- Příspěvek #185218
- Nahlásit
Tak já se taky těším, ne, že ne…😉👍
Tak já se taky těším, ne, že ne…😉👍
Hele, zase auta, jo?😉
Čeněk jezdí OK, ALE ukazuje mi venkovní teplotu v rozmezí 48 - 52 st. C!!!😄
Předpokládám vadu čidla…? Včera zas milión telefonátů. Čidlo je pod zpětným zrcátkem u spolujezdce - chvíli mi trvalo než jsem je našla. No a jeden mechanik mi do tel. tvrdil, že se bude muset vyměnit celé zrcátko. Víte k tomu někdo něco, plís?
Noooo, je pravda, že se to tu tedy rozjíždí pořádně!!!😂 A beze mě…🤣
Já jsem (prý) těžký introvert (kdysi mi to řekla psycholožka), ale nikdo si to o mně nemyslí!🤣 Mám ráda lidi, mám ráda zábavu, ale řekněme, že taky se scházívám s přáteli spíš v omezeném počtu…
Tak ono je i varianta udělat třeba dva pobyty. Ono se to nějak vyvrbí, ale červen fakt ne.
Jo, posezení: Poslední věc, než mi táta odešel, byla altán. Nádherný, s posezením! To bude teď vše zarostlé a v úděsném stavu. Tak, když předtím trochu zabrigádníčíme😛, tak pak můžeme sedět v altánu.
Napadá mě, že až tam pojedu, zkusím udělat co nejvíc fotek - interiér i venek.
Bobca:No holky🤭..tady se plánuje scuk🥰👌😇..Jani podle indícií tuším,že to bude někde u Plumlovské přehrady??(psala jsi o přehradě)..Počasí se objednat nedá,ale spaní někde ano(kdo má stan,veme stan)..Jen se zeptám..kolik se vejde lidí dovnitř ke stolu-když už-nebo venku je sezení?To je taky důležité(klidně přihodím do auta plastové židle)…Jen skloubit termín..Ostatní je hračka..Každá veme něco na zobání,na pití..abys neměla starost s občerstvením…Pokud by byl zájem,vemu kytaru,a to by bylo,abysme tě Buggyro z toho kouta nevytáhly☝️💪Staré písničky všechny znáte,to by bylo,abysme si večer “nezabékaly”..hm?👌
Já mám hlídání zvířátek prvních 14 dní v červenci..Klidně by to mohl být i některý víkend(so+ne) v červnu..15-16.6…nebo 22-23.6. hm??
Bobčo, ne ne, jde o Křetínskou přehradu…
Ale už vidím, že to stejně nedáme do kupy. Červen nee. Důvody jsem psala v Politice a asi i tady. Myslím, že budu mít co dělat sama se sebou.
Já můžu fakt až někdy v létě a bohužel znovu raději říkám, že je to se mnou nejisté (Fido a další kočky; pak jezdívám na dovolenky s přáteli - minulé léto jsme byli asi 5x - vždy jen tak 3 dny +-; práce…). No, stydím se, že fakt nemůžu TEĎ napsat, že tehdy a tehdy na tuty můžu!😔
Edit: Sarah do tohoto vlákna nechodí, s ní se domlouvám soukromě. Také ještě nevím, kdy ona bude moct. A jak víte, se Sarah se setkáváme i osobně.
Buggyra:Jinak já už taky vím, že 13.7.-29.7. budu z větší části pryč, takže zrovna ta půlka črce… Třeba vymyslíte datum, kde ještě nebudu odjetá 🙂 Uvidí se.
To když nás tam bude tolik, to by se dalo udělat spoustu práce za víkend! Jen teda nevím, jak bych se popasovala s takovou spoustou lidí. Já jsem individuál a asi bych seděla někde v koutě a četla si - to by bylo významně nespolečenské 😀 Já jsem vlastně celá nespolečenská, trochu mě to děsí. Tak snad mi to nevyjde na tu společnou sedánku a domluvím se s Fikovnicí indivindy 😀
Klidně indivindy! Máš přece slíbené ty třešně!!!
Buggyra:Já mám dokonce cestovní matraci, takže na zemi, s pavoukama, s obojkovkou, pod stromem, pod mostem…. - když bude teplo, je mi všechno jedno 🙂 A jsem malá, skladná, vyspím se i v autě 😀
Buggyro, i s obojkovkou??? Máš můj ještě hlubší obdiv než dřív!!!😀
Niki, supeeer!👍
A klíďo přijeď! Jen teda Ty to budeš mít obzvlášť daleko!!! Drahanská vrchovina…
Majka z Gurunu byla Spadla z nebe?
Ta byla taková tajuplně děsivá a chodila po vodě…
Sarah01:Já určitě nikdy nezapomenu na Píčuse. 😄
To je pravda, málem bych zapomněla!!!🤣
Pitkin a Píčus!!!😂🤣👍
Ještě, že to není pes, přivolání venku mezi lidmi by bylo zajímavé!!!😂
Fikovnice:Dafi, tak jsem Vám to našla. Jmenuje se to Oralade GI Support, takže i je to vyloženě na GIT (gastrointestin. trakt). No a koukám, že dokonce je to jak pro kočky, tak pro psy. Jako ten jeden výrobek - že lze dát kočce i psovi. Fido to pil, ne nějak hltavě, ale ano.
