Odpověď na příspěvek uživatele kocoura219 z 02.08.2023, 09:13:14
Dobré ránko 😉,
mylá zlatá až jednou za dlouhou dobu budete stará tak si vzpomeňte jak jste se chovala a jak se chováte jako seniorka. Já už tu nebude ( snad strašit ) , ale vím na 💯%, že bude smíšlet úplně jinak. Hlavně datem nám za pravdu. My to udělali.
Taky ňekolik let dělám se staršími i starými lidmi. V tom mě poučovat nemusíte, asi tak🤫.
Odpověď na příspěvek uživatele kocoura219 z 01.08.2023, 20:39:58
Dobrý den,
tak to zase prrrr, i na nás hleděly starší generace jako “ no tohle zásadně roste pro kriminál ” a to jsme slýchaly i od úči ( tak jsme je jmenovali ), ale respekt byl a to veliký. Když šel policajt radši obloukem jsme se vyhýbali. Vždy byl respekt, ale dnes hruza a děs a co generace to bude horší.
Taky mám dítě a vnučky a taky pozoruji, že já bych to vychovávala jinak, no prostě po stáru, ale jsem jen babička nerozmazlovaci, ale vychovávaci když jsou u nás.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.07.2023, 11:30:07
Dobrý den,
mam pídí psy, měla jsem kdysi NO, tak že mužu srovnávat a s rukou na srdíčku říct, že je to o lidech.
Nikdy a to myslím vážně, nikdy nenechám svoje pídí psy štěkat a dovádět na druhé psy. Pokud uvidím, že se chystá okamžitě začnu jednat a svoje psy postavím do latě a je ticho. Měla jsem najednou tři psy a všechny jsem ukočirovala na volno bez problémů.
A koupe se kvůli srsti nebo že by to potřebovala kůže?
Já když vidím psí “místo”- pelech po týdnu, co jsem ho převlekla do čistého prostěradla, je to fakt kekel. A to se pes zdá být čistý, to ho beru vlhčenýma ubrouskama, když mám pocit, že se nadmíru válela venku v prachu….
ad plemeno: nebožka erdela měla srst co do ní vše zalezlo, kamarádka s flatkou šla z vycházky s čistým psem já se šmurýnou
Dobrý den😉,
Podle mě a podle pejsku co jsme vypozorovala, spíš potřebuje srst. Kuže vypadá v pořádku, ale když přičuchnu ke kulíškum, cítím tam ty ruce. Něco se dá vyčesat, ale na bílém je vydět, že je šedivec.
verun má psa hladkosrstého, a bišonek nemá srst australáka. Opravdu je třeba rozlišovat typ srsti.
“Byl by to jeden velkej cucek a ještě k tomu smraďoch.”
nebyl, pokud by byl řádně vyčesáván, ani by nesmrděl, pokud by k tomu nebyl nějaký vnitřní důvod, nebo se tedy nevyválel v tlející rybě, např.. AUO se češe, češe a zase češe! Koupel jen když je opravdu důvod.
Dobrý den 😉,
a o čem píšu? Hlavně si přečtěte poslední mojí větu a tam to je, že jo🤫.
Jsem ráda, že jste mě podpořila. Mně to příjde normální koupat psa. Nedovedu si představit kdybych to nedělala. Byl by to jeden velkej cucek a ještě k tomu smraďoch.
Dobrý den ,
tak i já Vás podpořím👍 protože koupu každý měsíc oba kulíškovy i já. Duvod? Protože jsme parta canisterapeutická a za měsíc se na nás vystřída neskutečných ruk. K tomu mám jednoho bílého a na něm je to opravdu poznat. Dokonce musím i fenovat a natahovat srst páč je rasy Bišonek a tam se musí.
Za těch 20let co mám Bišonky výstavní ( a to se koupat musím) nebyl nikdy problém jen je připravit a naučit, nikdy a podotýkám, že nikdy nebyl problém se srstí ani s kuži. Jen jednou před 15lety a to mojí chybou.
Tak, že já jsem zastáncem koupání pokud je to nutné, u někoho často a u někoho nikdy. Prostě se tomu nevyhne a tečka😉
Omlouvám se za komplikaci se zobrazením lidí, kteří lajkovali. Zkuste to prosím teď. U mě už se to tváří, že to funguje 🙂.
Dobré ránko 😉,
u mě se zobrazuji stále. Jedu na tabletu Androidem a prohlížeč Seznam, jina jsem pablb PC. Cokoliv a kdekoliv mi napište, že mám udělat to a tamto, tak máte smolíka semnou páč já jen tuším kde mám tlačítko off-on.
Nic a nikdo z nás nevyřeší, všichni už jsme si ponadavaly, tak bychom mohly už mlčet a nebrat jméno toho co se nesmí vyslovovat na hlas a necháme ho už spat🙏
Přešli jsme sem, admini pro nás web vymazlili k obrazu našemu, tak si myslím, že je načase nechat spat toho co se jeho jméno nesmí vyslovit nahlas😉