Jana,ona trochu žere,a to CRP má už skoro dobrý,-má 15,chtělo by to kousek mín,tak má mít léky do neděle,kontrola v březnu,
s tím,že kdyby joo byl do ní problém dostat jídlo-což večer teda je,tak vysadit,
tak jsem jí ten synolux 2 dny nedala,jinak dávám všechno,
jinak už je veselá
Akorát Dafi nechcete se už k Synuloxu vracet, že ne? Tak byste mohla vyrobit rezistentní baktérie. Jinak Vám stále držím pěsti, ať se vše vrátí do normálu.
To o těch králících jsem nevěděla. Zařadím do výuky.
To vždycky vyprávím dětem v patologii, když se bavíme o vrozených vývojových poruchách. Články v časopisech si pamatuji i osobně, byť jsem tenkrát byla ještě dítě. A vlastně i dokument.
A podruhé ve farmakologii, když probíráme screening, proč to tak dlouho trvá a proč je důležitý.
Znáte Únosné riziko od Cooka?
Dokument na YT? V ENG? Ten je dobrý, jsou tam výpovědi a osudy thalidomidových “dětí”.
Ono bylo štěstí, že Contergan (= thalidomid) v řadě zemí nebyl registrován, a to ani v tehdejším Československu.
Jinak já si dovoluji teď, jak jsem zde psala. S kámoškou ale domlouváme další pobyty a já mám v hlavě ten scuk vás odtud u mě na chalupě. Znovu píšu, že nechci nic slibovat, ale tak nějak by to MOHLO být termínově dobré na přelomu črvce a srpna. Berte to, prosím, zatím jako zcela předběžnou info.
Možná u ptáků není ten účinek tak dramatický. Jak mají rychlejší metabolismus, tak zvládají i jedovaté bobule, které by savce zabily. Ale alkaloidy jsou obecně dost jedovaté a smrtící.
Celý ten dotaz je takový zvláštní.
Digitalis má antidotum. Alespoň v humánní medicíně používané je.