- Příspěvek #191734
- Nahlásit
Buggyra:prdím na to,jak vypadám,hlavně,že je to pohodlný a já se nepotím jak vrata od chlíva😂
sestro!😄
To je nás tu, koukám, více sourozenců…🤣
Buggyra:prdím na to,jak vypadám,hlavně,že je to pohodlný a já se nepotím jak vrata od chlíva😂
sestro!😄
To je nás tu, koukám, více sourozenců…🤣
No jo, já sama jsem dokladem, co udělá tzv. rané zranění.😔
Fikovnice:😂🤣
Ale zas ten sen byl tak symbolický, že víc ani být nemůže: Byl mi oporou!!!
Ten “brigádník” mi byl oporou…tak to bylo myšleno. 😉
😂🤣
Ale zas ten sen byl tak symbolický, že víc ani být nemůže: Byl mi oporou!!!
Buggyra:Sago, vy musíte na osobního asistenta povýšit svou tříčtvrtku 🙂 Takového osobního asistenta, jako mám já, by vám totiž ona tříčtvrtka zřejmě nedovolila 😀
Buggyro, tak vidíš: Já se dočkala “brigádníka”, ehm “osobního asistenta” alespoň ve snu…😀
Šmarjá, já si vybavuji i to “déčkování”. “Porotě” jsem autobusy v tom snu popisovala jako double deckery…🤣
😂🤣👍
Přátelé, já dnes měla milión snů… A tam bylo asi tisíc paralel s mým životem!
Myslím, že js měla totálně zmnoženou REM fázi, ale totálně. Poslední sen byl ráno, strašně dlouhý!!! Byly tam vlaky, různé soutěže 🙂, já vyhrála obrovský balík peněz. Vlaku předcházelo lyžování s jakýmisi úplně vzdálenými příbuznými z ciziny, a já dokonce v tom snu s nimi mluvila anglicky - přesně si vybavuji ty věty... No a jednou jsem jela z kopce, když vtom se do mě zezadu zavěsil nějaký lyžař, jako když chlap vezme ženu pod paží. A takto jsem se seznámila s nějakým mužem. A naprosto IHNED jsem se neskutečně zamilovala a on do mě také. Pak mi smutně řekl, že dělá nějaký výzkum (snad na zvířatech), ale v Polsku!!! Já tuším i brečela...jako že jsme tak daleko od sebe. Ale byli jsme během minuty strašně zamilovaní. I vím, jak vypadal!!! Zvláštní sen... No a pak se tam zjevila máma (tátou si nejsem jistá), a hlavně teta. A máma mi řekla strašně zle, jestli si myslím, že mě s tím chlapem neviděla a co mě to popadlo...a začala mi tu známost strašně vymlouvat. Pak už tam byly ty vlaky a ty soutěže. Tuším, že šlo o "péčkování", já ale ve snu "déčkovala" 😀...a to tak svědomitě, že jsem vyhrála ten balík peněz. Pak jsem si uvědomila, že jsem omylem sedla do úplně špatného vlaku a donutila jsem kohosi zatáhnout bezpečnostní brzdu. Vlak zastavil, já vystoupila a všichni mi říkali, že to bude strašný průser. Tak jsem čekala, až mě nějak seberou...a když nikdo nešel, sebrala jsem se a odešla kamsi jinam..... A to js napsala tak 5% toho snu. Panebože, to je fakt totální odraz mého života! Znala jsem nejméně 3 Jungiány, kteří uměli perfektně vykládat sny, jedna umřela, s dalšími se už nestýkám.
Ronja s motejlem:Myslím, že člověk někdy dospěje do bodu, kdy si uvědomí, že NEOČEKÁVAT je docela osvobozující. A jedno upřímný ocenění je víc, než třeba deset… ale falešných.
👍👍
Orionka:V kolika letech chodí ženy do důchodu? V 62, v 64 ? Nekterá paní v 65 letech klidně bude schopna lítat se psem 10 km. V paneláku, vnoučata odrostlá, žádná práce, žádné starosti. Pokud nezradí zdraví.
Můj tip je malý knírač.
