Dobré ránko 😉,
No jo chlapské myšlení👌.
Dája
Dobré ránko 😉,
No jo chlapské myšlení👌.
Dája
Dobré ránko 😉,
u nás se venčí luxusně, sněhu hooodně, ale musím přiznat, že je hodně mokrý.
Černý šmouh běhá jak střela a hnědý chodí jak pán táta, z nožky na nožku a nic ho nerozhodí.
Dája 🖐️
P.s konečně Gigoš přijal a toleruje Chuliho. Láska na první pohled nebude, ale tolerovat se budeme.
Dobré ránko 😉,
unás včera v Havířově tak fučelo, že mi malém orkán odnesl pídí moje kulíšky💨.
Dája
lupus4:jooo v RaJ se děly věci 😀
Dobré ránko 😉,
tak to je nej dopis roku🤣👌
Dája
Verun:Venčí se úplně na prd, všude je plno hoven a to moje bulží trdlo je klidně vyšlápne…🙄
Dobré ránko 😉,
jojo máte absolutní pravdu 👍. A víte proč? Protože pejskaří dvounozí jsou hovada. U nás to samé ve městě, už se těším na chalupu klid, čisto a dýchatelno.
Dája
Dobré ránko 😉,
Zrzavci dodržují Váš příkaz nečíst do vánoc. Kniha zatím jen ovoněná a uložená. Ještě hledám obal, nesnáším aby byly knihy opatlané, ale netuším jestli seženu tak obrovský tlustý obal🤣.
Dája
Špatně vybrané téma a proto smazano..🤫
Dája
Zrzavci a Megí , knížka už doma a jak krásně voní, bychle je to pořádná. Obrázky zajímavý, číslování stran super👍.
Odemne prozatím máte1️⃣ a Megí Vám děkuji ještě za jednu věc mezinami dvěma 🙏.
Dája
Já vím, jen jsem si musela rypnout, nedalo mi to mlčeti zlato, že jo🤫.
Dája
Dobré ránko 😉,
Leithian šiby ryby? Tohle mě napadlo když jsem si přečetla Váš příspěvek, my o voze a vy o koze, bla, bla a bla🤐.
Dája🖐️
V 16,25 mi přišla SMS , že už uložený balíček. No tak zítra letím🚀 pro ni.
Dája
Hmmm já zatím nic, čekám. Uvidíme, snad zítra už jo.
Megí a nechcete 💰, příspěvek na vajíčka 👌pro pošmistrovou🐣.
Dája🤣
Dobré ránko 😉,
tak Ježíš už napsal, že asi dnes bude dáreček doma. Hurrrrá já už dostala dva Ježíšky dopředu a jak se moje dárečky doplňují knížka o pejscich a k tomu Chuliho🤩. Mám radost.
Dája
No a už se probudil i 👽, jak na něho kouká Chuli.
I já se snažila vyfotit psy oči 🤣.
Dobré ránko 😉,
ježiš majra🙏, FIKOVNICE běžte do toho , aspoň to zkuste ( novou příležitost). Držím ✊.
Dája
Dobré ránko 😉,
další štěně 👍, to budou tady zážitky , hurá a gratuluji k mimi.
Naše štěňátko se po týdnu rozkoukání, dostáva do fáze objevování a je doma veselo.
Dája
Přimlouvám se, že i já to chci , chci a chci to vědět páč jsou baba zvědavá. Prosím nakrmte mé 👂.
Děkuji Dája
Děkuji za vysvětlení 👍, já fakt nevěděla kdopak to je.
Dája
Dobré ránko 😉,
jen takový maličký dotaz. Vim kdo je naše Megí, ale nevím kdo je Beto?
Děkuji za vysvětlení Dája.