LucieS: Kéž by to tak bylo 😉. Jo to Vám věřím tu radost, mám to stejně, ty poslední hodnoty, kdy jsme se dostali na těch 8,1 a do té doby jsme se nehnuli pod 14 a to mu to lítalo klidně zpátky na 22, 18 a tak, tak jsem na vet málem taky skákala ke stropu 🙂, doktoři nám dali cíl dostat se pod deset. u mého kocoura jsou ty nohy jasně vidět, jen jak jsem psala, někdy horší, jindy lepší. Hlavně, že si Fido užívá, asi by takhle nevýletil. Já mám kočky doma, ale kocour už je stejně takový dědek, že toho moc nepodělá.
Jj, Fido si i začal hrát!!😄👍
A také naše vetka říkala, že bude ráda za hodnoty kolem 10 (dokonce jednu dobu říkala, že by byla vděčná i za hodnoty kolem 15!). My totiž také dlouho titrovali dávku a dávk. interval. A fakt nějaký čas byly hodnoty pořád kolem 25 a ne a ne je srazit. Naposledy jsem jí volala kolem Velikonoc…a ona je vždy úplně nadšená, když jí říkám, jak se diabetes podařilo zkompenzovat! Také se povedlo, že Fido nejdříve po nežádoucím hubnutí kvůli katabolismu opět nasvalil, ale není tlustý jako byl dříve. On je totiž fakt až extrémně velký, na to, že je to útulkový obyčejňák, nezadá si velikostně s Elsou, která je MCO s papíry (ta váží kolem 10 kg, možná trochu méně).
No ale teď je Fido čerstvě po aplikaci a mám blbý pocit, zda se mu netvoří např. (sterilní) absces. Dost totiž při píchanci plakal, a už se ani nedivím, že vyjížděl po té mojí kamarádce. Teď mu dám oddech, ale později musím místo aplikace zkontrolovat. Ono také častěji (ptž jsem pravák) píchám do jeho pravé strany - je to pro moji zručnost lepší. Tak zkusím další dny asi spíše levou stranu.
Jo a Fidovo chození ven jsem mnohokrát popisovala ještě na IF a nevím, zda jste to někdy četla…? Ve zkratce: Bydlím v paneláku, v Brně, přesto Fido chodí bez dozoru na noc ven. Brzy ráno pro něj musím jít a zacinkat klíčemi, což je naše znamení.😀 Když náhodou zaspím, má se naštěstí kam schovat - hned za barákem je taková zarostlá poloopuštěná zahrada. Ale já už se smířila s tím, že co budu mít Fida a já toho budu schopná (chodit jej vypustit a brzy ráno pro něj jít), holt se pořádně nevyspím.