Prý půjdeme do důchodu v 66 letech (píšu o současných padesátnicích). Já bych nebyla schopná psu dát to potřebné už teď. Ale já mám zdraví v prčicích.
Jinak jsem proti pinčovi (někdo jej navrhoval, ale jsou to torpéda). Co třeba kavalírek? U nás v paneláku jsou: Motýl, kavalír, bišonek, “pomeranč” a beztak jsem ještě na nějakýho zapomněla. Vedle v paneláku vím o jorkovi, kokrovi…ti se mi ale zdají nevhodní.
Saga:Šmarja, no jó, ono se vlastně na plese i tancuje, že jo? Tak to jsem jaksi vypustila😄v tanečních jsem nikdy nebyla a za street dance bych nejspíš byla odejita😄! Holky já zjistila, že nemám ani kabelku? Do práce chodím s batohem a na výlety taky, akorát s jiným. Je to marný, je to marný, je to marný. Co vidí ženské na kabelkách? Nevíte některá, co je třeba nosíte?😛Nemyslím to urážlivě! Měla jsem kdysi jednu, ale tak mě z ní bolelo rameno, že jsem se vrátila k nošení batohu.
Já “kabelku” nosím, ale je to spíš kabela. A rozhodně ne značková - nejsem blázen!😂
Takže vždy koupím co nejpraktičtější a co nejlevnější. Módní trendy nesleduji. Hlavně, aby se mi do ní vešlo mých milión, většinou nepotřebných 😀, věcí!
Jo a Brno - také furt chčije a chčije! Já jsem dnes doma, ale potřebuji vyřizovat asi milión věcí a zatím se mi úúúplně strašně do toho deště nechce…
Děkuji Ronjo.
Ono je “sranda”, že mi zde gratulujete vy, pak lidi, kteří jsou mými přáteli v reálném životě…a taky jsem kopii poslala asi 4 lidem z ústavu, vč. přednostky. Reakce (celkem hezká) přišla od jediné osoby. Přednostka reakce NULA…ale vlastně jsem to i čekala. Nepředvídám jí hezkou budoucnost (jen za to, co vše vím já; další věci jsou mi určitě skryty).
Nebo u nás… 😄😉
Saga:Já jsem teda zvědavá, jak to Fíkovnice s tím plesem rozsekne! Jako, mě někdo říct, když půjdeš na ples, tak dostaneš….já nevím co, novýho koně ze zlata, třeba😄, tak koně raději oželím, protože na ples ani párem volů. Naposledy jsem byla na svém maturitním a bylo to bezbřehý utrpení, tedy pro mne🙄. Já hlavně doma nemám vůbec žádné společenské oblečení a to včetně kalhot, či halenky, boty už vůbec. Nenosím tento typ oděvů, nemám kam. U mě je to plejáda legín, rajtek a tenisek a triček a mikin. Nemám ani kabát, jen bundy. A abych si něco kupovala/půjčovala kvůli dvěma hodinám v životě, tak to leda tak víte co😂! Ale jinak Fíkovnice gratulka největší!
Buggyro, já chci taky osobního asistenta😄! Jak toho mám dosáhnout?
P.S. já teda nevím, jak je u vás všech, ale u nás je to hnusus flusus😠! Když konečně přešel po 4 dnech ten vichr, začlo ch*át a to tak, že fest. Celou noc, teď je zataženo a drobně kape furt. Tohle mě nebaví, chci sluníčko! Vůbec se nedivím, že se Čanka slunila na obrubáku, to déčko po zimě děsně chybí prostě!
Sago, zdravím srdečně!🙂
S plesem, oblečením na něj a nedejbože s tancem jsme na tom asi podobně. Teda u Tebe tanec nevím, ale první dvě položky (ples a oblečení), když čtu o Tobě, je to jako bych četla o sobě.😀
No a jinak u nás už chčije druhý den. A včera večer teda fest! A dnes ráno vlastně taky… I teď cosi klape do oken.
Arosek:Podle fotky vypada dobre.
Pokud mate PP a smlouvu, musi v ni byt uvedeno datum narozeni a datum prodeje, dale jmena obou rodicu.
