Dobre ránko😉,
tak tenhle pes je fakt VAU, neprodáte ho? Do dobrých rukou a srdcem? Tak ten by se líbil i nám. Manžel je srdíčkem na NO. Kdysi hodně je cvičil a proto má pro ně obdiv.
Dája
Dobre ránko😉,
tak tenhle pes je fakt VAU, neprodáte ho? Do dobrých rukou a srdcem? Tak ten by se líbil i nám. Manžel je srdíčkem na NO. Kdysi hodně je cvičil a proto má pro ně obdiv.
Dája
Tak hlásím, že jsem po rentgenech a bylo mi řečeno toto, že nevidí nic zlomeného, ale nevidí ty poslední žebra protože já jsem od páteře deformovaná. Tak říkal, že pokud bych špatně dýchala okamžitě přijet nebo volat záchranku. Dostala jsem injekci proti bolesti a na dva týdny klidoví režim ( to určitě🙃).
No a nemocnice pro mě šílená a to, že orientace na prd, velice stará tak, že má různé zákoutí 😉, obrovský chaos.
Dája
Přesně tak, nebolí to až tak, ale jakmile dýchám, něco tam píchne, přeskočí.
Dája
Hihi já jsem magor a fakt neplaším jen čekám, jednou na to doplatím😉.
Dája
No já bydlím v Jindřichově a podle mě rovnější cesta a přímá i kratší je Krnov😉.
Dája
No já si myslím, že jen naraženiny😉jen to křupáni je nepříjemné a to mě vystrašilo.
Dája
No já právě nevím co mám od Krnova čekat, ale je to nejblíž kam dojedu, řídím já.
Dája
Děkují, nemohu se ohnout, nemohu vzít do náruče kulíška 4kg, nemohu se obléct…..hmmm to bude ještě veselo😂.
Dája
Děkují, nemohu se ohnout, nemohu vzít do náruče kulíška 4kg, nemohu se obléct…..hmmm to bude ještě veselo😂.
Dája
Dája
No právě, že si to myslím i tohle já, jen to křupáni na žebrech a páteři i když se jen nadechnu tak křupu😉.
Nechtěla jsem otravovat lékaře, ale pro klid teda zajedeme.
Dája
Doufám, že jo, ale křupe mi tam u páteře a žebro. No tím, že jsem nemocná s páteři mám korzet a ten mi teď pomáhá. Nenosila jsem ho a jak ráda si ho teď dám.
Čekala jsem od pondělka, že jako naraženina, ale to křupáni mě přesvědčilo, že musím jet. Tak uvidíme, čekám až se můj zbudí a jedeme do Krnova….uf. Nerada, ale asi se nedá nic dělat, aspoň ten rentgen i když co nadělají, nic😜.
Jojo chlupáči leží tady u mě a já jen sedím a čekám👍.
Dája
Ale prd jsem myla kachle😜, prostě jsem uklouzla jak jsem pajdavá s tou levou nohou co čeká koleno na nové a už jsem letěla. Vana byla moc blízko, tak, že ruka do vany a tělo mimo.
No bolí to jak sviňa, a už se zraněním pohybuji od pondělka.
Dája
Dobre ranko😉,
Dája ve 22:15:1hod. už opravdu v prási není.
Dája čeká až se rozední a může pro změnu jet do nemocnice.
Dája totiž spadla v koupelně na vanu a má asi zlomené, naražené žebra a páteř.
Dája čeká na rentgen.
Dája je v bolestí, ale i tak jsme včera byli v prasi a caniskovaly jsme🙃.
Dája
Bišonkum se ve standardu píše, že ocas se nestříhá. Já mám teď Ruská barevná Boloňská . Jojo ocasy mají stočené a položené na zádech👍 obě plemena.
Dája
Ještě se mi podařilo toto.
První černý je Chuli 1,5let a druhý moka káva barva je Gigoš 9,5let.
Dája
Ono u velkých plemen jako jo, ale ti pídí psy je fakt pěkná s delším ocasem😜. Zkusím vyfotit.
Dája
Hmmm nejlepší 👍co se dá u dělat a když už tak napsat veřejně o co se jedná. Takhle se jen domníváme a víme prd.
Dája
Aha, tak to se velice omlouvám a můžu jen na svoji obhajobu napsat, že vím o to prd a nemám se co ozývat.
Děkuji za upozornění a veřejná omluva Sarah.
Dája