- Příspěvek #190278
- Nahlásit
Anonymní:Bohužel, už dlouho je v Čechách slušnost považována za slabost.
Naprosto souhlasím. Ba dokonce si myslím, že je slušnost v mnoha oborech a oblastech vyloženě na škodu. Smutné, kam jsme to dopracovali…☹️
Anonymní:Bohužel, už dlouho je v Čechách slušnost považována za slabost.
Naprosto souhlasím. Ba dokonce si myslím, že je slušnost v mnoha oborech a oblastech vyloženě na škodu. Smutné, kam jsme to dopracovali…☹️
Saga:Kometo, tohle jste vážně zažila na “vlastní bulvy”? Na střední škole? Vždyť to ještě dotyčné(mu) nebylo 18 let. Tedy za něj zodpovídali rodiče a ti to posvětili? Jako fakt? Věřím Vám, ale je to pro mě hrozně těžko uchopitelné. Člověk neví co sám se sebou, když je mu 15-16 let, někdo to neví ani v 45! Mazec, prostě!
Popravdě, nezletilcům to skutečně MUSÍ schválit rodiče, a OBA rodiče.
A ad Králová: Určitě se jí nechci zastávat (už jen ta ambicióznost, jak jsem psala, je úděsná), ale dost mám tuto problematiku nastudovanou. A Královou a její názory naposlouchané. Myslím, že ona není pro hormony dětem nebo před pubertou. Ona je pro blokátory puberty! Celé je to pro mě divné, z hlediska toho, proč je najednou tolik lidí trans. Opravdu mi to přijde jako módní vlna, i když to nechápu. Ale stran LK jsem chtěla věci uvést na pravou míru.
Jj, Lenka…😀
Ale uvidíte, že ta to dotáhne daleko. Někoho tak příšerně ambiciózního snad ani neznám. Slyšela jsem ji mluvit, že ji láká i politika…
A jeho nebaví hra doma? Že není pamlskový, bych pochopila. To Flokáč byl vyloženě nežravka. Ale jako štěník teda hraní si miloval.
A tak třeba z toho ještě vyroste…
Já bych brala jako fajn, že má rád lidi…i psy.
Počkej, ona měla absces?? Na to bacha! Vzpomínáš na Fidův absces? To bylo teda něco - také kousnuté do zadku!
Třetí snímek = Fido + Elsa
No jo, ale to Tě zas musím varovat před tou pitomou cukrovkou…
Však víš, že Fido než onemocněl, tak měl taky nadváhu, ba přímo obezitu…😟
A já vím, že občas píšeš, že Gucci je tlustá. Pak DENNĚ píchat inzulín je fakt řehole. A to je ještě (prozatímní) štěstí, že stačí jedna injekce denně.
No a kuřecí játýrka před chvílí futroval Kuky. Já mám podezření, že on má vyloženě absťáky, když nedostane syrové!!😄 Nedivím se mu…z těch divných kapsiček obvykle v nouzi nejvyšší jen vylíže šťávu a “maso” nechá. Takže obzvl. v poslední době především kvůli němu jsem nucená denně kupovat syrové. Jako ono to vychází nejlevněji…ale ani sama sobě nenakupuji denně, zato milostpánovi většinou ano.😉
Plako, já jsem upřímně zvědavá, jakej ten Váš pesan bude jako dospělý. Myšleno povahově. Ráda čtu tady ty občasné příspěvky o Vašem pruháči…ale koukám, že to tedy s ním až tak snadné nemáte.
A tak zase vemte v potaz meziplemenné rozdíly…
Jako jasně - základ je mít vymazlené kotě. Ale myslím, že je třeba rozdíl v temperamentu a i mazlivosti např. orientálek a MCO. MCO zmiňuji proto, že jednu mám. Líbí se mi, jako že hodně se mi líbí egyptská mau. Ale u těchto koček se já bojím jednak toho temperamentu a pak i jejich hlasových projevů.
Elsa splňuje:
a) kontaktnost - např. se všemi mými návštěvami - ty obvykle přímo okupuje, motá se pod nohama atp.
b) nízkou mňoukavost 🙂
c) mazlivost plus mínus = přijde, když se jí mazlit chce
d) klidnost až flegmatičnost
Kdyby nebylo těch dlouhých chlupů, tak pro mě je to fakt ideální plemeno. Ona je schopná prochrápat snad 22h denně. Z toho ji chytne rapl, a roztahá všechny hračky po bytě, u toho lítá jak splašená, ale ten rapl trvá třeba 20 minutek.
