Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 10.11.2024, 10:56:16
Hmm uvidíme co na to další až budou mít čas👍.
Ten ježek nevím, ale takové hovňáse malé, prodloužené, mám na kameni kolem baráku a to si myslím, že kuna protože jsem měla 2x rozhryzanou hadičku do odstřelovače a bylo mi řečeno KUNA😈. Už mám plašič a zatím nic.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 09.11.2024, 22:25:36
Dafi píšete, že Vám chybí za baráčkem potůček. No i já jsem vždy říkala, že bych chtěla potůček, říčku a nebo řeku, hmm, ale teď co jsem viděla co napáchal náš 5cm potůček jsem ráda, že ho nemám za barákem a už žádnou vodu nechci v okolí vidět.
Následky povodní se budou léta opravovat a pak přijde zkáza znova😈. Holt příroda.
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 08.11.2024, 21:49:51
Já chápu, že někdo chce mít dezinfekční byt, ale pokud neškodí a není jich invaze, tak nechám klidně přezimovat.
U mě na chalupě musí zůstat v každém pokoji pavouček ( ne invaze) pro štěstí. Pokud chytím myš, donáším do polí. Jsem měkkota neumím zabit. Jo jediné dva druhy zabiju komára a klíště😛.
no nevím jestli je to něco nového a já si toho nevšimla ( předem se omlouvám za slepotu), ale v diskuzích super pro mě nové šipka v právo nahoru a dolů. Hezké👍. Jen tak, že jsem si všimla, že pracujete😉.
Dneska jsem přilítla po práci taky na zahradu a koukám do výběhu a místo tří(2 kobylky a koza) postaviček tam vidím čtyři!!!Říkám sakra co to je…přicházím blíž a normálně mezi oběma kobylkama(a dost blízko u sebe) se pásl mladý srneček..byla jsem už docela blízko,když nakonec utekl…a myslíte,že mě napadlo udělat fotku?Ne samozřejmě…ale teda koukala jsem,že se tam spolu takhle klidně pásli…že to bylo jedno jak kobylkám,tak tomu srncovi🤔
Dobré ránko😉,
no teda to je tak hezké. Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.