Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 05.03.2024, 19:57:31
Niki, to byla reakce na to, že se chystáš si opékat špekáčky, ne? Myslím, že jsi to někde výše psala.
A za Tvého Nikouše jsem moc ráda. To, že si hraje, znamená, že je to na dobré cestě!👍 Fido, ač důstojný pán, si po kompenzaci diabetu také začal hrát. On je teda málo hravý, ale sem tam jej popadne nápad “na honičku”. Mě jen mrzí, že všechny tři moje kočky jsou co do hry vzájemně nekompatibilní. Především Prostřední by si chtěl hrát, Elsu také chytají záchvaty hravosti…jenže oni si umí hrát jen se mnou.😟 Vzájemně to končí tak, jak jsem psala v jiném vlákně, že Prostřední třeba Elsu zalehne, té se to nelíbí…no a pak se to třeba stane naopak. A já tak toužila po tom mít čičiny, které se budou vzájemně nahánět, ale bude je to bavit. A to se sice někdy stane, ale je to málokdy.
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 05.03.2024, 14:57:37
Biaco, Prostřední bohužel taky stříká (u něj může jít i o značkování). Záchodky mám 3 a jak na potvoru si vybírá na močení zrovna ten s nízkým okrajem…
Takže neporadím, spíš se budu řídit radami, co si zde přečtu.
Fido měl už nejméně 4 klíšťata. Z toho jsem jedno přetrhla.😟
Prosím, s ohledem na jeho diabetes a inzulínoterapii co byste doporučovali jako nejšetrnější, ale samozřejmě také pokud možno účinný přípravek? Vzhledem k jeho nemoci se jakékoli chemie u něj trochu obávám…
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 04.03.2024, 21:19:33
“Pouze tím poukazuji na kvalitativně podobný vztah, tedy takový který ve svém konečném důsledku vylučuje vznik toho nejcennějšího čeho může člověk v životě dosáhnout.”
Myslím, že s Vámi v mnoha věcech názorově souzním…
Ale tou větou výše projikujete to, co VY považujete za nejcennější do druhých. I já mám věci, které považuji za - řekněme opravdu nejcennější, a nepodařilo se mi na ně dosáhnout. Ale opravdu pozor na to. To, co se jeví Vám jako nejcennější, může být pro jiné třeba vyloženě nedůležité.
No a názor na T. Kuběnku máme pokud ne stejný, tak velmi podobný. Ne, není to dítě. A jak jsem psala, děsí mě dosah těchto kvazicelebrit. Jeho orientace a maškaření se jsou mi zcela fuk. Moje velmi blízká kamarádka je trans (tedy kdysi byla mužem), znám nejméně dva gaye a všichni tři tito lidé se chovají normálně, ti gay muži se nelíčí a já se s nimi ráda setkávám (což bych ale činila, i kdyby byli zmalovaní jak prodejné děvy…přesto vím, že to není jejich gusto a styl).
Jinak pro Buggyru k tomu umělému oplodnění: Dnes toho umí reprodukční medicína fakt hodně. Chlapovi tam běhá jedna polochcíplá spermie (pardon) a oni jsou ji přímo schopni vpravit do vajíčka. Ale jsou samozřejmě i případy, kdy spermie nejsou vůbec nebo jsou poškozené tak, že by prostě nebyly schopny oplodnit, tak pak se bere dárcovské sperma. A dtto vajíčka.
Ostatně trochu tu něco propálím: I V. Havel se snažil mít dítě tímto způsobem a nezadařilo se. Vždy se mluvilo, že nemohla Olga…
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.03.2024, 19:42:25
Ano ano, Kocour Buggyry je super!!!❤️
Ale možná taky trošičičku obézní, ne?😉 Paní sousedka o víkendu brzy ráno byla ve vchodu, když jsem byla pro Fida venku…a téměř se zhrozila. Prý:"Nemůže se mu něco z té tloušťky stát?" No samozřejmě může… Ale on je oproti dřívějšku výrazně zhublý. Možná lidi klame, že je naprosto obrovský - je to největší kocour za celý můj život, a je mimo jiné i neuvěřitelně vysoký. Kdysi jsem měla fotky jeho jako kotěte, odrostlého. Ležel na zemi a ty tlapajzny měl šíííleně dlouhatánské, až to bylo srandovní!😀
Myslíte, že Kuběnka (musela jsem si vygůglit) je prototyp gaye? Mně spíše připadá, že neví, kudy kam. Děcko, které mámě říká křestním jménem. Vážně stavíte na stejné místo panenku a člověka (ano, je to člověk) s jinou s. orientací?
