Já moc nechápu, co v té televizi je, že bych ji měla platit. 😀 Skylink jsem měla kdysi, když karta stála něco a měla být na furt. Najednou chtěli 30 měsíčně, 60, 100… už u 30 jsem to vypla. Princip. Porušili něco a já jim mám platit, tak určitě… A za shlédnutí reklamy by měli platit oni nám, ne? Možná bych se i na něco dívala, ale kde vzít čas, nevím. Netflix prý bez další platby pustí reklamy… Ředitel ČT bere 289 tisíc měsíčně. Exříďa dostal na rozloučenou pár melounů. A ona ta tv nemá peníze, tak mě nechá nakonec platit i za to, že mám počítač? Ať natočí dokument o tom, jak tam kradou. Pak jim pošlu 3,50 Kč.
“A ona ta tv nemá peníze, tak mě nechá nakonec platit i za to, že mám počítač?”
Jo, tímto mi také argumentovali + tím, že platit MUSÍ každý, kdo má zavedenou elektřinu… Nevím, možná mě zabásnou nebo budu mít opět exekuci…😛
Rušila jsem to na poště, ptž jsem to měla v SIPU a jak jsem psala, zrušit to nechtěli, ale pak přišla pí. vedoucí, sdělila, že je na tom jako já (nemá TV ani rádio) a že také neplatí. Poté mi poplatky zrušili.
Pořád doufám, že se vrátí, aspoň někdy. Já se tam nedostanu. Nemůžu tu nechat pejsky třeba měsíc. A na kratší dobu by to ani nemělo cenu. No je hodně podobná starší ségře a ta je celej táta a táta ( můj syn ) je celej já, takže snacha si porodila další tchýni 😀 😀. Schválně dám fotky, ta barevná je starší Bety a černobílej její táta ( můj syn) ve stejným věku 😀
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 19.03.2024, 12:44:05
Moji sestřenici pro změnu volali Měšťáci k opilci…když ještě jezdila s Rychlou. Přijela, viděla, že jejími slovy “opilec si tam v klidu blil”, byl při vědomí…a nějak ji to tehdy naštvalo. Jela z asi 30km vzdáleného města, někdy ve dvě ráno. Tak jim řekla, ať si opilce vezmou k nim na stanici. No a druhý den už šla na kobereček k řediteli špitálu.😄
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 19.03.2024, 12:44:05
Hmm, tak to je blbý.
Tady se stalo to, že teta ležela po operaci ve špitále. Nedaleko se konala nějaká dýza a ještě ve dvě ráno pacientky nemohly spát. Tak její syn, můj bratranec, z úplně jiného města zavolal Měšťáky a prý do 20 min byl klid, jeli tam tu společnost umravnit.
To není o nevšímavosti a lhostejnosti. Já jsem taky kdysi zavolala PČR, když jsem viděla z okna ležet na ulici nějakou osobu (i když se nakonec ukázalo, že to byl nalitej chlap). To bylo ale něco jinýho. Nemůže si každej v paneláku, kde je 33 bytů, všimnout všeho, co se kde v domě šustne. A zkuste zavolat na policii, že se vám někde něco nezdá, tak vás jen odbudou (taky se mně stalo). A ještě za to trestat, tak to už je vůbec úplně mimo. Trestaný má být zásadně a jen pachatel. To bejvalo snad jen za protektorátu a za komunistů, že za prohřešek jednoho člověka se trestala celá rodina a sousedi k tomu.
Ali, dnes Tě ale fakt nesmí policie odbýt! Např. Měšťáci jsou povinni přijet třeba na každé nahlášení rušení nočního klidu. Vyzkoušeno! Ne mnou, ale bratrancem.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.03.2024, 12:22:33
Já se vyloženě “těším” až mi za ty roky přijde exekuce!!! Mně totiž na poště řekli, že TV a Rozhlas musí platit každý, kdo má elektřinu. Pak přišla ved. pošty, řekla, že pokud přístroje nemám, tak nic platit nemusím…s tím, že ona to má taky tak a dlouhé roky poplatky neplatí.😀
Nově se bude platit i za telefon, tablet, počítač atp. a taky se to zvedá na 215 cca. Eště neschváleno, ale to voni udělaj v pohodě přes noc, se nebojim. 😀
Markovič má bejt ten kriminalista, co jsem přečetla všecky ty mini knížky, protože jsem byla eště chudší než teď a ty knížky stály 2 Kč?
Jiří Markovič byl náš asi nejznámější kriminalista/vyšetřovatel. Kromě toho, že chytil Hojera, tak třeba ještě Straku…a řadu dalších. Zajímavé je, že sám byl celý život proti trestu smrti. A proslul svým přátelským vztahem k vrahům. Však v tom seriálu jsou autentické záběry, jak jej třeba Hojer bere kolem ramen. Nebo jeli na rekonstrukci vraždy na Slovensko, Hojer cestou zpět v autě usnul a hlavu si položil Markovičovi na rameno! Nejvíc proslulé bylo, když Markovič přivedl Hojera domů ke své manželce a dětem na kávu. To bylo tehdy asi trochu na rozvod.😄