No a kotě od vesnické micky - to je dle mě strašně variabilní. Fido je klidný, důstojný. Kuky je hračička a kdyby mohl (= kdyby měl k dispozici mě pořád), hraje si snad permanentně (a to mu táhne už na osmý rok; panebože to to letí!).
lesnizinka:Tak když už má Viktík konečně trochu formované bobky, tak dneska sežere hrst králičích jater a čekám, že se totálně zes..e z toho🙄 Nikdy v životě se ničeho podobného nedotknul, ale to vlastně skoro ani masa. Od té doby, co přestal žrát granule, žere prakticky pořád jen maso. Dneska jdu dělat králičí játýrka na cibulce k obědu a hned doběhnul, jestli nevařím něco s masem. Tak jsem mu jen tak pokusně hodila kousek myslíc si, že od toho zdrhne…a on se do toho pustil😲 Srdíčko - sežral taky, nevěřila jsem svým očím😲 Doufám, že nebude mít zase průjem měsíc👎 Jinak jsem teda ráda, že mu to chutnalo jen nevím, kde mu je budu teďka schánět😜 Tu trochu jsme dostali od tchánů.
Hele, moje kočky vnitřnosti milují, včetně jater. A neprůjmuje z nich nikdo ani nikdy neprůjmoval. Teda dáma Elsa bohužel syrové maso nepozře. Ale kluci ano a zažívání v poho.
Buggyra:Inu, záleželo by na adresátovi 🤭
Ale jinak jsem vážně chtěla jen zmínit existenci nášlapných krmelců.
Škoda, že už se citovaný text nedá upravovat, bych to ocitovala bez toho hodnocení.
A tak stran adresáta se musím Sagy zastat. Vyměnily jsme si pár SZ a je to moc milá osoba.🥰
Raduš, nechci Tě nějak napadat, ale víš to jistě, že Tvé kočky neloví ptáky?? Přece Gucci je lovec. A za mě kočka, která loví myši, loví i ptáky.
Hmmm, mám tedy zkušenost, že se budí spíš kolem čtvrté hodiny…ale to je asi celkem fuk. Pro Fida chodím nad ránem a Fido už dávno neloví.
Jo a ta čtvrtá hodina: Jsem sova, často pracuji celou noc a právě nějak před čtvrtou ptactvo začíná pomalu prozpěvovat.
Fikovnice:“Pouze tím poukazuji na kvalitativně podobný vztah, tedy takový který ve svém konečném důsledku vylučuje vznik toho nejcennějšího čeho může člověk v životě dosáhnout.”
Myslím, že s Vámi v mnoha věcech názorově souzním…
Ale tou větou výše projikujete to, co VY považujete za nejcennější do druhých. I já mám věci, které považuji za - řekněme opravdu nejcennější, a nepodařilo se mi na ně dosáhnout. Ale opravdu pozor na to. To, co se jeví Vám jako nejcennější, může být pro jiné třeba vyloženě nedůležité.
No a názor na T. Kuběnku máme pokud ne stejný, tak velmi podobný. Ne, není to dítě. A jak jsem psala, děsí mě dosah těchto kvazicelebrit. Jeho orientace a maškaření se jsou mi zcela fuk. Moje velmi blízká kamarádka je trans (tedy kdysi byla mužem), znám nejméně dva gaye a všichni tři tito lidé se chovají normálně, ti gay muži se nelíčí a já se s nimi ráda setkávám (což bych ale činila, i kdyby byli zmalovaní jak prodejné děvy…přesto vím, že to není jejich gusto a styl).
Ještě tady k tomuto:
Zaznamenali jste mladého Brzobohatého jako Drag Queen?😀
Nevím nevím, co by na to říkal Radek Brzobohatý; mmch. muž, kterého obdivovala moje máma a já taky.
No a Lenka Králová se už nechala slyšet, že mladého zkusí pozvat do toho jejího pořadu V tranzu.
megi-the-pes:Tak to není. To se říkalo. Ale v roce 2020 opravdu vznikl tento zákon
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2020-569Nikdo to nezrušil. Dole je malými písmeny napsané, že i když není tako vakcína povinná, máte nárok na odškodnění.
Ne, každý nevěděl, že do sebe nechává lejt experimentální látku.
Troufám si říct, že to nevěděla většina lidí.
Např. mi to nutila pediatrička pro mé dítě, naštěstí mé dítě má rozum, takže jí, dřív, než jsem vůbec stačila otevřít hubu, řeklo - ani náhodou!
V čekárně měla leták, kde byly vedlejší účinky uvedeny např. teplota.
