To je z nějaké mojí starší přednášky a popravdě mě teď ten mák celkem překvapil, to už jsem pozapomněla…😀
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Nějaké info stran vápníku…
Ronja s motejlem:Houby mají obě holky nádherný, ale Canka mě dostala tím krátkým rukávem😱. Jsem (teda už jsem na cestě pryč, protože mámé úraz tlapičky) na severu na socializačním pobytu a teda v tričku jsem rozhodně lítat nemohla, to s3 nepovažuju za nějakýho zmrzlíka, ale pod bundu jsem si musela dát i svetr.
Ronjo, já běžně i ve sněhu chodívala v tričku s krátkým rukávem. Při rychlém odskočení třeba s odpadky klidně i v kraťasech jsem se prodírala závějemi sněhu. Jenže pak, fakt to bylo úplně najednou, se u mě něco změnilo…a každé prochladnutí teď odskáču…
balu:Tak je lepší neopravovat a nechat autora v blažené nevědomosti a nedat mu šanci zjistit, že dělá chybu a neukázat mu, jak je to správně?
To mně přijde pokrytecké.
Asi tak… Dál nebudu plevelit vlákno, kde jsou užitečnější informace. 👍
Jen snad, že nepředpokládám, že by kdokoli, kdo zde někdy někomu opravil pravopis, tak činil z důvodu, aby ukázal jak je chytrý nebo jak dobře se učil.
Doron:Mně to opravování pravopisu přijde tak strašně trapný..
Tak jako jo, ukážete, jak jste šikovné a chytré a jak jste se pěkně učily , ale jak se cítí ten opravovaný.., napadlo vás někdy?
Doron, opravuji jen občas a do očí bijící věci. Navíc jsem tam vložila mrkajícího smajlíka - jako projev přátelství, resp. vyjádření toho, že nechci dotyčného urazit.
Že? To jsou podle mě “osmdesátky”. Já sama byla v té době očkovaná proti vzteklině. Ale to jsem sem psala už víckrát. Každopádně si matně vybavuji, že tehdy fakt vzteklina u nás poměrně řádila.
Orionka:Na houby…..zas to bude nahouby. Je po úplňku a rostou červené muchomůrky. To většinou ostatní houby končí 🥺 Ale to jsou jen pověry, přeju hezkou procházku.
Muchomůrek jsou miliardy. Ale naopak se říká, že tam, kde rostou muchomůrky, rostou hřiby.
Vkládám foto jako důkaz. 🙂
To máte J5 těžké. Většinově jsme zde ženy. Takže my na Vámi vloženém videu budeme hodnotit spíše tu přenádhernou skladbu. 👌 Tedy tak to mám já, a asi to tak myslela i Kometa.
Poněkud OT: Viděl jste někdo TV film Jehla (o vzteklině)? V hl. roli Jana Brejchová. Film je tuším volně na YT a dost mě zaujal. Viděla jsem jej už vícekrát.
Můžete dávat obojí…
Jen ten jogurt je bílý.😉
Jo a zapomněla jsem nůž!!! Proto jsou houby neočištěné…
A já…
Obrázek č. 3 je za asi 30 - 40 minut hledání, nebo spíš sbírání.
Takovéto jsou teď aktuální úlovky relativně blízko mě…
kometa:Bylo. Chtěla jsem smazat, ale zatím to nejde. Tak jsem tam nechala jenom tečku.
No a co tam bylo? Nebo to je tajné?😉
kometa:.
Jedině tento příspěvek Komety zůstal prázdný. A přitom na něj reagovala Megi, takže tam něco být muselo…?
Tady bylo něco smazáno?😲
To se tu ale fakt neděje…
Bobčo a na jakou přesně jdeš operaci?
lesnizinka:Fakt ne? Doktorky, jak to je? Přece, když nedýchám, musí to tam někde poskočit, změna rytmu…ne? 😲
Jo, tady k tomuto: Ano, delší apnoe se může projevit jak na tepu, tak na TK. Jenže všemožných výkyvů tam máš milión. Je Holter na 24 hodin, je i na několik dní. Já měla za úkol tuším jednou nebo 2x denně vykonat nějakou větší fyzickou aktivitu, třeba vyběhnout schody do 2. patra. No a jak je tam pak všemožně výkyvů, tak jsou samozřejmě nespecifické. U zástavy dechu se nezastaví srdce nebo nejsi s tlakem na nule.😀
Takže to může třeba dr. trochu navést - kdyby tam třeba v noci bylo nějak moc patologických hodnot, ale přímo dg. apnoe to nestanoví.
To máš pravdu, ještě jak kouknul do objektivu!🤣
Raduš, to je blbý s Vikťou. On loví a žere i myši? Že by měl třeba tasemnici…?
Jak mi vlezl do záběru? Já z toho taky měla záchvat smíchu…😂