Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 06.11.2024, 14:36:40
A vona ta současná doba taky není nejslavnější. Zeptejme se matek samoživitelek, osamělých starých lidí, kteří mají jen jeden důchod a tak chodí do práce i v sedmdesáti, aby měli na nájem. Nechtěla bych dneska začínat, protože bych věděla, že mám malý šance pořídit si samostatný bydlení, děti bych nemohla pustit ven, protože bych se o ně bála. A když nemám psa radikála, jako Sardullah, bojím se za tmy taky. Drbou nás ze všech stran a podvádějí, jak se dá. Takže……. ne nechtěla bych vrátit starý časy, protože byly hnusný, ale když jsem utíkakala po Václaváku před obuškama a zvonila klíčema, netušila jsem, že zvoním zase jen pro jiný prasata. Měla jsem ideály, jak teď bude všechno skvělý a jak všem ukážeme, protože jsme hrdý, šikovný a výborný Češi a já budu moct bejt na svůj národ hrdá. Prtky.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 06.11.2024, 01:02:43
Dobré ránko😉,
asi opravdu dosívaní. Já neporadím, nejsem tak zkušená jak tady holky, ale i u nás musím začít hlídat. Když Gigoš a Chuli začnou moc spolu dovádět tak se to zvrhne k řvaní do pysku. Hlavně když si Gigoš chrání jídlo a pažravý Chuli krouží okolo.
Nikdy , opravdu nikdy jsem tohle nemusela řešit až u Chuliho, ale tam jsem zjistila, že jeto jeho neskutečným temperamentem, žravosti a dospíváním.
vůbec, ale fakt vůbec jsem netušila, že něco probíhá přes SZ a jako i já jsem v šoku. To se ani nedivím, že se chce někdo odhlásit , aby mu SZ nechodily👍, ale i když se odhlásí tak mě se třeba líbí, když je tam tohle nepřihlášený Zrzavec a to mi stačí páč vím o koho se jedná. Pokud na někoho reagují ( nebo čtu ) od dotyčného něco, mám ráda když vím o koho se jedná páč za ty roky už i pochopím jeho psaní a jak pak to myslel. Doufám, že jsem jako obvykle nepochopila něco blbě. Ono někdy číst mezi vašimi řádky je kumšt.
Jo a vlastně blbá otázka, pokud byl problém s něčím tady? Proč dotyčné to nezveřejní, já bych ( pokud se mi něco nelíbí ) to bonzla veřejně.
Prosím neodcházejte, neodhlašujte se, zůstaňte stále s námi👍.
Tak a doufám, že zase nepíšu jak tatar, fakt začínám mít z toho fobii🤪.
Odpověď na příspěvek uživatele vahine z 26.10.2024, 21:11:35
Dobré ránko Vahami😉,
určitě a na 200%, že ne😜. Já vím, že píšu kolikrát jak tatar ( už mi to několikrát řekl manžel a proto to vím) proto se snažím každou větu nebo odstavec vkládat smajlíky.
Už několikrát sem byla špatně pochopena a osočena zdejší komunitou, ale já se s tím vždycky po několikátí dnech smířím pač proč? Protože mám hrubou kůži a jsem vycvičená mezi havířama🤣.
a jéje co to tady čtu? Někdo odchází, ale proč? Mě to hlava nebere hmm.
Kolikrát jiní dostaly sprdnuto a nikdo se s toho nezhroutil. Dva tři dni byl uražený a pak se stejně psalo dál.
Jako prosit asi nemá cenu , pokud někdo chce je to jeho volba, ale myslím, že mu stejně budeme chybět a dokonce věřím v to, že budou tajně číst a to se zase nelibý mě.