Moje oblíbené ze srandy je" kuva" a nebo “do prdele, do řiti” a nebo “ neser dušu 🫢.
Daja
Moje oblíbené ze srandy je" kuva" a nebo “do prdele, do řiti” a nebo “ neser dušu 🫢.
Daja
No zjistila jsem, že většinou když mi rupnou nervy mám slovník vlevo, snažím se hádat na úrovni a i v hádce uvažuji, abych někoho moc neurazila tak proto levá strana😉.
Daja
A jéje tady někdo má Gorilu😂, jééé to bude bolet hlava, jééé žaludek na lodi🤮, hurá mě je fajn😉.
To se mi to posmívá, že jo. A víte co , když zamnou někdo přijde, že je mu blujno po večírku, tahu tak odpovídám a dobře ti tak👍.
Tak a dobře ti tak👌. Jsem škodolibá, že jo.
Přesný návod Sarah a fakt nebála bych se, já pako ženská a takhle umývám roky auto. Nejradši vapkou pěnovou a platím vždy kartou. Většinou jsou tam obsluhy starší pánové, mění i drobáky a rádi ženské pomůžou ( se můžou ukázat a my jsme rádi, že pomůžou).
Tak šup, šup a už je to hotovo😉.
Daja
N:To já bych byl hned pro.👍
Nene vy vykat🤣 vy chlape vojáku🤣.
Daja
Sardullah:A ještě k tomu tykání/vykání….já se vůbec neurazím, když mi kdokoliv bude tykat…když jsem hrála hry, tak jsem se s vykáním nesetkala…tady respektuji vykání a tykání po domluvě.
Takže kdo mi chce tykat tykejte, kdo mi chce vykat vykejte. Někdy mi přijde, že mnohé z nás se “známe” léta, ještě z fauny a vlastně si říkám, že jsme si ještě nepotykaly nějak hromadně…
Tak já se taky přidám na tykáni protože je fakt, že na 80% se všichni známe písemnou formou už hooodně dlouho tak proč nezačít se slovíčkem TY😉, ale pokud mi chcete někdo vynadat prosím se slovíčkem VY😜 páč to je potom hádaní takové inteligentní, že jo😉.
Daja
Bobca:ježíš,to bylo co?těch pár příspěvků výše??nerozumím ani zbla…to takhle se mluví u nás?mezi mládeží?..no nevím..možná v Praze,nebo ve větších městech….ale na dědině??
Dobre ránko😂,
Bobco🤫máte absolutní pravdu👍, rozumím psanému slovo zhola nic🤭.
No naše starší neherní generace to tak už má, nejste v tom sama, že nevíme o co gou.
Daja
Fiji:A přitom jsi jen obyčejná N-cka chameleon.
Myslíte, že je to on o kterém se nesmí psát ani mluvit jeho jméno😂?
Daja
Jojo impact já si pamatují jak byla akce záchranná. Jak píšete o smradu jako fakt se nediví, že se Vám kufr otevře a to co popisujete ohledně kontrol….. no co nato říct hmm k zblití.
Daja
Ani náhodou a nekoukám, dost , že o tom vím a mám představu🤮.
Daja
Do prkýnka baby tak kdo to je? Jsem napnutá jak kšandy, já nevím, já se asi přikláním, že naše beruška Fikovnice. Ten slovník, péčkovaní hmm….prostě super🫣. Tak co kdo to je? Šup s tím sem🤣.
Daja
Mě taky jednou paní dávala u svého inzerátu, že jako od štěňátek je tohle taťka a já koukám to je můj Damišek a on v tu dobu nikoho nekryl. Tak jsem paní veřejně napsala na Bazoš ať okamžitě maže tátu a hned jsem to tam rozmázla. No paní mi odepsala, že Bišonci jsou všichni krásní a ble, ble a ble, ale hned smazala a mě blokla.
Dája
Jojo já tu fotku v inzerátu taky vydělá a hned jsem si říkala, že tuhle fenečku už jsem vydělá, ale jinde. Já neprohledávám inzeráty, zatím mi nic nechybí, ale když jdu sem vedla se mi ukazují inzeráty a Vaše byla hned ráno první.
Daja
Neumím sem to zkopčit, ale anonym se ptá jak smazat účet a je tam od Stteli ipe adresa. Sem se snažila porovnávat uff.
Steli proč chceš mazat účet? Už se ti u nás nelíbí😉?
Dája
Já se přiznám, opravdu netuším a ani neumím se domyslet, hádat👌.
Daja
No a já vím zase prd, já fakt se neumím domýšlet, mě se to musí servírovat natvrdo s popisem😉.
Daja
Mě taky vlastně otec opustil ve 2,5 letech a taky vím, že se mu nechtělo bojovat tak dlouho s mamkou o mně, nevydržel. Oba rodiče byly stejné povahy a to k sobě nejde, nepasuje. Po několika letech jsem potkala svého otce hmmm….. pro mně i pro něho jsme si už byly cizí. Prostě jak byste potkaly někoho a já vím, že to tak cítil i on. Radši jsme se přestaly vídat, protože jsme jen předstíraly😢.
Dája
Aha🤣 já tušila, že se někdo od cuť vydává za někoho jiného😉. A konečně to prásklo🤪.
Daja
No Balu tsss🤭 přece to, že se mi podařilo sem dát odkaz.
Daja