Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.11.2024, 19:24:08
Dobre ranko😉Sarah,
beruško zlatá napíšu jen tohle “ neblbněte ” . Kafáčku puntíčkovaný , lidově napíšu “ serte na to ”, sama víte, že už každá z nás tady dostala někdy a od někoho sodu…..zabolí😢, ale kašlem a třeba i nějaký den jsme naserinkané a pac a pusu jedeme dál😜.
Nevím, nevidím co se zas tak závažného stalo, možná nějaká uražena SZ, no tak prd a nečtu od ní👎.
Dája
Ps i já jsem si musela přisadit, vím, že jste zranitelná, ale oklepu se a jedu dál👍.
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 21.11.2024, 01:39:14
Dobre ranko😉,
jako fakt lepí? To snad ne! Příště trvejte na šátku🤔. Chudák malá.
Nebojte doroste, ale asi to bude trvat déle. Já si taky teď našla paní tady na dědině, aby mi střihala psy. Beru, že nevěděla ani, že existuje tahle rasa. Bála se, že je veme hodně, tak to dopadlo, že jsem si objednala nůžky a strojek, no a musím do dodělat. Vypadaly jak by nebyly u holiče, jen tělo jim sjela strojkem až mi jedna klientka tvrdila, že mám “ vypelichané psy🤣”.
Neva časem doladíme a budou zase fešáci. Můj říká, že nejhorší střihačka, ale já ji bráním protože paní se snažila a fakt je měla poprvé v ruce.
dnes tohle na mě vkouklo a hned jsem si vzpomněla jak jsme se bavily o nářečí. Tak tady je ukázka pro berušky co nerozumí szlonščině. Jo a jak tam říkají, že přepínáme, tak mají naprostou pravdu, huba nám jede jak šlajfíře😉,další slovo po našemu.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 18.11.2024, 10:21:40
Jojo canisky i s Chulim to je naše, já fakt nemůžu opustit ty moje babičky a dědečky.
Musela jsem nějaké canisky pustit a 2 měsíce už je nemám a stále je mi po nich smutno. Dokonce připravili pro mě rozloučení na Slunovratu a všichni byly s toho smutní, že už tam nebudu docházet😉 i já.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.11.2024, 15:13:35
No já vím a znám jak, co bylo a kdo co.
Jasně, že Balu má pravdu . Příklad tady s okolí, Vítkovice museli jet na 130% ne na 100% a to proto, že se stavěly další Vítkovice v Košicích, no a co nám kdo vrátí, když my jsme do nich tolik cpaly?
Mám tam zbytek celé rodiny, pak zbytek Maďarské hranice. Vím jak jsme jim cpaly vrchem , spodkem a vděk žáden, ale i tak si myslím, že jsme se neměly dělit. Prostě něco odešlo a mě to nebylo po vůli.