Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 02.04.2024, 10:30:55
Teda Buggyro, ten Tvůj Kocour má ale režim…chuděrka.😉
Je ale pravda, že mně onehdá vytekly nervy…s Fidem!!! Byl to asi nějaký pátek večer a povídala mi sousedka, že se odněkud vracela, když vtom panelákem úplně zahřmělo procítěně:"Ty hajzle!!!" Prý se zastavila a přemýšlela…až jí došlo, že to je můj hlas a hned si pomyslela: Áááá, to někdo něco provedl… Tak jsem jí pak se smíchem říkala, že to fakt bylo procítěné, neb Fido v návalu chtění jít ven opět začal cosi trhat (nějaké důležité dokumenty)!!! Je to asi takový nějaký náš souboj (mnou předem prohraný), kdy jej chci naučit, že když chce ven, má u dveří mňouknout! Sousedka se smála a řekla mi:"Blázníš? To je pod jeho úroveň. On moc dobře ví, co je Tvé citlivé místo! Ale ten haj.zl byl neskutečně procítěný!!!"🤭
Edit: Jo, a moje zařvání teda muselo být echt hlasité!😄
Dobrý den, jenže my je mícháme s těmi co dostával, a stejně k nim ani nečuchne. Dneska asi budu muset na veterinu je takovej malátnej od večera a prostě je všude zalezlej ve tmě a sám🙁 vůbec nevím co s nim je.
Prosím, ozvěte se po návratu z veteriny. Mě to jednak zajímá tak trochu profesně, ale zároveň bych chtěla vědět (a moc Vám to přeji), zda se kocourkovi uleví a bude náležitě léčen. A vlastně i vyšetřen!!!
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.04.2024, 12:04:05
Jj, Rady, já byla v lednu na konkurzu a ten jsem získala… Akorát, že teď se to zaseklo a potenciální nová šéfová nereaguje. Doufám, že se třeba ještě “vzpamatovává” z Velikonoček.😛 Nic nesnáším víc než nejistotu.😟
to bude spíš nějaká sfiňa kovidová já mám dnes 16tý den nemoci a furt to není OK a po prvním týdnu, když už se zdálo, že to bude dobé, přišlo to horší
Hmn a jak se léčíš? COVID opravdu furt řádí…👎 Myslím, že nejsi úplně bezriziková. Jestli se z toho nemůžeš pořád vyhrabat, co Isoprinosine? Já mu teda věřím hodně…
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 02.04.2024, 10:17:46
Evi, já tam nemusím jezdit. Vracím se domů zítra…
Toto je nabídka od šéfa, kterému bylo přetlumočeno, že jsem teď na D. A že neříkám ani ano, ani ne.
Holky, jste fakt zlatý, ale já jsem nabuzená na tu novou práci… Jinak si myslím, že tady tato nabídka…nejde o dny, akreditace se bude týkat až dalšího semestru…
Sestřenice mi lakonicky napsala:"Můžeš si teď diktovat podmínky!" No to určitě! To bych nikdy nedělala…
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.04.2024, 10:20:43
Holky, jste zlatý, že se vyjadřujete…děkuju moc! Já včera večer volala všem mým známým…a nějak jsme se shodli toto nechat jako zálohu… Finančně ještě větší ubohost než u nás. Obrovské plus: Normální kolektiv! Ale opravdu nejde ani přímo o moji specializaci…
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 02.04.2024, 10:17:17
Kometo, je to strašně složité… Finančně stejné jako u nás, ne-li horší a nejde o můj předmět… Navíc jsem přislíbila již v lednu, že nastoupím jinde… Ani nevíte, jak jsem z toho vedle, ale ani ne nějak moc pozitivně. Motá mi to palici…😕
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 02.04.2024, 09:40:41
Inovace - bramborové osivo!!!😄
Jinak já od včera šok. Včera Velikonoční pondělí a zároveň Apríl. Zrovna jsem se ráchala v bazénu a telefonát… Volali z jedné fakulty jedné univerzity, že po mně úplně strašně touží😂, že potřebují zakreditovat nový předmět a já že jsem na to jak dělaná atd. atd. No, Apríl to nebyl a já mám od včera hlavu jak pátrací balón!!! Co mám dělat? Baby raďte!😉😀
Starší ročníky🤭, prosím, pamatujete někdo seriál Ctná paní Lucie?
Chtěla jsem najít a po vydání příkazu G. Husáka (nebo spíš stupidní kritiky) byl seriál navždy a prý definitivně zničen!!!👎 Vysílán prý byl kolem roku 1973 (+-).
Na ČSFD má vysoké hodnocení a všichni se tam shodují, že to byl perfektní počin.
Ono to přišlo v podstatě z čistého nebe, neměla žádný problém, jenom jednou večer prostě bez přestání stála u misky s vodou a pila. Zajímavé také bylo, že přes den to nebylo tak dramatické jak právě navečer a v noci. Jinak problém nebyl žádný, vycházky s potěšením, žrádlo s nadšením. Dokonce i na klinice do poslední chvíle mysleli, že prostě cukrovku nemá, jenomže výsledky testů nelžou….ona normálně vypije tak 0,2 - 0,4l a právě ten nárůst byl dramatický, vypila denně cca 1,2 l vody. Na 6kg.
Jinak ona také do cukrovky opovrhovala čistou kohoutkovou vodou v misce, radši se napila venku z kaluže, teď pozoruji, že se z kaluže nenapije a doma po procházce se první jde napít do misky.
Bambule, Fido měl tu polydipsii (nadměrné pití) asi horší než Váš psík. Každý den se u misek s vodou stavěl na zadní a mňoukal. Přitom tam třeba vodu ještě měl. Myslím, že nějak nechápal, proč mu napití se nefunguje na žízeň…😟
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 01.04.2024, 14:29:32
Tak v tom případě nevím…
Savo teda popravdě kočky nějak přitahuje, jestli se nepletu.
Mně kolikrát přijde domů takto strašně smrdutej Fido a netuším proč!😲 Že by se nechal pomočit od nějakýho venkovního nekastráta si moc nemyslím. A že by spal v nějakém brlohu nekastráta…??? Je to divné, ale občas páchne strašlivě a to on ani náznakem neznačkuje. Naštěstí to z něj vždy vyprchá samo.