Dva krát vyzkoušeno s dvackou a nedaříse. Stále se načítá dva krát a dokonce jsem vyjížděla úplně s internetu a po přihlášení se objevila ta druhá skrývá stránka. Hned mě to převedlo sem i když mám povolení na domovskou stránku seznam.cz.
Ale mám jednu radu. Zkuste si prosím změnit počet příspěvků na stránce na 20. A pak zkuste kliknout na nějaký název tématu nebo poslední příspěvek. Už by to pak mělo fungovat. A pak asi klidně můžete počet příspěvků na stránce znovu navýšit. Měla by se tím chyba snad opravit a asi to souvisí s opravou kterou jsem dělal před pár dny, takže se snad nebude opakovat.
Napsala jsem třeba teď text a odeslala, vrátilo mě to na začátek stránky ne na můj odeslány text jak se to dělo dříve. Musím se zase rolováním vrátit dolů a vyhledat můj text .
Irmo,já odhalila všechno,ale “ten pán” mě svou reakcí ani tak neublížil-je prostě jen ubohý,a omluva to nespraví..Divím se,že ještě reaguje..Usiluje o smazání???haha😊Tak ať sem nechodí a je to vyřešené..Jsem s tím smířená,beru několik let Citalec(to je věc)👌…Jsem již dloho sama,smířená s osudem👍…Mám se dobře..Chlap mi nechybí..Vlastně jsem to loni dokázala říct i bratrům a jejich rodinám..Něco se nakouslo na toto téma a byla tam i jednoho vnučka v tom věku…A já se dověděla(v tomto věku)jak to bylo vlastně s "odložením"mého bratra v miminkovském věku matkou-k prarodičům…Jsou fakt různé osudy..😇
Nebála jsem se negativní reakce..já vím své a takový příběh nejde vymyslet,to je prostě ze života…A už taky končím😇toto téma..Nebojte se o mě..Našla jsem si zálibu v šití.oprášila jsem šicí stroj a šiju věci ze starých riflí..Mám kamarádku sousedku a její kluci mi říkají “babi”❤️
Dobré ránko 😉,
Bobčo držte se a hlavně všechny holky kterým kdy bylo ublíženo.
I já si něčím prošla v 9letech a tam konec byl hrozný, dokonce jsem neměla přežít ( chycený a odsouzený), pak ve 13letech , nakonec zmlácená s otřesem mozku a v 17letech v uvozovkách jen ohmatávání. Nakonec při mé prací pekařky pronásledování veřejnými onanisty. Fuj blé🤮.
Tak že i já vím jak se děvčata cítite.
Neverend je prostě prase v mužské podobě a omluvný dva dny nic nezachrání.
Dobrý den, na poslední příspěvek byste měla skočit kliknutím na datum posledního příspěvku. Na poslední vámi přečtený kliknutím na název tématu. Máte po přechodu na poslední stránku v URL adrese nahoře na konci i toto?
#prispevek123456 (číslo se liší)
Pokud ano, měla by vždy stránka skočit na daný příspěvek.
Stále se nevracím na poslední přečtený text. Koukala jsem jak to mám a opisují
musím nahlásit problém. Chci se dostat do nějaké diskuze co jsem již pročítala. Kliknu na ni a dostanu se na list poslední, ale ne na poslední diskuzi kterou jsem četla, pak složitě odjíždím podle času a datumu.
Prosím koukněte na to, ale ohledně mě Vám říkám předem, že jsem pablb PC. Tak, že takové, abych někam vlezla a udělala tam a tohle na PC hmmm😭 pro mě nemožné 🤫.
Odpověď na příspěvek uživatele Edůza z 15.10.2023, 14:11:12
Dobrý den 😉,
ano neustále i já běhám pokud u mě neleží a nebo ho nemám pod dozorem jsem s toho dost nervózní. Vet mě ubezpečoval, že nesmí zůstat jen tak stále ležet. Musí mít aktivity i když mu to nejde tak prostě ho neustále zaměstnávat. No chodím na canisterapie s pejskama, tak že zaměstnány je dost, ale žije si svím životem. Sestřičky vědí , že Batulek je jiný tak mu podstrojuji 😁.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 15.10.2023, 13:53:16
Dobrý den 😉,
opravdu vyloučena mrtvice. Zkusim znova přidat i vytamím B. Hodně tady o tom píšete.
No a právě, že i já byla zděšena, že demence a to měl Batulek 10,5let. Nevím jestli k tomu nepřispívá i kastrace protože i první Bišonek měl podle těhle příznaků demencí. Jenže jemu už bylo 14let a tam jsem to tak nějak brala a taky byl kastrovaný. Batulek je po kastraci +-1rok nemocná prostata.
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 14.10.2023, 19:50:41
Dobré ránko 😉
tak tohle mě dostalo hned ráno😭, sedím a bulím.
Děkuji Vám a všem tady za hezké slova a podporu, dnes Batulek a já jsme chodili jen 2x za noc 🌃 a samozřejmě musím připsat, že nás vždy doprovází Gigoušek je to sluníčko pro Batulka a věrný jeho kamarád😭.
Teď sedíme na chalupě kde to noční běháni je lepší než v paneláku ve 4patře. Nejkrásnější je na tom to, že když vyběhneme v noci na záhradu máme doprovod 3 kočicek miminek. Akurát teď jsme zase vylitly ven a procházka velice úsměvná v 5hod. já dva psi a 3 mini kočičky. Jak já miluji dědinu, jo a k tomu v dáli se ozývá kohout.
No u nás je veselo🤫. Už objednaný Alavis a později kouknu i na kapky. Ono aby toho nebylo zase moc.
Odpověď na příspěvek uživatele Katka z 14.10.2023, 17:52:13
Katko ano máte pravdu, prozatím ukázal, že se zlepšil jeho psychicky stav a věřte, že pokud se vrátí na úroveň zhoršení, opravdu udělám poslední rozhodnutí.
Verun dělal se celkový rozbor krve jestli náhodou něco není ještě špatně vevnitř a prý ne krev n naprostém pořádku. Jo a cukrovka se dělala první a taky v pořádku.
Katko určitě tohle je předčasné a ještě nenastal ten pravý čas, ještě ani já ani Batuly to nevzdávame.
Repro ano naprostá pravda, přesný popis👍.
Megí jste moje ☀️, ano doladíme a jedeme dál.
Nevrle děkuji i Vám za podporu.
Pro všechny, momentálně Batuly má asi 5dní ☀️ akurát klepání jak ratlík a chození v nocí i tohle je už míň 3-4x za noc což se dá🙏. Skusim ještě na podporu nějaký lék hlavně na uklidnění, ale ne na utlumení, to jsme už měli,holky a kluku je to hrozné se na tohle dívat. Spíš mu asi vyhovuje jen lék co má.
Děkuji Batulkovy za to, že se drží a nevzáva to. Chtěla jsem Vám napsat moje trápení už dávno, ale nebylo sily tohle popsat až jsem zjistila, že se zlepšil, dalo mi to odvahu se vypsat.