Měli bychom posuzovat lidi, co se chcou stát rodiči?
Dehonestovat rodinu, zajisté ne, ale nevím, kdo to dělá, asi dost nečtu noviny.
Tak zrovna Kuběnka a Sugar Denny (nebo jak se přesně jmenuje) ovlivňují obrovské masy mladých lidí. Nedělá mi to dobře, ale je to tak. Youtubeři ovlivňují názory dětí. Ptala jsem se pár +- desetiletých díťátek z mého okolí, jestli znají Youtubery výše uvedené a další, a horlivě přikyvovali. A co je největší síla, Kuběnkové a Sugary, atp. jsou finančně ve věku 20 let prakticky zajištěni když ne na celý život, tak na půl života ano. A nedělají de fakto nic. Divná doba.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 02.03.2024, 09:05:14
Vahine, vetku jsem nekontaktovala…
Fidík je teda tlustý jak zákon káže, že už se i lidi nad tím pozastavují - zrovna dnes ráno jedna sousedka. Takže to je taková plus mínus zpráva. Že se mu daří dobře, ale samozřejmě pro jeho cukrovku to dobré není. No a hodně pije, ale to i ostatní dva.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 02.03.2024, 08:33:15
No ono je to tak, že občas zas provokuje Elsa. Není to, že by z Kukyho měla nějaký šílený strach. Mně spíš přijde, že je nas.aná. Což chápu, když on si chce hrát třeba, když ona spí…
Napadlo mě v souvislosti s chováním mého Prostředňáka se poptat na vaše zkušenosti. Prostřední hlavně v posledních týdnech vrká, občas huláká, vyřvává…nejvíce po večerech, event. v noci.🤐No a to není všechno - při tom vrkání napadá Elsu, občas i Fida. Před malou chvílí to odnesla Elsa. Slyšela jsem temné vrčení, jdu se podívat…a to vrčela Elsa a divoce máchala ocasem. Ležela na kočičím stromě nahoře, když na ni ten provokatér skočil… On je hračička, ale nevím, jak mám odhadnout, kdy už je to příliš a event. zasáhnout. Dnes se to stalo již jednou. Tak nějak si představuji tsunami. Byla u mě na návštěvě kámoška, když vtom dusot a Elsa a jí v patách Kuky. Cestou sráželi vše, co jim bylo v cestě!😂 Pak se zas otočili a dusot opačným směrem. Já z toho cítím, že Elsu to rozhodně nebaví tak, jako toho provokatéra…😄 Krev neteče, není ani nějaké extra ječení (i když sem tam nějaké zanaříkání zaslechnu), tak by mě zajímalo, jestli máte s takovýmito “provokacemi” u svých koček také zkušenost a zda event. zasahujete. Celkem sranda je, že když se toto děje - třeba dnes ten dusot po bytě sem a tam - tak Fido, i když měl půlnoc, ihned přiběhl…a asi se i chystal dělat pořádky. Naštěstí záhy vše skončilo.
Prosím, nevíte někdo, co je s Doron?? Bývala tu snad každý den a hlavně večer a v noci…a já ji tu už pár dní nezachytila (i když i já jsem tu teď dost nebyla). Ale mám o Doron obavy…nepsala něco, že se o ni pokouší nějaká nemoc??
No pokud jste tak akurátní, tak ještě pokud vyplňujete pohlaví, tak tam musíte dát ještě neutrál anebo tuhle kolonku úplně vyhodit 😀
Moje exkolegyně dala výpověď…a hlásila se opět na Masárnu, jen jinam a na jinou pozici. V žádosti na konkurz měla zaškrtnout pohlaví a bylo tam: Muž, žena, nebinární…
Nevím, no… Říká se, že jich je tak jedno promile, myslím, že by toto v ofic. žádostech ani být nemělo…