skvělá!!!👍
To je torpédo! Zase jsem se tady usmívala při koukání na ty její manévry!😀
Horsana:Nenávidím parazity, vždy ma fascinovali, lebo som videla, čo dokážu a teraz mi zabili Hůričku a ja sa im budem mstiť ako budem vládať 🌩️💣😠
To máme stejné. Nenávidím a štítím se parazitů (obzvl. červů), přesto mě fascinují!
Zaobírali jsme se teď škrkavkami, tasemnicemi a roupy ve vlákně, co vše lze chytit od kočky. Název teď nevím…
Každopádně v koních se nevyznám a na té fotce od zadavatelky na první dobrou mě napadlo, že jde o škrkavky. Tak jsem ráda, že se zde zase něco přiučím👍…a koukám teda, že jsem se mýlila.
Fikovnice:Já se sem opět vetřu s ionťákem, kterej radím v jiném vlákně Dafi pro psa. Měla jsem jej pro Fida…když byl úplně rozhozenej z diabetu.
Niki, je na GIT, rehydratuje a dodává ionty a má chuť masového vývaru.
Lípnu odkaz:
Dodávám: Fido strašně hubl, byl v katabolismu, pil hektolitry, ale i je močil…a tento ionťák fakt pil!!! Čichala jsem k němu a má opravdu vůni masa!
Niki, měla jsem jej doma snad druhý den, nebo za dva dny…? Už přesně nevím.
Jo, a nahrbená záda…co ledviny? Co když jej někdo praštil? Je venkovní???
Já se sem opět vetřu s ionťákem, kterej radím v jiném vlákně Dafi pro psa. Měla jsem jej pro Fida…když byl úplně rozhozenej z diabetu.
Niki, je na GIT, rehydratuje a dodává ionty a má chuť masového vývaru.
Lípnu odkaz:
Doron:Souhlasím s Vámi a přijde mi to logický .
Kavkazanda Vás chránila před pyrenejkou, na to bych vsadila boty .
Když jste byla v sebevědomém módu, nebylo potřeba Vás chránit, když jste byla nejistá a v úzkosti měla Vás na starosti .
Ta “energie” není nic ezoterického . Pes prostě vnímá postavení těla, tón hlasu, stresový pot..Kavkazové jsou na to hodně citlivý.. Měla jsem jednou s Bengošem velkej problém, když jsem kulhala kvůli podvrknutýmu kotníku, nikdo ke mně nesměl kromě dětí .
Viděla jsem video, byla na něm hromadná rvačka, sice ne kavkazů ale tuším SAO nebo kangalů, prostě nějakých asiatů, vypada fakt hrozivě.
Zapojilo se do ní hodně psů a řada mužů, kteří se je pokoušeli oddělit.
Pak se tam objevila taková asi osmdesátiletá malinká stařenka, zahartusila, jako by se zlobila na malý děti, a…, najednou byl absolutní klid.
Bylo to nádherný. Ta teda měla autoritu a určitě ji nezískala fyzickou silou, ti psi jí byli po ramena .
Doron, to video bylo tady. Já je taky viděla. Někdo je sem vložil a tipuju, že i přímo do tohoto vlákna.
Jen teda…hledat zpětně se mi to nechce.😉
No ony byly dva…vlašáky. Soused pokácel ten papírák!
A ten byl fakt bombastickej, to jsi ořech normálka rozmáčkla v ruce. Je ho škoda…
Dafi, ale pro jistotu i ty ionťáky zkonzultujte s Vaší vetkou.
Moc držím pěsti!
Díky, později to přečtu.
“…násilně sklopím za jízdy…”
Jo aha!😂😉
Mně už jednou také byl úzký vjezd do vrat.😄
Verun:Já se k pravému zrcátku chovám docela macešsky, jednou výměna skla, jinak 3 x facka😂, asi široký auto nebo co 🤭, takže venkovní teplota je možná o pár stupňů jinde.
Jj, takže myslíte, že jsem k tomu mohla přispět sklápěním “uší”? No ono je to ve finále jedno. Dnes jsem to šla jen zkouknout…a opět 52 st. C. Naivně jsem si přála, že se přes noc třeba čidlo umoudří.😀
“Slabost se trestá zánikem…”
Ano, v mnoha situacích je toto pravdivé…a smutné.
Ano, dá se takto.
Ale já třeba nepoužívám myš, kurzor mi furt roluje (už jsem kdesi psala, že blbne), tak je to pro mě někdy takové mírně zdlouhavější.
Koukám, že je online Irma.
Jestli sem zavítáš, nechceš se také zúčastnit scuku u mě na chalupě? Teda žádnej termín není domluvenej, takže jak psala Bobča, zatím o setkání bájíme a sníme a těšíme se…
Ježkovy voči, je divný, že zalejzá. To je mu asi dost zle.
Niki, a pije aspoň?
Jo, vlastně snědl tu kapsičku, tak aspoň něco…
Holky, na třešně jste reagovaly a na vlašáky nic…???😀
Já se nikdy netajila tím, že jsem nevařící/nepečící, takže i o vlašáky se podělím! Mívám nádherné - obrovské!👌
Hodit se mohou obzvl. dámám chystajícím se na vdavky.😛
Jako něco si samozřejmě nechám…ale jinak je škoda, aby takovéto plody zahrady zůstávaly vniveč.
O jabloních nemluvě…ale na ty se vždy domluvávám s Kocourkem😛a zatím to nikdy neklaplo.
Jj, přesně to odpovídá mému poslednímu příspěvku!😀
Ony ty nový auta jsou analogie snowflakes generace lidí. Každičká blbost je rozhodí, respektive se začne hlásit. Pak se to začne ještě řetězit - viz, když jsem měla podnabitou baterii.
Stará auta nehlásila nic a jezdila do vypuštění duše (téměř doslova)!😄