Dafi, tady je bližší specifikace:
https://pethome.cz/cs/zatez-rekonvalescence-imunita/38921-oralade-gi-support-500ml-5060139550000.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA5rGuBhCnARIsAN11vgSM9xqVKQRMPG85uGZ3de1jqszZWDxHXOSoEuNNMo_kMyORAp7E3BEaAje-EALw_wcB
Omlouvám se, nedaří se mi zkrátit tu URL adresu.
Ještě k tomuto: I když rady na netu mohou být nebezpečné (někdy), toto bych fakt Dafi doporučila. Jsou to ionty a je to prostě přípravek pro rehydrataci a vybalancování právě těch iontů. I když je pravda…že i na toto bych se aspoň telefonicky zeptala vetky.
Mně to tehdy naše vetka doporučila, když jsem měla Fida úplně rozhozeného kvůli té jeho cukrovce. I když žral, tak hubnul…byl prostě v katabolismu.
lesnizinka:Teď je trochu problém i najít právníka, který vás neokrade…👎 Když jsme kupovali a směňovali pozemky na stavbu, byla běžná praxe úložka peněz u právníka, než se to přepíše na katastru. Vím, že někteří měli obavu, že je chceme okrást a je to nastrčené. Jsem jim vysvětlovala, že právník je nemůže okrást, že to je právě ta záruka. Po 20letech jsem se dočetla, že právník někomu ty peníze fakt ukradl, že tam vlastně žádná záruka není a nedostanete to z něj jen tak👎 S naším spolupracujem už nějakých skoro 30let, takže v něj důvěru máme. My, ale ne už tak ta protistrana, což jak se postupně dočítám, tak i chápu🙄
Raduš, co je s Niki?? Pls, napiš info. Máš na ni více kontaktů. Nechci žádné podrobnosti, ale jestli je aspoň relativně OK.
Dámy (event. pánové), mám pocit, že sem chodí hlavně kočkařky. Tak příspěvek lípnu sem a ne do “diabetického” pokecu. Fido fakt pije hodně. Tak jsem jej zas namátkou změřila…a 7.9. To je hezká hodnota, rozhodně ne trága. Nicméně mi to přivodilo jiné chmury, a to ledviny!!! Vím, že bez laboratoře se dál nehnu…ale pls, kdo máte bytové kočky, také vám teď pijí víc? On i Kukačka chlemtá, Elsa se zas ve vodě furt ráchá (holt MCO). No a kámoška mi říkala, že se dívala na vlhkost v panelákovém bytě a že snad 40%. Dtto mi říkala naše vetka…ať neplaším, že má tyto zkušenosti - zimní měsíce a bytové kočky pijou jak zběsilé… Přesto…mám strach, celkem logicky. Na druhou stranu Fido nemočí rybníky, nehubne (možná spíš naopak) a rád papá…😄
Já se bojím, že zůstane zase u plánování…😔
Z mé strany platí, že vás také všechny ráda uvidím…ale obzvl. v současné situaci já opravdu plánuji tak max. týden dopředu…a i to se mnohokrát mění.
Vím, že jsem v tomto ohledu hrozná… Můžu PŘEDBĚŽNĚ uvažovat o termínu, kdy jsou/budou třešně. To by mohlo být +- v polovině črvce. Ale fakt píšu: Bez záruky. On je v tom bližším městě i super hotýlek, já sama jsem tam byla s mým exexex 🙂 kdysi na dovolené, paradoxně, i když mám blízko chalupu! No, anebo byste si holt musely přivézt spacáky…nebo prostě nevím… Přiznávám narovinu, že já s tou mojí otřesnou páteří bych potřebovala spát ve své posteli. Kdyby toho nebylo, přepustila bych ji někomu jinému…ale poslední dny je to s bolestmi fakt tragédie!👎
Edit: Nemluvě o Fidovi, napíšu další příspěvek…
Vy mi pravidelně zlepšujete náladu!👍
Myslím, že na Pitkina dlouho nezapomenu, pokud vůbec někdy.😂👏
Holky, co je s tou Niki????
Vy, co jste s ní v užším kontaktu…???
Varaxi:Tomuto musím dát like. To je tak kouzelně napsané, že to ani moc nelže. 😀
Chápu dobře, že jako zbytečné přísady myslíš maso?😂
Varaxi:Tomuto musím dát like. To je tak kouzelně napsané, že to ani moc nelže. 😀
🤣👍
Teda Zrzavci, že zrovna Vy vzpomínáte na houbu…😉
Já o Vás měla tehdy strach, otrava houbami není žádná sranda.
Jasný. Jen je to se mnou těžký cokoli plánovat…🤔
Však Vy víte, že já netuším, kolik budu mít D, jak to všechno bude atd.
Akorát už mi psaly i holky soukromě…a já to teda napíšu veřejně - tam se v baráku vyspí kromě mě už jen max. dvě osoby - a je to manželská postel.
Edit: Co vím, plánuje přijet Buggyra, Sarah a třeba i Lesnížínka…?
A také Saga, když překoná strach z pavouků, a možná jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám.