Jo a jen připisuji: Po mém návratu (tentokrát jsem byla pryč déle, 5 dní necelých) je Fido přímo extrémně mazlivý. A ti dva ochechulové také, Kukačka mi stále zamilovaně hledí do očí 💞 a Elsice mi spí na polštáři za hlavou a svoji ruku si dává na můj obličej!!! Fakt super, když vás v noci probudí to, že nějaká chlupatá packa vám přistane třeba na oku nebo na nose…😄 Nevím, jestli si furt ošahává jako jestli teda ležím tam, kde ležet mám…😂
Odpověď na příspěvek uživatele LucieS z 20.04.2024, 17:45:10
Přesně tak!
Musím teda napsat, ač to bude znít debilně, že jsem ráda, že je nás víc, kdo si zde můžeme předávat různé info, nové vychytávky atd. Ale jinak to vypadá na epidemii civilizačních nemocí i u zvířat!😟
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 20.04.2024, 17:18:39
Tak u nás snad hodinu (no, možná 45min) hustě sněžilo také!!!
Ale ty kroupy v takové kose mě teda dostaly.
Mám čerstvě prořezané stromy na zahradě, asi se mám smířit s tím, že všechno pomrzlo, že? 😟 Průřez byl dělaný po několika letech, zaplaceno ještě nemám…a cenu netuším, jen se jí už dopředu děsím!
Tak dámy, u nás asi před hodinou smršť a krupobití!!! Nemám ani sílu se jít podívat na Čeňka. Stále ještě nemám opravené ty promáčkliny na kapotě, to je fakt k zbláznění. A pojistit to můžu právě až po opravě těch promáčklin!!!
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.04.2024, 07:34:59
Dnes už laparoskopii (aspoň teda v Brně) dělají jen přes jednu noc hospitalizace, tudíž jste ve špitále něco přes 24hod. Pokud samozřejmě nenastanou nějaké komplikace…
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 20.04.2024, 00:49:02
Poron, přišla perioda postýskávání. Phíkovnice přespříliš preferuje posluchače, posluchači představují pro Phíkovnici potomstvo. Přesnoční popáteční pesimismus produkoval pláč!😢
Proč proboha přišla potupa, pojeby, podpásovky…?!! Phíkovnice plánovala pracovat pro posluchače pořád. Předpokládám - práce prostudentská prospěšná, Phíkovnici přináší převelikou potěchu… Přitom přinucena přetrhnout pracovní pakt paznehty, přednostkou… Posluchači pořád Phíkovnici píší, příkladně privátní psaní, povzbuzení přinášejí. Poron, pomóóóc! Prosím…😔
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 20.04.2024, 14:01:31
U nás má Fido po mém návratu permanentně mazlivou a považte…dnes v noci nechtěl jít ven!!! Rozumný to chlapec! U nás před chvílí poměrně hustě sněžilo.
Kupuji všechno možné - dia kapsičky má i řetězec Super Zoo a Pet Center, takže občas tam. Dále od vetky Hillsky DIA. Ale hlavně mám Fida na syrovém mase…
Občas zobne granule normoš pro ty dva… Jinak já mám fakt větší a větší podezření na ledviny..a nejen u něj. Oni fakt pijí jaksi moc. A to pak bude mazec, ptž DIA krmivo a RENAL krmivo jdou principielně proti sobě. To netuším, co budu dělat…
Jo a vetka chce Fidovi příště i změřit TK, a že by mu dala tablety nějakého antihypertenziva. Děsí mě to… Píchnu mu cokoli a snad i kamkoli, ale dávat tbl p.o. - to je boj. 😟