Přesně! Odrazuje mě už chování na recepci, do telefonu je slyšet, že je de fakto obtěžuji atd. atd.
Jak já jsem vděčná, že přes kamaráda mám toho nového chlapíka! Ten, co mi u starého auta si vyhrál s pneu a prodal mi levně jen mírňounce ojeté. Jeví se mi, že je velmi fér.
Jo a dělá i celé víkendy, tak nějak pořád, i dlouho do večera! Mladej hezkej kluk, trochu ho nechápu. Buď je do aut úplnej cvok nebo potřebuje rychle vydělat…ale třeba mně účtoval za ty pneu a 2.5hod práci celkem srandacenu.👍
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 16.02.2024, 13:15:35
Přesně! Odrazuje mě už chování na recepci, do telefonu je slyšet, že je de fakto obtěžuji atd. atd.
Jak já jsem vděčná, že přes kamaráda mám toho nového chlapíka! Ten, co mi u starého auta si vyhrál s pneu a prodal mi levně jen mírňounce ojeté. Jeví se mi, že je velmi fér.
to jo - mně šlo o konstantní chybu - tedy pokud by chyba byla stále například 42 stupňů, jestli venku kolísala teplota mezi ráno 2 (vašich 44) a odpoledníma 11 stupni (vašich 53).
Ne ne, já tu závadu objevila včera, když jsem odjížděla z Brna. Ukazovalo to 52 st. C. No a jela jsem asi 100km a nezdá se mi, že by venkovní teplota během cca hodinové až dvouhodinové jízdy kolísala až o 8 stupňů. Každopádně jsem dojela…opět s ukazatelem 52 st. C. 😉
Jo, a ještě nevím, zda jsem to nějak nezavinila já. Při parkování před domem ohýbám manuálně zrcátka. Máme tam s prominutím debily, kteří mi už zrcátko podrápali, poohýbali. A Čeněk nemá funkci při zaparkování, aby si “uši” sklopil. Takže jsem zrcátka vždy manuálně zatlačila. No, uvidí se. Už nic dalšího nevymyslím(e).
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.02.2024, 13:04:54
Jj zkusím. Každopádně mně se včera snažila pomoct paní na benzínce. Tím, že volala xy svým známým automechanikům. Byla podle mě sranda, jak každý říkal něco jiného. I o umístění čidla. To jsem nakonec našla já sama, automechanik tvrdil, že je někde u podvozku (možná u jiných aut je). No a pak jsem jela cca 100km a furt mi někdo volal, dokonce asi ve 23.30h!😄 A to byli všichni automechanici, které zburcovala ta ochotná paní na benzínce😄. Topení uvnitř je divné…ale nemělo by s čidlem venkovní teploty vůbec souviset. No, je to divné. Věřím tomu novému automechanikovi, tak mu řeknu, ať zkontroluje i vnitřní topení.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 16.02.2024, 13:03:06
Tak ono to ještě pořád lze, ještě neuběhla taková dlouhá doba…
Jenže já zas nevím, jestli chci, aby se v tom zrovna oni zas vrtali. Auto jede naprosto OK, dokonce funguje i zbytečný STOP - START😀. Jako jsem na vážkách. Ale jestli tam něco podělali oni, tak se mi tam nechce, byť by “oprava” měla být zadarmo.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.02.2024, 12:58:10
Já řídím ještě dýl než těch 30 let…🤫
Jinak Balu jsem napsala ten důvod opravy. Budu se modlit, ať to není drahá závada. Spíš mě fascinuje, že se vše píp poté, co jsem to auto měla asi 3 týdny v tom Motortecu. Taková jedna náhoda za druhou…
Ve starších autech nic takového není. Bez toho čidla se dá normálně jezdit, tak bych to nehrotila. Přece je snad vidět jak je, a cítit - stačí otevřít okno nebo zastavit a vystoupit - a tomu zjištění přizpůsobit jízdu.
Balu, dá se s tím jezdit, to je jasné.
On je pro mě Čeněk taková jednak srdeční záležitost a druhak s oblibou říkávám, že bych chtěla mít aspoň jednu věc, která bezchybně funguje. Jako jasně, můžu jezdit bez toho ukazatele…ale jak jsem psala, už se mi po mnoha hod ozval ten můj nový mechanik, ať přijedu. Kdyby to měla být drahá závada, tak to řešit nebudu.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.02.2024, 12:45:36
Jde o čidlo venkovní teploty, na zpětném vnějším zrcátku. Mě to rozhodilo z důvodu toho, že se zase něco rozhodilo!😀 Že od chvíle, kdy byl Čeněk v autoriz. servisu se pořád něco podělává!
No a stran topení, já včera jela asi 100km, topila jsem snad na 28 st., poprvé v životě, a furt mi byla kosa (a to jsem fakt studenomilná!). Takže potřebuju zjistit i zda není vada obecně v topení v interiéru.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 16.02.2024, 12:42:44
Balu, mně přijde zbytečné se do těchto sporů míchat. Jenom si zvedáte tlak. Holt se v názorech neshodnete.
Já donedávna ani nevěděla, že je zde problematika vlků v ČR. Až zde na CHZ jsem se to dočetla, a obě ty diskuze jsou podle mě zbytečně emočně vyšponované. To, že Mastňáček volí nevhodná slova, to si myslím také. Ale zároveň je mi jasné, že tato debata je jen cyklení se a stupňování nadávek a urážek.
Možná jen napíšu, že jsme vždy měli křížence, středního vzrůstu. Poslední byl Floky - v mé profilovce. A teta měla vždy starost, zda z nich nevyroste agresor. A tehdy vesnický vet tetě řekl:"Vyroste z něj takové zvíře, jak si je vychováte!" A třeba Floky miloval celý svět, všechna mláďata, byl ochranitelskej a neskutečně hodnej. Celá vesnická MŠ chodila vždy k plotu se podívat na Fločka. Tím nechci říct, že geny nehrají roli, určitě hrají. Ale mám vzorek asi 8 kříženců. A všichni byli neskutečně hodní. Vyjma jednoho, ten byl zastřelen MS, když zdrhl a s dalšími psy naháněl srny.
Loni jsem nenechala dělat průřez stromů. Děsím se, jak to bude letos vypadat. A musím průřez zadat známému, ten platím jak mourovatá. Takže pokud se nestane něco zlého, tak ano, budu tam jezdit - řekněme +- od dubna.
A bylo by to fajn se tam setkat, jen teda ty houby ještě neporostou!😄
Akorát, že pro mě “jezdit tam” znamená jet tam už jen na otočku…ale to bychom nějak vymyslely.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.02.2024, 12:10:16
No, zjara tam chci začít jezdit…
Loni jsem nenechala dělat průřez stromů. Děsím se, jak to bude letos vypadat. A musím průřez zadat známému, ten platím jak mourovatá. Takže pokud se nestane něco zlého, tak ano, budu tam jezdit - řekněme +- od dubna.
A bylo by to fajn se tam setkat, jen teda ty houby ještě neporostou!😄