Jojo to je naše slovo🤣.
Dája
Jojo to je naše slovo🤣.
Dája
Aha🤭jako údiv. U nás na SM jsou to normální slova, takhle se mluví🤣.
Dája
Fikovnice a kometa.
Tak koukněte na příspěvek Orionoky 10.11😉.
Jestli já zas a opět něco nepopletla🤔.
Dája
Hmm hřebeny čistím v myčce, super umyjí, vyperou🤫.
Ohledně vlasů, já mám dlouhé vlasy které umývám jednou za týden. Kondyš dávám sem tam Lidlovský, šampón používám jaký se mi a kurát líbí a nebo je doma. Barvení nedělám jen používám barevný šampón jednou za 6 týdnu. Jednou za rok nechám ostřihat konečky. Toť vše, vlasy mám pevné, husté a málo šedivé. Jojo geny maďarské😉.
Dája
Jojo, ale jen na ukázku, brzo zmizne.
Nevadí teď se kochám. Já byla včera v práci a můj volá “ vidíš hory zasněžené?” prd bylo vidět v Havířově nic, ale tady v Jeseníkách Martin přijel opožděně o jeden den.
Dája
Děkuji oběma, shrnuto česnek budu sadit v pátek , na jaře přidám mrkev, cibuli počkám až na jaro pokud mi něco doma, určitě jo , naklíčí zasadím 😉.
Jo a mám vyvýšené záhony.
Dája
Dobré ranko😉,
dnes venčení úžasné protože padá sníh který když dopadne na zem stejně nevydrží, ale na přírodě jo. Tak, že idylka, pohádka ve světle baterky👍.
Dája
Dobré ranko😉,
jen se optám dnes chci sadit česnek a cibuli, opravdu stačí vzít s kuchyně co mám připravený a zasadit? Jsem laik a chytám moudra s internetu😉. Jsem človíček co 64 let bydlel v paneláku a hlína bylo sprosté slovo , no a teď jak ráda farmařím👍.
Děkuji Dája
Dobré ránko😉,
tak tenhle jsem při stěhováni vyhodila, že jako starý, blbý a nemoderní☹️ a už teď lituji. Byl nesmrtelný 30let a já ho usmrtila v popelnici😢.
Dája
Hmm i v tom máte pravdu👍, ale já fakt nerada a ani nechci a nebudu s anonymem debatovat. Tam nevím s kým vlastně si píšu.
Dája
Ale jo, já to beru a Bálu už já znám a proto její upřímnost mě baví,ale jen taktická poznámka 🤫 nesmí mě sejmout🫣.
Dája
Tohle je popis i u mě.👍
Dája
Dobrý den😉Balu,
vy jste tak radikální žiletka, až mám na Vás názor, že jste horší jak já😛.
Co Vás k tomu vede ? Hmm přitom Vás mám ráda🤫.
Dája
Dobré ránko😉vy jitrnice😛,
aspoň takhle s podpisem👍já si nezapamatují IP adresy jak tady berušky a pak nevím s kým komunikují.
Dája
No beruško já bych teda zašla určitě😉, bez holiče na oslavu mega ani náhodou👍.
Dája
Dobré ranko😉,
Váš popis pochodu pokaždé vyloudí na mé tváři úsměv plus super fotky. Pokud by to šlo pokaždé máte u mě 100 bodů 👍.
Dája
Dobre ranko😉,
aha, vidíte a já si toho nevšimla, no slepůň jsem.
Je fajn, že se skryje na co odpovídáme.
Dája
Ha berušky 💩je krásně kulaté, pod exkrementem je placatá břidlice😉
Dája
Aha, tak kočka ne, ale na kunu mi to připadá dost velké😉. No na té hlíně je vidět ťapky a takové kulaté 💩. Proto myslím, že toulavky.
Ježčí je vidět, že taky ne😉.
Halo prosím kdopak mi to chodí okolo chalupy v noci?👍
Dája