Dobré ránko,
jojo to jste hooodně pomalá a hlavně chytnu rychle štěňátko do náručí a tak se oblikam jednou rukou a letím ven😉 . Možná i v županu 👍.
Dája
Dobré ránko,
jojo to jste hooodně pomalá a hlavně chytnu rychle štěňátko do náručí a tak se oblikam jednou rukou a letím ven😉 . Možná i v županu 👍.
Dája
Dobrý den,
ale no tak😜, kolikrát nás už někdy někdo na diskuzi o psech ( i-fauna) urazyl? Kolikrát se i do mě pustily dvě osoby? A to chodím jen na 90% číst. Taky mě pokaždé urážky, osočování mrzí a dlouho, ale vždy si řeknu, že internet neumí přenášet emocea tim pádem osoby nevědí jak to myslím.
Tak s*eru ( abych nebyla moc vulgární,proto ta hvězda)😉 na to.
Dája
Dobré ránko fikovnice 😉,
jsem se snažila všemu porozumět a jako človíček co nemá kočky, ale jen psy, tak jsem se k problému nevyjadřovala a i to, že některé mé příspěvky jsou nepochopené.
Jani a bodlinko obě jste super baby a píší to opravdu tak jak to cítím, zároveň říkam serte na to , udělejte tlustou čáru a píšeme dál.
Potřebují rady od Vás obou a nechci abyste obě se mi stratily. Chci Vás obě veřejně číst. Chyběli byste mi k rannímu kafíčko.
No a tak jsem to napsala po svoje mu Ostravskému.
Dája😉
Já ho měla zaškrtnutý, vím o tom. Znova jsem provedla zaškrnutí.
Dája 😉
😉🙋👍 zkouška smajlíků tablet.
Dája
P.s hurá už to funguje👌
Dobré ránko 🙂,
a mě se docela líbí, že při ranní kávě mám na tabletu všechny diskuze najednou . Pomalu pročítam a učím se i o jiných zviřátkach, informace k nezaplacení. Docela vtipné i to, když si lidičky vyměňují názory, to si vždy říkam, že jim praskne cévka v mozku a budou tahat nohu za sebou.
Dája
Jeeee vůbec netuším proč mě odhlásili, ale jsem to já Dája
Jeeee super, hmmm jen vyvjich máte více
Dája
Dobré odpoledne,
tak jsem fotila a hlídala na pastvě Zuzáka.
Dája
P.s doufám že se zobrazí.
Dobré ránko,
až bude Zuzák venku na sluníčku a hlavně já si vzpomenu tak vyfotím a přidám fotky ať to tady žije a ne jak na IF.
Dája
Pro admini,
dnes jsem zjistila, že Vaše smajlíky mě nejdou posouvat, když si je rozkliknu, tím pádem nevidím celou nabídku.
Druhá věc nejdou přidat soukromé smajlíky jako moje osobní co mi můj tablet nabízí. Když ho přidám pak se nezobrazí celý příspěvek, jen po ten přidány smajlík.👍děkují za snahu nám ve všem vyhovět.
Děkují Dája
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 03.06.2023, 17:11:52
Dobré ránko,
moc a moc gratuluji k novému přírustku, hlavně se těším na Vaše fotečky a malého uzličku👍.
Dája👍
Ano to jsem já co jsme spolu řešili Zuzáka, byla to Zuzka a po Vaší odpovědi je to Zuzák. Dnešní foto.
Dája
Dobré ránko,
tak ať nás je víc i já se řadím mezi Vás i když mám jen jednu Pardálku Zuzáka.
Dája
P.s spíš čtu a beru rady .
Megííí pomoc!!!!
No co napsat jsem prostě pablb, tak jdu se deaktivovat a hotovo . Jenže tady čtu, že napřed tohle udělat a pak zase tamto a vy víte, že jsem PC blb, tak tam vlezu znova na IF se přihlásim a, že teda se například odhlásím a pak deaktivují. No dopadlo to tak, že odhlášená jsem, ale deaktivaci mi píše, že jen jednou za půl rok.
Tak jsem v kely😢 já pablb PC.
Dája
Fikovnice:Sarah01:Mi:Přihlásila jsem se, ale neobjevila se mi profilová fotka.Fotku jsem vybrala, vše odsouhlasila ale nic. Poradíte prosím jak na to? Díky.
megi-the-pes:Můžem. :-)
Dobrý ránko,
mezi já Vás kopnu do kostky😉celou dobu čekám na pokyn a vy ho spustíte, když víte, že už chrápu👍.
Jdu na to.
Dája
Dobrý den,
megí prosím, smutně koukám, stále čekám na ten pokyn k deaktivaci.
Jinak, pokud nenastal čas.....tak ještě počkám 😛
Dája
raven_kix:Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 28.05.2023, 11:52:41
Daja:Sardullah:Daja:Dobré ránko ,
určitě na 200% bych se nevrátila, za žádny zlatý prase.
To co i-Fauna provedla je opravdu prasárna a tohle se mezi slušnými lidmi nedělá.
Zustanu tady a nic mě odcuď prozatím nevyžene, správci se snaží nám rozmazlencum vyjít v stříc a zato mají mojí poklonu. Pomalu, ale jistě ( chce to čas) je poprosíme, navedeme na to co jsme byli zvyklí. Mě už osobně nej vadí jen to, že se mi neotevře na posledním příspěvku, tam kde jsem ukončila čtení předešlý den, složitě dohledávam.
Nevadí, teď mají toho moc a já si počkám, po čáse začnu proudit a škemrat já.
Dája
P.s moje smajlíky nechce brát, dělá mi to neplechu.