Hurá já su tak dobrá👍👍👍.
Daja
Hurá já su tak dobrá👍👍👍.
Daja
https://www.novinky.cz/clanek/lifestyle-osobnosti-zachranarka-co-vidim-pri-vyjezdu-sanitkou-mazu-se-psy-v-kopcich-40500232#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
No nevím jestli se to zobrazí, ale moje první zkouška a hlavně článek se líbil.
Daja
Včera jsem koupila toaleťák a kouknu no on má na sobě přesně takový vzor jak 4fotka.
Hurá tak u nás už taky začala vánoční výzdoba👍.
Dája
Tak, že dnes v Action jsem koukala na ty rohožky jako koupelnové, měkké, vysoké špuntíky, že s toho udělat čmuchácí kobereček jak to tady už někdo dával na začátku. Rozměr 49 x 48cm a spodek se dá přilepit, cena 120kč😉 no nekupte to, že jo.
Dája
Šestá fotka hmm to prý je náš Chulík páč on je prý Gorila 🦍 😆.
I mě vrtá v palici kde je a co je sní? Přičítám to hádce která před časem tady proběhla, ale co vyčistil se vzduch a jedeme dál.
Daja
Pane jo to to uteklo, už maličký plyšáček bude slavit tři ročky😘 hurá, hurá a zase hurá. Přejeme hooodně zdravíčka a pevné nervy 🤩.
Jo a pánečkum velká pochvala za to, že jsou takový jací jsou protože bych , pokud mám si vybrat, tak chtěla bych být u Vás psem🤭.
Dája
Nejste hysterka🤫,
moji psy předešlý i ty pídi nikdy nereagovaly na petardy, klidně jsem mohla sněmy jít ven v největším rachotu a psy nic. Teď tyto dva Gigoš a Chuli reaguji opravdu nervově. Nikdy jsem nebyla pro petardy celý měsíc, beru když je to na silvestra tu hodinu, proč ne. Psy si na to připravím , ale je mi opravdu líto zvěře která v přírodě neví co se děje.
Pokud to někomu vadí a já tam přijedu k němu na návštěvu, tak to respektuji a nestřílím. Manžel a syn taky střílí o půlnoci, ale jdou od chalupy trochu dál na zahradu. Nenechají si vymluvit, že prostě po půlnoci ne ať je klid. Když s nimi o tom mluvím, že ta zvěř se bojí, oni to berou, je jim zvěře líto, ale tu půlnoc si nenechají vymluvit petardy. No a co s nimi teď?
Dája
Ne opravdu tvrdá anestezie i před vyšetření muselo být a pak natvrdo uspat. Lékaři odmítají co už u nich jsem byla bez anestezie mě vyšetřit, připsání na moje tělo moc nepůsobí.
No Sarah já bych radši polykala kameru ústy než si ji nechat dát druhou stranou. Pokud musím na kolono musím jít do narkózy celkové protože cele tělo se brání a vyšetřit se nenechá kdež to gastro udělám s úsměvem😉. To i vyšetřující lékař říkal “s úsměvem na začátku a nezažil jsem, že po vyšetření se někdo ještě směje”.
Tak to byl ten fučák co se okolo prohnal tady a nic nenechal. Celé dopoledne a odpoledne do 15hod. tajfun až nám vypadával proud😉.
Nene🤪je zima a má být zima a sníh, já chci sníh.😉
No nemám slov ohledně sněhu😟. Včera tady vypadalo, že jako už se zadaří a my budeme brouzdat v metrových závějích. Nakonec prd, nic se nekoná a to bydlím v Jeseníkách. Moc milují sníh a kde nic tu nic, zato nám kvetou kytičky na zahradě. Mě už fak picne☹️. Já chci sníh❄️.
Dobre ranko😉,
tak já jsem stará škola, já rodila v minulém století, nanic si stěžovat nemůžu. Ke všemu tvrdím, že můžu rodit za všechny ženy světa když mi přinesou čokoládu😉. Umně porod super. Manžel nesměl k porodu, to se za nás nenosilo, ale myslím, že by můj ani nechtěl, tak to tvrdí on, ale kdybych opravdu chtěla šel by.
Vše co starší holky tady napsaly ohledně té doby a života je pravda plus i J5. Pročítaní , na vše jsem si vzpomněla jak pak bylo , prostě jsme v tom žily . Já s manželem oslavíme zanedlouho 45let spolu a můžu říct, že taky jsme si svoje prožily a ruku na srdce “ neměnila bych a vím, že ani můj ne”🤫.
Dája
Dobre ranko😉,
naší milovaní parťáci dostanou pod stromeček to co po celý rok nikdy nedostanou a to je kus buřtu, nebo tlustý párek klidně i uzený🙃. Dá se to pod stromeček už ráno , aby jeto lákalo a pak jen čumíme jak chodí a čuchají 😂. Večer když už můžou tak to rozbalovaní je nej sledovaná televize.
Jinak dárky nedostávají páč je mají průběžně👍 po celý rok.
Dája
Dobre ranko😉,
Zrzavci přeji Vašemu mužíčkovy , aby jako už chlap byl fit a hlavně se opravdu nepřepracoval, nestojí to za to.
Mě jako usměrňovat 😂a říkat, že něco nejde, nemám, klid hmmmm to fakt nejde. Já človíček ve svých 64letech s ADHD tak to fakt ne.
A víte co ? Dobře mi tak, mám mít rozum který fakt nemám🤣. Manžel vždy tvrdil, že mám motor od stíhačky v prdely, no a teď na stáří už je tem motor s vrtulníku, ale stále je🤣.
Dája
Dobre ranko😉,
a já je mám taky a dokonce 2x🙃, moc velká spokojenost. Pokud by byla moc tuhá zima dá se pod to takové ty nezateplené legíny.
Dája
Dobre ránko😉,
já začala šedivět v 62 letech a teď je mi 64 a šediny by sedaly spočítat na dvou rukách. proto se ještě nebarvím.
Dája
Dobre ránko😉,
berušky puntíkované Dája v rámci možností funguje, ale včera jsem začala být moc aktivní, že jako záda dobrý a ajajá neskutečna bolest zase a opět v zádech. Manžel prohmatal a konstatoval, že v uvozovkách silně tkáň naražena. Fakt se Dája cítila zlomená🙃.
Zrzavci neblbněte ještě vy, co to tady čtu? Pane jo😲doufám, že manžel už je tak trochu v poho. Jak, tak tady čtu nějak se to na všechny valí 🤫.
Tak a Dája oznamuje, že nasadila ortézu na nohu, ortézu na žebra a jedeme dnes do prási🤪.
Dája
Hihi🙃 já už nemusím, já už sedím doma na prdely😉.
Tak impact příjemné prožití pracovní doby🤫a to jako děláte v mrakodrapu?
Se mi to směje, že jo😂.
Dája