- Příspěvek #192365
- Nahlásit
Nejbližší je asi pod Špilberkem…
Dostat se tam je v době paniky utopie.
Nejbližší je asi pod Špilberkem…
Dostat se tam je v době paniky utopie.
Ano, vím…
Ale zda bych se tam dostala včas, tak to asi ne…
Jj, četla jsem…
Jen teda nemají ty protiatomové kryty. Pevně doufám, že je nebudou potřebovat ani oni, ani kdokoli jiný.
Já jen vím, že když mi Fido 12 dní nejedl, odpálila se mu játra. Zežloutl strašným způsobem, nejen oči, ale třeba vnitřek tlamky, patro…
Pak jsem měla za úkol mu dávat jídlo po troškách. Ale už si nevybavuji, zda něco konkrétního…já tehdy děkovala Bohu, že se rozjedl na té syrové filetě!
Chápu…
Ale pokud je v Polsku panika, tak to přece důvod mít bude…
Zajistil se Fico…kámošením s Putinem.
Díky moc Ronjo! Já si to myslela, že Bravecto v normoš lékárně nebude. Řeknu tedy té naší vetce…
Vracím se do tématu: Včera mi slečna přišla do výuky. Ani náhodou si ji nedovedu představit jako lékařku. Nechci jí ubližovat, je určitě moc hodná…ale straní se lidí, bojí se i svých spolužáků, vlastně měla ze začátku obavy i ze mě… Nemluvě o tom, že třeba nemohla najít učebnu (kam má jít, jsem jasně sdělovala).
No a to, co pak následovalo, jsem vlastně očekávala: Po výuce mi sdělila, že musí rychle běžet do té garsonky, ptž tam má ty dva psí kluky, a že se bojí, že se venčili i mimo podložku. Takže klasika: Učení na venčení na podložku. Dle rady Doron jsem už se na nic radši víc neptala. Pak jsem ještě telefonovala s její mámou. Ta je také nešťastná… Jinak vy, co jste zde psali, že je to vina matky…nooo, tak byla to moje nej kamarádka 6 let na VŠ a i pak jsme se občas stýkaly. Dcerka je jejich jediné dítě. Jak kamarádku znám, není rozmazlovací typ. Celkově je fajn a dokonce jsem kdysi už využila její pomoc na klinice ve Zlíně. Holt někdy se geny divně namíchají, ta dívka je - podle mě - evidentně nešťastná. Vím toho víc, ale to sem psát nebudu. Bohužel řešení svých trablů vidí v pořízení dvou štěňat. Absolutně si neumím představit, jak je bude zvládat. Můžu jí a hlavně těm psům popřát jen hodně štěstí. To, že je miluje a milovat bude, tak aspoň o tom přesvědčená jsem…
Ano, je to tím + teď pár dní deštivo…
Jj, teď o víkendu už dám. Já jsem furt otálela kvůli jeho diabetu. Ale Bodlinka psala v některém vláknu, že dává odparazitovávadla i diabetickým kočkám. Já mám u něj strach z reakce: On fakt i tady na tyto “blbé” spot-ony reaguje horečkou, je den schlíplej, apod. Ale budu do toho muset jít. Je pravda, že netuším, zda Bravecto seženu v lidské lékárně…? Nevíš, prosím? Mně nabízeli jen ten Fypryst, psala jsem jinde…
Rapotačka:Vy to taky pochopíte, pohoda.😇
Ale bude to bolet.
Domýšlím se, co asi chcete. Bojovat?😉
Já chci mír, ano, za každou cenu.
OK, půjdu do toho…
Zeptám se Vás, víte, že Poláci se bojí už hodně (zaznamenala jsem, že nemají protiatomové kryty, které chtějí narychlo budovat)? To nevypadá, že by chtěli bojovat. To spíš vypadá, že se bojí vpádu Putina. Dtto Moldávie, Podněstří…i když tam je to celkově rozdělené - někteří žádají Putina o “pomoc”.
sutrik:Ty pavučiny - víte někdo, jestli jsou pavouků, housenek, jakých? Měly jsme cestou na vlak čas, tak jsem chtěla dojít oklikou. Ale rozmyslela jsem si to.
Šutříku, vím, že to sem nepatří: Ale chtěla jsem napsat, že Fido mi nosí z každé noci fakt šíleně moc klíšťat. Ještě jej nemám ošetřeného, tak mu je manuálně vytahuji. No a dva dny po sobě po mně lezlo nezapité klíště, takže mi je nosí přímo do postele. To asi nepamatuji, že by v březnu byla až taková invaze klíšťat!!!👎
Zrzavci:No tak už je mi jasný, kdo se teda potuluje našema lesama… 😀 Furt jsem nechápala, co to tam jako dělá a teď vim, že je to parkovačka pro nálezy labradůrůch od Janaa
Počkejte, Vy jste taky našla na stromě lebkouna???😂
No, já i v kose největší nechávám otevřený balkón. I když odjedu na pár dní pryč. Je to kvůli kočkám. Fido v té době logicky nemůže chodit ven, tak aby mohli všichni 3 aspoň na ten balkón… Btw, včera večer jsem nebyla doma a ten hajzlík mi OPĚT rozdrápal důležité věci, tentokrát doporučený dopis!!!
Ale tady ten magor jistě bohulibé záměry neměl. Třeba měl okno nějak blbě dovřené a pes je packou otevřel. Nebo průvanem… To už se asi nedozvíme…
Jinak četla jsem o psíkovi, že má nějaké horší ledvin. parametry…což je logické. Výše psala Impact, že se musí rozkrmovat opatrně, aby mu neodpálili ledviny. Snad to zvládne!🍀
🤣👍
Já vím. Ale to neznamená, že ji nemůžeš mít znovu. Jen právě o hodně mírnější. Já to tak měla, při prvním COVIDu jsem umírala a druhý byl celkem benigní…
janaa:Prosím vás,nevíte,co dělat,když mi ten čokl během procházek furt bere něco do huby?🤣
No ale tak takovou kořist mu přece nesebereš…?😀😉
Bobčo, pozor na koronáč, i takto se může projevovat.
I když je vychrtlá, je nádherná!!!
To je velká škoda, že nebyla zatím nabídnuta k adopci, je vidět, jak moc je smutná!😢
A ještě něco doplňuji: Já byla přepadena Cikány - muži. Ale mamka směsicí - muži i ženami - Cikánkami. Takže ony ty holky nevinné nejsou a ty, co přepadly mámu, retardované určitě nebyly (vím, že teď nepíšu o osadách, nýbrž o etniku jako takovém). I když jak se to vezme: Nejslušnější označení, jakým ji počastovaly, bylo: Ty pí..! Jímá mě vztek a zároveň bezmoc, když si na to vzpomenu!!😠
Máminu peněženku si mezi sebou přehazovali a u toho zvládali se jí sprostě posmívat!👎
Boži, děkuju moc…ale já už snad nečekám nic. Můj život je v poslední době naprostá sinusoida: Jeden den se uděje něco, z čeho má fakt člověk radost a hned další den čelím šílenýmu podrazu (navíc z pro mě naprosto nečekané strany). Ten teď musím řešit přednostně…😟