Jestlize mate podezreni ze je to stene z jineho vrhu, nebo podstrcene od jine matky, dejte podnet na vybor chovatelskeho klubu pod kterym chovatel/ka chova - bude to bud Retriever klub CZ nebo KCHLS. Klub muze naridit testy parentity, ktere ale zaplatite vy a teprve v pripade ze se prokaze podvod muzete zadat nahradu.
Dalsi moznosti je najit si vrhove sourozence a poprosit o testy je, zaroven s vasim stenetem. Opet to zaplatite vy.
A ano - ze se vzala stenata od jedne feny a podlozila pod druhou uz se stalo a ne jednou. Bohuzel, i mezi chovateli s PP se najdou dobytci. Nicmene me jakozto zajemci o stene rict chovatel ze mi neukaze matku, jdu o dum dal …
Pokud muzete, poslete mi PP do soukrome zpravy nebo do mejlu arosek@centrum.cz
Jen ze zvedavosti … ja svuj typ kdo to byl mam …
A teď z mé zvědavosti😉: Ozvala se Vám zadavatelka?
Kilian:….budu držet palce
MOC děkuji! Ale je klidně možné, že neúčastí na reprezentačním plesu se diskvalifikuji sama. Já vůbec netuším podmínky “soutěže” atd.
Vahine:Google říká, že to tady máme:
Cerenia může být použita na léčbu nebo k prevenci zvracení a to buď podáváním tablet, nebo injekčního roztoku, jednou denně. Cerenia injekční roztok může být podáván po dobu až 5 dnů a Cerenia tablety po dobu až 14 dnů.
Nečetla jsem celou diskuzi…ale Cerenia u nás je a vřele doporučuji!👍
Fido (sice je to kocour, ale to neva) blil strašlivě i při ujetí snad sto metrů. Po Cerenii celkem OK, když teda opominu, že prostě necestuje autem rád ani náhodou.
Edituji: Já tedy podávala Cerenii injekčně, a to proto, že to bylo snazší než mu cpát patáky.
lesnizinka:No…tak vidíte. Sice je otravné chodit každý den do práce(vás naprosto chápu) ale zase: mě tu nikdo neocení! Nebudu už na nástěnce, ani nominaci nedostanu😛 Dneska mě z něčeho zase začal bolet palec, vždycky si tak jako odtrhnu maso od nehtu, z boku. Bolí to pak týden👎 No a nic, koho to zajímá…nikoho. Muž poví: hm, to je blbé, to se ti musí zase zahojit😎 No šak ba, musí😏
Týýý brďo, já mám už asi pátej den poškozený palec - nerv! Stříhala jsem naprosto debilitní materiály do výuky (byly zalaminované a když jsem se sháněla po řezačce, tak “nemáme”) a záhy to odnesl palec. Všichni, že se to do druhého dne spraví, a ono je to naopak den ode dne horší. Je to jako by mi někdo přejížděl po holém nervu - brrrrrr!!!👎
Plus parestézie - všelijaké mravenčení, zhoršená citlivost, myslím, že kdyby mi teď někdo řízl do bříška prstu, tak to ani nepoznám. Prostě něco se mi stalo s nervem.
Takže už jsem kontaktovala přednostku Neurolky (je to moje kamarádka), a že bych si střihla ještě pracovní úraz…???😛 Dle ní jsem si nerv zhmoždila a že by se to mělo spravit. No jo, ale ono se to fakt zhoršuje.
Takže zrovna já s Tebou naprosto soucítím!!!
lesnizinka:Ty jo😲👍 Tak samozřejmě, že souhlasíme s nominací! Kde to máme podepsat??😉 No vidíš to a pak, že si tě tam nikdo neváží. A tihle na tebe přišli kde, ha? Nezapomeň to potvrdit!
Raduš, děkuji Ti!💝
Ale toto jde mimo ústav, toto je nominace od studentů…
Kilian:..to je krásný….ne, že se na to vykašleš, okamžitě jim to potvrď..
Já už jsem to potvrdila…ale teda na ples by mě nedostali ani párem volů!!!😄
Nemyslím, že by ta nominace vyšla (jako že opravdu si to nemyslím ani náhodou, i když je to potěšující)…ale kdyby náhodou jo, jak ráda bych to udělala mým šikanátorům…😛