Kolik lidí jí to uvěřilo? Doktorka. Autorita.A když obě vlády dělaly vakcíně reklamu? Všude. Všude to řvalo.
Vyděsili lidi k smrti.
Rychle někteří zapomínají. Já jim to nezapomenu.
Jak jsme jeli vlakem a stavěli jsme v nějaké vsi a tam dobíhala vlak stařenka, na obličeji roušku, rudá, chtěla si to sundat, eště nebyla v tom vlaku, dobíhala, průvodka jí řekl - nechte si to.
Svině.
Tyhle lidi vláda vystrašila k smrti.
Dejte se očkovat, nebo umřete.
Několik lidí u dveří si sundalo roušky. Početní převaha, blbechkovi sklaplo. Ale že by zapískal, aby strojvůdka počkal? Nene, roušku, udus se.Od tamté návštěvy jsme u dr. už nebyli, dítě jsem vzala ke svému obvoďákovi. Ani jednou mi očkování ani nenaznačil.
Víte, co to bylo? Ne jen reklama.
Bylo to regulerní vymývání mozků.
Řetězový email. Spam. Podvod. Výzva k sebevraždě.
Je, alespoň dle mých info, nárůst úmrtí lidí ve věku cca 40 - 50 let. Hodně na infarkty a embolie… Nicméně nemyslím si, že by bylo jakkoli dokazatelné, že je to po vakcíně. Zrovna tak může jít o následek COVIDu jako takového. No anebo ta dva roky zanedbávaná prevenčka a vůbec lékařská péče. Ostatně i onko nemocí je teď nějak moc. A bohužel ve stále mladších věkových skupinách: Ca prsu, ca plic (u nekuřáků!!!) a další potvorstva.
Odberryho - to je vlákno o nejstarším psu, možná jste si nevšimla…?😉
Ale pokud to chcete stočit ke kočkám, tak můj nejvíc dlouhověký kocour byl někdejší chalupový. Přišel k nám už jako dospělý, byl to jen tzv. víkenďák. Úplně šíleně jsem jej milovala, ke stáru se začal ztrácet. A z mně nepochopitelných důvodů vždy odešel do asi 3 km vzdálené vesnice. Nemyslím, že by tam chodil za kočkami v říji - bylo to pak už permanentní. Přijela jsem na chalupu, volali jsme, číčali…a nic. Poprvé jsem to obrečela. Ale pak jsem zjistila, že odchází do té sousední vesnice a vždy už rovnou jsem jezdívala pro něj tam. No a tento kocour pak při jednom z pravidelných příjezdů na chalupu už definitivně nepřišel, nebyl ani v té vedlejší vesnici…a to jsme jej měli 18 let. Už jsem jej pak nikdy nenašla, ani mrtvého. Tudíž se musel dožít nejméně 19 let. Ale byla jsem naprosto konsternovaná jednou sousedkou u nás v baráku, kterou jsem kdysi potkala uplakanou. Když jsem se zeptala, co se jí stalo, tak že jí umřela kočička…a dodala, že ji měla přes 25 let!!! Tomu jsem téměř nechtěla věřit, ale zas nevidím důvod, proč by si to vymýšlela.
Namo Pitoma…mně to zní jak japonské jméno.😄
Jo a tehdejší ATB léčba té spondylodiscitidy to je také kapitola sama o sobě… Brala jsem je asi 10 měsíců a na kontrolních MRI byl vždy nález horší a horší. Tudíž se ATB různě vyměňovala a nejvíc mě tehdy “pobavilo” nasazení cefadroxilu, který de fakto do kostí vůbec neproniká.
Já určitou hypotézu mám. Jsem po asi 6 gynekol. operacích a někdy po roce 2000 se mi na MRI zobrazil naprosto obrovský cystický útvar v oblasti adnex. Takže moje teorie saktosalpinx/pyosalpinx. Co si matně vybavuji, tak útvar někdy na MRI byl, někdy nebyl…tudíž by docházelo k občasnému rupnutí. Ale zas k tomu nesedí nepřítomnost náhlé příhody břišní. Dokonce jsem tehdy absolvovala i PET-CT a nesvítilo nic, kromě ramen. A to dr. neuměli vysvětlit.
“Třeba ty jiné ideové postoje - názory, které je nutné potírat až trestat.”
K tomuto máte nějaký odkaz nebo myslíte obecně jeho vyjadřování se…? Nedovedu si představit, že by se (znovu!) trestalo za jiné politické názory (samozřejmě propagaci fašismu a podobných zvěrstev z toho vyjímám).