- Příspěvek #199224
- Nahlásit
Orionko, ptala jsem se matematičky. Ta otázka fakt není položena zcela explicitně a korektně.
Všichni víme, že zásady mají pH vyšší než 7. Ale logicky vzato mají tedy pH i vyšší než je číslovka 5.
Orionko, ptala jsem se matematičky. Ta otázka fakt není položena zcela explicitně a korektně.
Všichni víme, že zásady mají pH vyšší než 7. Ale logicky vzato mají tedy pH i vyšší než je číslovka 5.
Nee, i na zlomený kotník jsou ideální podpažní berle.
Edit: Na některé stavy by NEMĚLI říct: Nemáme na skladě. Ve zdr. potřebách jsou tyto pomůcky vždy.
Tak dejte odkazy…
Tím Vás ani náhodou nezpochybňuji.
Zároveň ale lidi poškozoval, a to i trvale, COVID. O mrtvých nemluvě…
Dajo, narovinu: Vy víte, že Vás mám ráda. Ale napsala jste opravdu, že děláte lepičům naschvál. Dá se to snad i pochopit, ale je to nerozumné.
Ono podpažní a fr. hole mají každá své indikace. Např. po výměně velkých kloubů na DK jednoznačně musí člověk začít na podpažních berlích.
Tak tyto dva letopočty bych už nedala…
A je teda fakt, že z přírodovědy tam byla jen ta nejednoznačná otázka na zásady.
Fikovnice:Neříkala Ifauna, že bude chtít vymýtit bPP inzerci??
Teď jsem ji otevřela a namátkou:
https://www.ifauna.cz/inzerce/p87nldwcy-stenata-jack-russell-bez-pp-novy-jicin/
Foto č. 3, jen jinak barevně, je celý Floček!!!😄
Ali, myslím, že mladí/děcka asi už ne.
Já o tom testu říkala kámošce. Třeba o prezidentovi před Havlem… Říkala, že kdoví, zda dnešní děcka vědí, kdo prezidentoval třeba před Zemanem…
Souhlasím s Vámi…a zároveň přiznávám, že bez alternativních odpovědí bych asi nedopadla tak dobře (stejně jako Vy)!🙂🤫
Btw, Bambule, co je nového u vás??
Lucie a Odberryho: Nechcete stran diabetu vašich kočičích miláčků spíše přispívat sem? Ve vlákně Odberryho je ten název zameřen na cytostatickou terapii.
Jo, a Fido se po krátké dekompenzaci zase zkompenzoval!👍
Tak anestetika dnes a v minulosti jsou obrrozdíl! A to píše ta, co se CA bojí, a přitom v ní už byla asi 7x. Sestřenice ale tvrdívá (jejím jadrným slovníkem), že lidi, kteří se po CA zvencnou, tak existují…a samozřejmě hlavně starší ročníky. Uspávala svého vl. otce a říkala mi, že mu dávala nejnižší možnou dávku. Takže i ona měla strach…
Neříkala Ifauna, že bude chtít vymýtit bPP inzerci??
Teď jsem ji otevřela a namátkou:
https://www.ifauna.cz/inzerce/p87nldwcy-stenata-jack-russell-bez-pp-novy-jicin/
orionka-2:https://www.prozeny.cz/clanek/kviz-test-vseobecnych-znalosti-pro-devataky-zvladli-byste-ho-a-dostali-se-na-stredni-skolu-94475
Zkuste si to, nemožné kraviny, na kterých se staví způsobilost pro střední školu.
Otázky mi přišly jednoduché a i průřezové…
Ale je fakt, že otázka na zásadité látky měla být formulována explicitněji.
Btw, kdyby tam nebyly ty alternativy, tak bych možná měla problém s hl. městem Uruguaye.
balu:Mně jako vadí, když se to přehání. Brno je velké, městských částí hodně a v málokteré se bude měřit, ale v naší na třech místech. Vám to přijde normální a vyvážené? A fakt to není proto, že by tam bylo hodně nebo více nehod. Spíš naopak. Ale máme tu tzv. aktivní blbce, pro které jsou auta nepřítel číslo jedna.
Když se vrátím k tomuto, myslím, že by se víc mělo měřit mimo města. Klidně neohlášeně, i když na to třeba doplatím…😕
Třeba mnou několikrát opakovaná I/43, to je pomalu fakt sebevražda tam jet, nedejbože v pátek odpoledne. Ve městě jsou rychlosti také překračovány, ale nemyslím, že tak markantně jako mimo město. Plus k tomu počítám dědiny, kterými někteří prosviští klidně stovkou!
Pefe! Po pár půltýdnech plánuji podepsat pracovní pakt!
Fikovnice:No a když dáváte 2x denně 2 UI…máte tedy padesátkové stříkačky??? Mají i jiný objem (!!!) - jako ten válec stříkačky, na balení Lantusu mám někde vyznačeno, že je nakalibrovaný na stovkové stříkačky.
Pokud ano, zvíře reálně dvě U.I. nedostává, pozor na to!
A ještě:
https://www.quora.com/What-are-the-side-effects-of-Valerian-for-dogs-and-cats
😀😉
JanaJanaJanaJana:Tohle je celkově problém “alternativy”, ABJ, Xavera a dalších, že všechno podávají naprosto apokalypticky a lidi, kteří je sledují, hodně padaj do depky a mají pocit, že je tady v ČR konec světa (nebo alespoň podle reakcí).
Průšvih je, že valná většina věcí, kterou tvrdí, se časem prokáže jako pravdivá, tj. nepřekrucují fakta. Ten emoční dopad na lidi ale dobrý není. Měly by na lidi přenášet větší nadhled.
Stejně by mě zajímalo, jestli se někdy dozvíme, jak to bylo DOOPRAVDY s COVIDem a následně s vakcínami… Speciálně Pfizer by mě zajímal…
Jinak závažnost původní verze a prvních mutací COVIDu ani náhodou nepodceňuji, to je asi jasné.